Последние статьи и обзоры
Новости
Гра South of Midnight стала черговим провалом Xbox і Microsoft
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Гра South of Midnight стала черговим провалом Xbox і Microsoft
Стім не показник, коли гра доступна в гейм пасі.
Стім не показник, коли гра доступна в гейм пасі.
-
Lionthorn
Member
Загалом, доволі непогана AA-гра на два-три вечора. Геймплейно нагадала Psychonauts. Цікаво, що у неї з аудиторією через Game Pass.
Тому що вона на Unreal Engine 4. Про це і розробники казали, і по назвам файлів у папці з грою можна дізнатися.Гра використовує рушій Unreal Engine 5, але демонструє гарну картинку і продуктивність навіть на не дуже потужних ПК.
-
Kotya
Member
Мікс Bortherlands та It takes two.
Нового малувато.
Нового малувато.
-
lostsoulforever
Member
Непогана гра, називати її провалом виходячи суто із статистики стіму це ідіотизм, враховуючи що вона одразу з першого дня йшла у підпискі іксбокса
-
Creature4O
Member
Боже, Еллі! Що вони з тобою зробили?! 

-
erkins007
Member
Зачем им продажи если есть свитбейби в титрах?)
-
Blackintrad
Member
Ого, клієнтів вже змушуть любити певних персонажів. Ну не любить сердньостатистичний геймер таких героїв і такі історії.
МОжливо тому, що цей геймер сам білий, гетеро і хоче асоціювати себе (можливо і не сідомо) з персонажем гри?
Я не грав в гру і не знаю нічого про її сюжет чи технічний стан але точно знаю, що змушувати щось любити чи не любити - не ок.
Якщо людина не хоче купляти, бо думає, що там "повістка", лгбт чи щось інше, то вона має на це право.
МОжливо тому, що цей геймер сам білий, гетеро і хоче асоціювати себе (можливо і не сідомо) з персонажем гри?
Я не грав в гру і не знаю нічого про її сюжет чи технічний стан але точно знаю, що змушувати щось любити чи не любити - не ок.
Якщо людина не хоче купляти, бо думає, що там "повістка", лгбт чи щось інше, то вона має на це право.
-
taras_cs
Member
Точняк, броBlackintrad: ↑ 11.04.2025 11:50Ну не любить сердньостатистичний геймер таких героїв і такі історії.

-
Rederst
Member
Суцільна крінжа судячи по відео.
-
Bukakanga
Member
сеттинг интересный и небанальный, в кои-то веки повесточный подход имеет шанс на интересное решение. Всегда бы так. Пока что посмотрю "демо-версию".
-
Katler
Junior
рейтинги кажуть зовсім про інше якщо погуглити
то кому вірити?)
то кому вірити?)
-
Bukakanga
Member
своим глазам и ушам в первую очередь. Поэтому и приходится качать пиратки перед покупкой.
-
Kashtan
Member
Не може бути. Не сподобався зовнішній вигляд протагоніста. І ці люди ще критикували відьмака за відсутність негрів, яким ніде було взятись в слов’янському фолькльорі.
-
Enjthesilence
Member
існують у відьмаку зеріканці, там солянка образів з негрів, арабів і тому подібного. звичайно, що в грі про луїзіану нічого дивного що гг - темношкірий. по грі: візуал і саундизайн як мінімум цікаві, можна глянутиKashtan: ↑ 11.04.2025 14:21 Не може бути. Не сподобався зовнішній вигляд протагоніста. І ці люди ще критикували відьмака за відсутність негрів, яким ніде було взятись в слов’янському фолькльорі.
- спойлер
- інше питання, що якщо це персонаж нормально прописаний з цікавим бекграундом, чому ні? он в ксд2 в богемії нормально негр вписався, дійсно цікавий персонаж
Последний раз редактировалось Enjthesilence 11.04.2025 15:26, всего редактировалось 5 раз.
-
gregory_amd
Member
Игра про чернокожую женщину в мире не пойми чего.
И правда почему же она не вызывает интереса то...
И правда почему же она не вызывает интереса то...
-
MessiaH
Member
Игра реально шляпа полная
-
kairo
Member
GTA San Andreas - чорний.Blackintrad: ↑ 11.04.2025 11:50 МОжливо тому, що цей геймер сам білий, гетеро і хоче асоціювати себе (можливо і не сідомо) з персонажем гри?
Spider-Man: Miles Morales - чорний.
Mafia III - чорний.
GTA5 - скуф, чорний, психопат.
Horizon Zero Dawn - дівчина.
TLoU2 - дівчина.
Control - дівчина.
Alien: Isolation - дівчина.
NieR: Automata - дівчина.
Dark Souls - трупак.
Tomb Raider - дівчина.
Persona 5 - підлітки азіати.
-
OldGoodGames
Member
sjw lgbt працює на вашими мізками 

-
Magnum
Junior
Над твоїми вже попрацював

-
Bukakanga
Member
немного побегал. Какая-то детская адвентюра. Визуальный стиль очень ок, музон милый, негритятнская стилистика из южных штатов прям сочная. Сюжет пока что прямой как стрела, боевка уныленькая, управление соснольное. Судя по всему - на разок пробежать и забыть.