Новий трейлер Days Gone Remastered демонструє режим Horde Assault

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Fen1xz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Новий трейлер Days Gone Remastered демонструє режим Horde Assault
Игроки: Сони сделайте Days Gone 2, первая часть классная хотим ещё.
Сони: Нет, ДГ2 не будет, вот вам спустя 6 лет новый мини-режим и небольшие улучшения ДГ1 за 50$.
Anytime
Member

Повідомлення

Fen1xz: 10.04.2025 13:53 Предлагаю обсудить Новий трейлер Days Gone Remastered демонструє режим Horde Assault
Игроки: Сони сделайте Days Gone 2, первая часть классная хотим ещё.
Сони: Нет, ДГ2 не будет, вот вам спустя 6 лет новый мини-режим и небольшие улучшения ДГ1 за 50$.
На скільки пам'ятаю критики не дуже добре відізвались (не занесли їм скільки треба) і початкові продажи були не дуже, черговий зомбі-шутер щось таке. А Horizon навпаки нахвалювали "емейзінг геймінг експіріенс". Хоча мені, мабуть, DG зайшов більше ніж Horizon. В соні зробили ставку на продовження пригод Елой.
Тут схожий сценарій, що і з Horizon - ремастер отримаєте доплативши за длс, а там просто за 10$ (на скільки пам'ятаю). Хоча, хотілося б продовження побачити.
Zzzz
Member

Повідомлення

вкотре впевнююсь які люті жиди сидять в соні, ніколи не куплю їх апдейти графіки по 50$ :lol:
Більше того, якщо я захочу в це пограти (чомусь, хоча вже пройшов), качну з торента на пк і буду грати як біла людина, бо за гру я вже фулпрайс заплатив.
Lekrs
Member

Повідомлення

Черговий ремастер грі, якій він не потрібен.
bovza
Member

Повідомлення

Хороша гра. Вартує свого часу (якщо він є) на одне проходження.
kairo
Member

Повідомлення

Anytime
Мені особисто HZD сподобалась більше за Days Gone.
DG - 7/10
HZD - 8/10
Kilo
Member

Повідомлення

Zzzz: 10.04.2025 14:07 вкотре впевнююсь які люті жиди сидять в соні, ніколи не куплю їх апдейти графіки по 50$ :lol:
Більше того, якщо я захочу в це пограти (чомусь, хоча вже пройшов), качну з торента на пк і буду грати як біла людина, бо за гру я вже фулпрайс заплатив.
Есть более жадные кретины чем в Сони,они называются Нинтендо.
my7Moon
Junior

Повідомлення

kairo: 10.04.2025 15:27 Anytime
DG - 7/10
HZD - 8/10
А мені більш до вподоби салат олів'є :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

my7Moon: 10.04.2025 18:23
kairo: 10.04.2025 15:27 Anytime
DG - 7/10
HZD - 8/10
А мені більш до вподоби салат олів'є :laugh:
Мені олів'є більше подобається ніж ці обидві гри :-P
taras_cs
Member

Повідомлення

kairo: 10.04.2025 15:27Мені особисто HZD сподобалась більше за Days Gone.
DG - 7/10
HZD - 8/10
Хтось на цьому форумі писав, що не зміг грати в Days Gone через понуре обличчя ГГ.
Добре, що гра є на компах та існують моди
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

taras_cs: 11.04.2025 12:20 Хтось на цьому форумі писав, що не зміг грати в Days Gone через понуре обличчя ГГ.
Добре, що гра є на компах та існують моди
Мені Days Gone сюжетно слабка, під кінець грав, щоб по швидше вже її закінчити.
nochnik89
Member

Повідомлення

Игра вышла в период рассвета повесточных ) а тут белые смелые мужики, которые представьте себе, просто дружат и мало того - ищут жену ГГ. Вот и критики в печали тогда были. Выйди она сейчас - все бы на руках носили :laugh:
zaqik
Member

Повідомлення

доповнення для тих, хто пройшов сюжетну історію і хоче випробувати свої навички в більш напруженому протистоянн
Не представляю себе людей, которым игра показалась нескучной настолько, что они готовы играть ещё в неё, в ещё более скучный какой-то рыглайк по мотивам. Но рад за них, завидую их нетребовательности.
Відповісти