Предлагаю обсудить Новий трейлер Days Gone Remastered демонструє режим Horde Assault
Игроки: Сони сделайте Days Gone 2, первая часть классная хотим ещё.
Сони: Нет, ДГ2 не будет, вот вам спустя 6 лет новый мини-режим и небольшие улучшения ДГ1 за 50$.
Останні статті і огляди
Новини
Новий трейлер Days Gone Remastered демонструє режим Horde Assault
-
Fen1xz
Member
-
Anytime
Member
На скільки пам'ятаю критики не дуже добре відізвались (не занесли їм скільки треба) і початкові продажи були не дуже, черговий зомбі-шутер щось таке. А Horizon навпаки нахвалювали "емейзінг геймінг експіріенс". Хоча мені, мабуть, DG зайшов більше ніж Horizon. В соні зробили ставку на продовження пригод Елой.Fen1xz: ↑ 10.04.2025 13:53 Предлагаю обсудить Новий трейлер Days Gone Remastered демонструє режим Horde Assault
Игроки: Сони сделайте Days Gone 2, первая часть классная хотим ещё.
Сони: Нет, ДГ2 не будет, вот вам спустя 6 лет новый мини-режим и небольшие улучшения ДГ1 за 50$.
Тут схожий сценарій, що і з Horizon - ремастер отримаєте доплативши за длс, а там просто за 10$ (на скільки пам'ятаю). Хоча, хотілося б продовження побачити.
-
Zzzz
Member
вкотре впевнююсь які люті жиди сидять в соні, ніколи не куплю їх апдейти графіки по 50$
Більше того, якщо я захочу в це пограти (чомусь, хоча вже пройшов), качну з торента на пк і буду грати як біла людина, бо за гру я вже фулпрайс заплатив.

Більше того, якщо я захочу в це пограти (чомусь, хоча вже пройшов), качну з торента на пк і буду грати як біла людина, бо за гру я вже фулпрайс заплатив.
-
Lekrs
Member
Черговий ремастер грі, якій він не потрібен.
-
bovza
Member
Хороша гра. Вартує свого часу (якщо він є) на одне проходження.
-
kairo
Member
Anytime
Мені особисто HZD сподобалась більше за Days Gone.
DG - 7/10
HZD - 8/10
DG - 7/10
HZD - 8/10
-
Kilo
Member
Есть более жадные кретины чем в Сони,они называются Нинтендо.Zzzz: ↑ 10.04.2025 14:07 вкотре впевнююсь які люті жиди сидять в соні, ніколи не куплю їх апдейти графіки по 50$![]()
-
my7Moon
Junior
А мені більш до вподоби салат олів'єkairo: ↑ 10.04.2025 15:27 Anytime
DG - 7/10
HZD - 8/10

-
kairo
Member
Мені олів'є більше подобається ніж ці обидві гриmy7Moon: ↑ 10.04.2025 18:23А мені більш до вподоби салат олів'єkairo: ↑ 10.04.2025 15:27 Anytime
DG - 7/10
HZD - 8/10![]()

-
taras_cs
Member
Хтось на цьому форумі писав, що не зміг грати в Days Gone через понуре обличчя ГГ.
Добре, що гра є на компах та існують моди
- спойлер
-
kairo
Member
Мені Days Gone сюжетно слабка, під кінець грав, щоб по швидше вже її закінчити.taras_cs: ↑ 11.04.2025 12:20 Хтось на цьому форумі писав, що не зміг грати в Days Gone через понуре обличчя ГГ.
Добре, що гра є на компах та існують моди
-
nochnik89
Member
Игра вышла в период рассвета повесточных ) а тут белые смелые мужики, которые представьте себе, просто дружат и мало того - ищут жену ГГ. Вот и критики в печали тогда были. Выйди она сейчас - все бы на руках носили 

-
zaqik
Member
Не представляю себе людей, которым игра показалась нескучной настолько, что они готовы играть ещё в неё, в ещё более скучный какой-то рыглайк по мотивам. Но рад за них, завидую их нетребовательности.доповнення для тих, хто пройшов сюжетну історію і хоче випробувати свої навички в більш напруженому протистоянн