Прикольно. Делайте теперь что хотите, добавляйте куда хотите, вот только наши видеокарты больше не поддерживают эти технологии
Новини
Останні статті і огляди
Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow
-
OdeMix
Junior
Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow
Прикольно. Делайте теперь что хотите, добавляйте куда хотите, вот только наши видеокарты больше не поддерживают эти технологии
-
yariksom
Member
А я думав що він в куда їхню входить чи ще кудиOdeMix: ↑ 06.04.2025 12:51 Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow
Прикольно. Делайте теперь что хотите, добавляйте куда хотите, вот только наши видеокарты больше не поддерживают эти технологии![]()
Гуманітарій я, одним словом
-
Donate
Member
Пруф будь ласкаOdeMix: ↑ 06.04.2025 12:51 Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow
Прикольно. Делайте теперь что хотите, добавляйте куда хотите, вот только наши видеокарты больше не поддерживают эти технологии![]()
-
1nsane
Member
Пруф того, что 50 серия больше не поддерживает 32-битные либы, в т.ч. и PhysX?Donate: ↑ 06.04.2025 13:15Пруф будь ласкаOdeMix: ↑ 06.04.2025 12:51 Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow
![]()
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... pp-support
-
MetalistForever
Member
А обработка PhysX с помощью проца не помогает решить проблему ( в панель Nvidia ) !?
-
Donate
Member
І що? Де це говорить про те що physx дропнуто, вони це все перевели на геймворкс і з кінцями... Ви ще про іграшка нульових підніміть тему, що в них там щось не працює1nsane: ↑ 06.04.2025 13:17Пруф того, что 50 серия больше не поддерживает 32-битные либы, в т.ч. и PhysX?
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... pp-support
-
KimRomik
Member
Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
-
Earanak
Member
KimRomik, скорее всего потому что PhysX это не кроссплатформа. На консольках не робит без железа nVidia.
А всякие там Chaos Physics, Havok, Bullet, Dots - это все кроссплатформа которая работает и на ПК и на Консольках.
А всякие там Chaos Physics, Havok, Bullet, Dots - это все кроссплатформа которая работает и на ПК и на Консольках.
-
Олег963
Member
Пам'ятаю як круто це виглядало в бетмені в метро насправді ефектна технологія була вау ефект свого часу на мене склала врази більше ніж промені , особисто мені не сподобалось що 5000 її прибрали в цій п'яти тисячній серії багато що не подобається і її пропущу, не попав в таймінг коли можна було б взяти 4080s за відносно адекватні гроші . Розчаровуюсь у нових поколіннях карт 
-
kairo
Member
RTX50 не підтримує 32-бітну версію PhysX. Підтримка 64-бітної версії нікуди не ділась.OdeMix: ↑ 06.04.2025 12:51 Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow
-
unique-neon
Member
Схоже її в ігри додавали тільки за граоші (physx на gpu)KimRomik: ↑ 06.04.2025 13:46Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
Щодо бетмена запам'яталось листя яке розлітається під ногами, з поміж іншого. Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
-
Enjthesilence
Member
особливо там чудово відпрацьовує фізика тканини (плащі)unique-neon: ↑ 06.04.2025 14:27Схоже її в ігри додавали тільки за граоші (physx на gpu)KimRomik: ↑ 06.04.2025 13:46Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
Щодо бетмена запам'яталось листя яке розлітається під ногами, з поміж іншого. Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
насправді список з підтримкою саме 32бітного фізикса не такий і великий, це ігри 10-15 річної давнини. процесором він нормально не обробляється, перфомансу не вистачає, тому для тих кому потрібно відкритий код для модерів, які зможуть виправити ситуацію.
а так в дуже багатьох сучасних іграх використовується фізикс, просто не в твоєму розумінні саме тієї окремої фішки, яка вмикається в меню))
-
unique-neon
Member
Я ж наче написав в дужках, яке у мене розуміння)Enjthesilence: ↑ 06.04.2025 14:46просто не в твоєму розумінні саме тієї окремої фішки, яка вмикається в меню))
-
erkins007
Member
Потому что это было актуально 15 лет назад. Щас же полно более современных решений.KimRomik: ↑ 06.04.2025 13:46 Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
-
Геральт
Member
Donate: ↑ 06.04.2025 13:15 Пруф будь ласкаТе що дропнули 32 бітний фізікс нічого не змінить... В нас ось 32 бітні ОС теж зникли практично, як і 32 бітні телефони
![]()
- спойлер
MetalistForever: ↑ 06.04.2025 13:18 А обработка PhysX с помощью проца не помогает решить проблему ( в панель Nvidia ) !?
- спойлер
-
doc-oc
Member
Какие же они рахиты
В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на своих покупателей и на развитие технологий. Им нужны исключительно гиммики и на этом всё. Какие же шикарные эффекты были в проплаченных играх и что сейчас… Корпорация направленная на разрушение и которая нажраться не может! Сколько бабла будет достаточно?! Когда вы нажрётесь?!
В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на своих покупателей и на развитие технологий. Им нужны исключительно гиммики и на этом всё. Какие же шикарные эффекты были в проплаченных играх и что сейчас… Корпорация направленная на разрушение и которая нажраться не может! Сколько бабла будет достаточно?! Когда вы нажрётесь?!
-
Геральт
Member
Та вже давно без вундервафель і такого жору ресурсів. Головне, - позбутись пропрієтарщиниunique-neon: ↑ 06.04.2025 14:27 . Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
- спойлер
-
Enjthesilence
Member
ахах, це лайно зливає рдр2 майже в кожній категорії, якій вже 8 років)) а волосся прикольне, так. ще у вейлгарді класна фізика волосся, але гра не класна)Геральт: ↑ 06.04.2025 15:11Та вже давно без вундервафель і такого жору ресурсів. Головне, - позбутись пропрієтарщиниunique-neon: ↑ 06.04.2025 14:27 . Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.![]()
- спойлер
-
vmsolver
Member
fixeddoc-oc: ↑ 06.04.2025 15:03В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на развитие старых технологий
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Да и вообще, в мире, где 32-битную ОС надо искать, удивляться, что выпиливают 32-битную реализацию в системе, которая давно перешла на 64 бита.
-
Enjthesilence
Member
+vmsolver: ↑ 06.04.2025 15:24fixeddoc-oc: ↑ 06.04.2025 15:03В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на развитие старых технологий
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Да и вообще, в мире, где 32-битную ОС надо искать, удивляться, что выпиливают 32-битную реализацию в системе, которая давно перешла на 64 бита.
в якому році радеон відмовився від 32 біт? 2017?