Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
OdeMix
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow

Прикольно. Делайте теперь что хотите, добавляйте куда хотите, вот только наши видеокарты больше не поддерживают эти технологии :gigi:
yariksom
Member

Повідомлення

OdeMix: 06.04.2025 12:51 Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow

Прикольно. Делайте теперь что хотите, добавляйте куда хотите, вот только наши видеокарты больше не поддерживают эти технологии :gigi:
А я думав що він в куда їхню входить чи ще куди :insane:
Гуманітарій я, одним словом :gigi:
Donate
Member

Повідомлення

OdeMix: 06.04.2025 12:51 Пропоную обговорити Nvidia повністю відкрила вихідний код PhysX та Flow

Пруф будь ласка :rotate: Те що дропнули 32 бітний фізікс нічого не змінить... В нас ось 32 бітні ОС теж зникли практично, як і 32 бітні телефони :rotate:
1nsane
Member

Повідомлення

Donate: 06.04.2025 13:15

Пруф будь ласка :rotate:
Пруф того, что 50 серия больше не поддерживает 32-битные либы, в т.ч. и PhysX?
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... pp-support
MetalistForever
Member

Повідомлення

А обработка PhysX с помощью проца не помогает решить проблему ( в панель Nvidia ) !?
Donate
Member

Повідомлення

1nsane: 06.04.2025 13:17
Donate: 06.04.2025 13:15
Пруф будь ласка :rotate:
Пруф того, что 50 серия больше не поддерживает 32-битные либы, в т.ч. и PhysX?
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... pp-support
І що? Де це говорить про те що physx дропнуто, вони це все перевели на геймворкс і з кінцями... Ви ще про іграшка нульових підніміть тему, що в них там щось не працює
KimRomik
Member

Повідомлення

Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
Earanak
Member

Повідомлення

KimRomik, скорее всего потому что PhysX это не кроссплатформа. На консольках не робит без железа nVidia.
А всякие там Chaos Physics, Havok, Bullet, Dots - это все кроссплатформа которая работает и на ПК и на Консольках.
Олег963
Member

Повідомлення

Пам'ятаю як круто це виглядало в бетмені в метро насправді ефектна технологія була вау ефект свого часу на мене склала врази більше ніж промені , особисто мені не сподобалось що 5000 її прибрали в цій п'яти тисячній серії багато що не подобається і її пропущу, не попав в таймінг коли можна було б взяти 4080s за відносно адекватні гроші . Розчаровуюсь у нових поколіннях карт :(
kairo
Member

Повідомлення

RTX50 не підтримує 32-бітну версію PhysX. Підтримка 64-бітної версії нікуди не ділась.
unique-neon
Member

Повідомлення

KimRomik: 06.04.2025 13:46Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
Схоже її в ігри додавали тільки за граоші (physx на gpu) :gigi:

Щодо бетмена запам'яталось листя яке розлітається під ногами, з поміж іншого. Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.04.2025 14:27
KimRomik: 06.04.2025 13:46Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
Схоже її в ігри додавали тільки за граоші (physx на gpu) :gigi:

Щодо бетмена запам'яталось листя яке розлітається під ногами, з поміж іншого. Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
особливо там чудово відпрацьовує фізика тканини (плащі) :insane:
насправді список з підтримкою саме 32бітного фізикса не такий і великий, це ігри 10-15 річної давнини. процесором він нормально не обробляється, перфомансу не вистачає, тому для тих кому потрібно відкритий код для модерів, які зможуть виправити ситуацію.
а так в дуже багатьох сучасних іграх використовується фізикс, просто не в твоєму розумінні саме тієї окремої фішки, яка вмикається в меню))
unique-neon
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.04.2025 14:46просто не в твоєму розумінні саме тієї окремої фішки, яка вмикається в меню))
Я ж наче написав в дужках, яке у мене розуміння)
erkins007
Member

Повідомлення

KimRomik: 06.04.2025 13:46 Так, я не зрозумів. Якщо завдяки цієї технології фізика стає кращою, тоді чому від неї відмовились?
Потому что это было актуально 15 лет назад. Щас же полно более современных решений.
Геральт
Member

Повідомлення

Donate: 06.04.2025 13:15 Пруф будь ласка :rotate: Те що дропнули 32 бітний фізікс нічого не змінить... В нас ось 32 бітні ОС теж зникли практично, як і 32 бітні телефони :rotate:
спойлер
MetalistForever: 06.04.2025 13:18 А обработка PhysX с помощью проца не помогает решить проблему ( в панель Nvidia ) !?
спойлер
А як дихав, як дихав ©
:laugh:
doc-oc
Member

Повідомлення

Какие же они рахиты :laugh:
В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на своих покупателей и на развитие технологий. Им нужны исключительно гиммики и на этом всё. Какие же шикарные эффекты были в проплаченных играх и что сейчас… Корпорация направленная на разрушение и которая нажраться не может! Сколько бабла будет достаточно?! Когда вы нажрётесь?!
Геральт
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.04.2025 14:27 . Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
Та вже давно без вундервафель і такого жору ресурсів. Головне, - позбутись пропрієтарщини :)
спойлер
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 06.04.2025 15:11
unique-neon: 06.04.2025 14:27 . Але от вчора Хогвартс бігав - там також листя розлітається, і без вундервафель.
Та вже давно без вундервафель і такого жору ресурсів. Головне, - позбутись пропрієтарщини :)
спойлер
ахах, це лайно зливає рдр2 майже в кожній категорії, якій вже 8 років)) а волосся прикольне, так. ще у вейлгарді класна фізика волосся, але гра не класна)
vmsolver
Member

Повідомлення

doc-oc: 06.04.2025 15:03В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на развитие старых технологий
fixed

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Да и вообще, в мире, где 32-битную ОС надо искать, удивляться, что выпиливают 32-битную реализацию в системе, которая давно перешла на 64 бита.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

vmsolver: 06.04.2025 15:24
doc-oc: 06.04.2025 15:03В очередной раз подтверждает факт, что они клали болт на развитие старых технологий
fixed

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Да и вообще, в мире, где 32-битную ОС надо искать, удивляться, что выпиливают 32-битную реализацию в системе, которая давно перешла на 64 бита.
+
в якому році радеон відмовився від 32 біт? 2017?
Відповісти