Lossless Scaling

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
AFU_power
Member

Повідомлення

Нещодавно відкрив для себе, що в Lossless Scaling ( https://store.steampowered.com/app/9930 ... s_Scaling/ ) з'явилась генерація кадрів, але соль в тому що вона здатна працювати на окремому гпу.

Результати якісь просто бомбезні, при правильному підборі параметрів я примудрився на своєму ноутбуці добитись в гта5 енхейсд з повним ультра, в нативному розширенні та РТХ на 115вт ртх4060 приблизно 100-110 кадрів. Тлоу2 в нативі 120 кадрів за допомогою генератора кадрів в цій програмі просто повісивши це на встройку radeon 780m, яка достатньо потужна щоб генерувати кадри без артефактів.

Більше відосів по темі. Тільки для нормальної генерації потрібна встройка не менш ніж вега8 або аналогічна інтел. Яка карта генеруватиме кадри(нвідія, інтел, радеон) і для якої неважливо. Головне щоб гра підтримувала бордерлесс фулскрін.
спойлер

Steelmax
Member

Повідомлення

Купил эту прогу и очень доволен. Для модерн мыла я не пользуюсь, а вот для эмулей PS1 и старых игр LSFG 3.0 просто бiмба - там часто проблемы с FPS капом, которые никак не решить. Апскейлер на примере Xenia - такое себе, вшитый FSR1 оказался самый адекватный. Остальное не пробовал. Инпут лаг не чувствуется на 4К 30>60. 60>240 не стоит, там печалька :laugh: За 100грн прога стоит того.

AFU_power
Главное, чтобы был любой оконный режим. Не важно какой, в том числе бордерлесс. Есть разные методы захвата, если проблемы с оверлеями и т.д.
AFU_power
Member

Повідомлення

Steelmax: 06.04.2025 12:25Есть разные методы захвата, если проблемы с оверлеями и т.д.
ну там їх два по факту всього
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

AFU_power
Треба спробувати навантажити вєгу в проці :beer:
unique-neon
Member

Повідомлення

В цю ж тему є ще optiscaler - в одній грі нещодавно спробував, бімба. Але працює на одному gpu.
Rhizone
Member

Повідомлення

Наскільки я зрозумів, зі вбудованою графікою на 2СU можна навіть не рипатись? :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Tlou2 пресет середні на огризочку 3054 стало набагато краще.
Alex646
Member

Повідомлення

А використати під це діло окрему дискретку можна? печ 1650 супер лежить без діла, як запасна...
AFU_power
Member

Повідомлення

Rhizone: 06.04.2025 15:16Наскільки я зрозумів, зі вбудованою графікою на 2СU можна навіть не рипатись?
Да, з такою навряд, але можна поекспериментувати з масштабом вхідного кадру і значенням буфера
Alex646: 06.04.2025 15:21А використати під це діло окрему дискретку можна? печ 1650 супер лежить без діла, як запасна...
в обох відео на десктопі таким чином і використовують, та карта що генеруватиме повинна бути підключена до монітора

Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
AntonyKandaurov: 06.04.2025 15:17Tlou2 пресет середні на огризочку 3054 стало набагато краще.
але щось саме тлоу2 через деякий час вилітає, можливо це саме моя система бо у мене кастомний профіль на проц, дискретку і оберти
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

AFU_power
Вже дві години граю - не вилітає.

Відправлено через 59 секунд:
Rhizone
Із 4080 на борту можна в принципі не рипатись ;)

Відправлено через 55 секунд:
Alex646
Якщо вам не вистачає 4070 то можете городити город, але я би з такою дискреткою не парився би :)
phobosse
Member

Повідомлення

Гарна штука. Використовую в основному в емулях Yuzu та RPCS3 для ігор, де не вистачає заліза для плавної роботи.
Steelmax
Member

Повідомлення

Alex646
Не спеши выкидывать 1650, скоро она не только будет актуальна для LS, но и для physx'а :laugh:
st0k
Member

Повідомлення

Ця прога чудово працює, особливо помітний буст фпс на одному чорно-жовтому сайті :shuffle:
strannik18
Member

Повідомлення

AFU_power
але щось саме тлоу2 через деякий час вилітає
можливо допоможе встановити файл підкачки-автоматичне встановлення розміру файлу.
Alex646
Member

Повідомлення

Steelmax: 06.04.2025 17:41 Alex646
Не спеши выкидывать 1650, скоро она не только будет актуальна для LS, но и для physx'а :laugh:
Нє, 4070 супер фізікс має тягнути. Хоча, треба перевірити.
AFU_power
Member

Повідомлення

strannik18: 06.04.2025 20:38можливо допоможе встановити файл підкачки-автоматичне встановлення розміру файлу.
Поняв, але там розмір файлу 32гб встановило
man1242
Member

Повідомлення

жалкое подобие AFMF
AFU_power
Member

Повідомлення

man1242: 06.04.2025 21:35жалкое подобие AFMF
Так може пан нам роздуплить холопам, як afmf ввімкнути на зв'язці Інтел+нвідія? Чи якійсь іншій зв'язці двох карт? Afmf же теж додатково навантажує основний гпу та додає навіть більший інпут лаг чим фср чи нвідія фреймген
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

man1242: 06.04.2025 21:35 жалкое подобие AFMF
І не кажіть, ще й стогривень треба заплатити
Yurius
Member

Повідомлення

Прикольна прога ,хай буде,5$ це сміх. :)
Відповісти