Для Path of Exile 2 вийшло велике оновлення Dawn of the Hunt

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Для Path of Exile 2 вийшло велике оновлення Dawn of the Hunt
найгірше оновлення за останній час :mad:
Геральт
Member

Повідомлення

Коли вже релізнуть нарешті?
Shineloot
Member

Повідомлення

так игра до сих пор не фри ту плей?
Graveworm
Member

Повідомлення

Shineloot
буде після виходу з раннього доступу
maxud_b
Member

Повідомлення

Shineloot: 06.04.2025 11:31 так игра до сих пор не фри ту плей?
Ні. Ще пару років довчасного доступу, десяток длс, необхідність донату для користуванням торгівлею, можливо, платні скілпоінти, частини дерева скілів, камені навичок, маунти і пети, перегляд реклами, енергія... Люди голосують грошима за таке.
Shineloot
Member

Повідомлення

Graveworm: 06.04.2025 11:41 Shineloot
буде після виходу з раннього доступу
Я чет тогда не понимаю, какие там адонны, если она еще с раннего доступа не вышла? Что за на..p?
Lekrs
Member

Повідомлення

Кортить спробувати, але платити за ранній доступ в ф2п точно не стану
Vlaad13
Member

Повідомлення

Lekrs: 06.04.2025 12:00 Кортить спробувати, але платити за ранній доступ в ф2п точно не стану
вам дадуть за 600 гривень 600 монет які все одно потрібно купувати для нормальної гри
бо без платного сундука грати майже неможливо
Олег Мандріаник
Junior

Повідомлення

Vlaad13: 06.04.2025 12:05
Lekrs: 06.04.2025 12:00 Кортить спробувати, але платити за ранній доступ в ф2п точно не стану
вам дадуть за 600 гривень 600 монет які все одно потрібно купувати для нормальної гри
Первая спокойно без платных сундуков проходится 🤔
Vlaad13
Member

Повідомлення

Олег Мандріаник: 06.04.2025 12:58
Первая спокойно без платных сундуков проходится 🤔
в ендгеймі на 15 мапах, Арбітрі чи Деліріумі - без платного сундука робити нічого
так акти ви пройдете але на цьму все скоріше за все
ну або ви любите страждати на соломоді - так теж можно
але тоді там потрібно буде десь 300+ годин награти але мені здається краще все ж таки заплатити 600 гривень ніж ці всі муки
Phos4
Member

Повідомлення

maxud_b
Ні. Ще пару років довчасного доступу, десяток длс, необхідність донату для користуванням торгівлею, можливо, платні скілпоінти, частини дерева скілів, камені навичок, маунти і пети, перегляд реклами, енергія... Люди голосують грошима за таке.
Не вводьте людей в оману нічого з цього в грі немає, монетизація точно така сама як і в пое 1 тобто платні додаткові вкладки скрині, але чотирьох які дають безкоштовно вистачить з головою для проходження кампанії. Все інше це косметика.
Lekrs
Member

Повідомлення

Мене ендгейм взагалі не цікавить, просто пройду і забуду. Ендгейм в подібних іграх однотипний і нудний.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Lekrs: 06.04.2025 13:26
Мене ендгейм взагалі не цікавить, просто пройду і забуду. Ендгейм в подібних іграх однотипний і нудний.
ендгейм це найцікавіше що є в ПоЕ - бо перші три акти будь хто зможе пройти і якщо чесно не знаю що ви там цікавого знайшли :dontknow:
Selyk_s
Junior

Повідомлення

Граю, мені подобається, якщо цікавлять такі ігри вже можна купувати. Коли купуєте отримаєте монети, їх потрібно витратити для покращення скрині, тоді з'явиться нова активність, торгівля з іншими реальними людьми, це досить цікаво і дуже мені подобається. Я на ринку заробив більше диванів ніж мені випало в самій грі.Рекомендую для купівлі. П.С. новачок 471 годин.
destructX
Member

Повідомлення

Lekrs: 06.04.2025 13:26
пое це не діабло, де є цікава компанія
сюжетка пое це саме не цікаве й безкорисне шо там є
Earanak
Member

Повідомлення

Я не выдержу снова проходить дважды (да их два раза нужно проходить), три скучнейших акта унылейшей компании что бы добраться до эндгейма. Эндгейм понравился, наиграл в нем 300+ часов, но Акты, о нет... Если они не добавят скип компании как это можно сделать в Diablo 3 и 4, я больше не смогу, я не выдержу )) Лучше заплачу какому то 'драйверу', если уж приспичит поиграть что бы он за меня Акты пробежал чем сам буду 30 часов бегать по гигантским унылым локациям с медленным мувспидом на лоулевелах... Бррр, как вспоминаю так мурашки от мерзости по коже ))

Ох а я еще вспомнил эти, как их... "Лабы" для классовых поинтов вознесения, о нет.
Только не это. Так все, скипаю духоту, жду релиза и надеюсь что игра бодрее станет на ранних стадиях.
Вон лучше в Last Epoch поиграю, там вроде в середине Апреля выходит новый сезон.
Там компания и не такая душная так еще и частично скипается.
Востаннє редагувалось 06.04.2025 14:26 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Kib
Member

Повідомлення

Щось там перебалансили я не дивився зміни, коротше мій білд на сорку тепер лайно, треба сидіти години 3 щоб його виправити. Часу вже на то нема, тим більше що попередній білд збирався змінювався поступово через багато годин геймплею спроб і помилок, а тут скинули пів дерева, скіли деякі перебалансили, і колупайся знову щоб грати в що ти грав. Ще чомусь забрали в тіпа в хайдауті можливість рефандати скіли, тепер треба бігти до худеда. :facepalm: Не фанат пое, знайомий підсадив, якось дійшов до ендгейму вже наче все налаштував, білд хороший, тут все обнулили, "все фігня міша давай по новой" називається. Дякую, якось потім. :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Selyk_s: 06.04.2025 13:59 Граю, мені подобається, якщо цікавлять такі ігри вже можна купувати. Коли купуєте отримаєте монети, їх потрібно витратити для покращення скрині, тоді з'явиться нова активність, торгівля з іншими реальними людьми, це досить цікаво і дуже мені подобається. Я на ринку заробив більше диванів ніж мені випало в самій грі.Рекомендую для купівлі. П.С. новачок 471 годин.
Онлайн др@чильня, виходить. А так, пройшов кампанію без жодного донату і вистарчить.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 06.04.2025 15:24
Selyk_s: 06.04.2025 13:59 Граю, мені подобається, якщо цікавлять такі ігри вже можна купувати. Коли купуєте отримаєте монети, їх потрібно витратити для покращення скрині, тоді з'явиться нова активність, торгівля з іншими реальними людьми, це досить цікаво і дуже мені подобається. Я на ринку заробив більше диванів ніж мені випало в самій грі.Рекомендую для купівлі. П.С. новачок 471 годин.
Онлайн др@чильня, виходить. А так, пройшов кампанію без жодного донату і вистарчить.
Це вам ще щастить що ви не грали в ігри по типу Л2 де ви намагаєтеся пройти сюжетку а до вас приходять інші люди і вам або заважають або тупо вбивають :lol:
Востаннє редагувалось 06.04.2025 15:51 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
В траву колись трохи грав ;)
Бажаю і іншим зцілитись від тої зарази (онлайн).
Відповісти