Eidos Montreal намагалася відродити Deus Ex

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Eidos Montreal намагалася відродити Deus Ex

Дуже шкода. Одна з найкращий серій ігор що були. Так, зі своїми проблемами, але, боже, яка ж атмосфера там була...
Lekrs
Member

Повідомлення

Жаль ремейки оригінальних частин не роблять
Ainger
Member

Повідомлення

Human Revolution не сразу вкурил, много чего понравилось в ней, а некоторые вещи очень душили, но в итоге впечатления положительные, хотел бы даже переиграть, очень атмосферная.
Mankind Divided все хочу начать, интересно, куда сюжет повернули.

Marvel’s Guardians of the Galaxy была для меня вообще открытием, не думал, что так сильно залипну в неё, но игра получилась здоровская, веселая, это было 100% попадание в настроение тайтла "Стражи галактики"
Enjthesilence
Member

Повідомлення

сетинг кіберпанку набагато більше сподобався саме в деус екс, такий нуар приземлений з кіберпанком дуже круто і реалістично виглядає на фоні по доброму трешового кб77. шкода, що продовження нема, дійсно круті ігри.
Samilo
Member

Повідомлення

Ainger
Перший DE взагалі культова річ.
Ще і до того в майбутнє дивилися не гірше всяких сімпсонів
kairo
Member

Повідомлення

Із жанром іммерсів сім взагалі якась біда. Дуже полюбляю такі ігри, але вони чомусь погано продаються. :-/
daesz
Member

Повідомлення

Жаль, перший ДЕ пройшов напевно раз з 15, ХР також раз 6-7 :с
SimplySorc
Member

Повідомлення

Mankind divided це тупо демка, а не гра. Памятаю свої відчуття коли такий: "ооо ну норм інтро - зараз такий замєс почнеться" а там тупо титри йдуть і усе - гра закінчилась. А потім дивуються чому вона комерційно не успішна
antonshe
Member

Повідомлення

Дуже чекаю продовження серії. Багато раз проходив останні 2 частини.
daesz
Member

Повідомлення

SimplySorc: 05.04.2025 18:35 Mankind divided це тупо демка, а не гра. Памятаю свої відчуття коли такий: "ооо ну норм інтро - зараз такий замєс почнеться" а там тупо титри йдуть і усе - гра закінчилась. А потім дивуються чому вона комерційно не успішна
От такі ж самі враження були. ДЛС трохи ситуація виправили, але не суттєво :-/
yariksom
Member

Повідомлення

daesz: 05.04.2025 18:04 Жаль, перший ДЕ пройшов напевно раз з 15, ХР також раз 6-7 :с
Значить вінтажний ти парогенератор, як і я в принципі.
Таких іграшок мабуть основна аудиторія не чекає.

Правда з Кінгсдом Кам прощиталися маркетологи, а воно вистрелило, з балдурсом теж - а воно вистрелило.

Проблема в корпоратизації, ідей багато, а грошей не дають :weep:
daesz
Member

Повідомлення

yariksom: 05.04.2025 19:46
daesz: 05.04.2025 18:04 Жаль, перший ДЕ пройшов напевно раз з 15, ХР також раз 6-7 :с
Значить вінтажний ти парогенератор, як і я в принципі.
Таких іграшок мабуть основна аудиторія не чекає.

Правда з Кінгсдом Кам прощиталися маркетологи, а воно вистрелило, з балдурсом теж - а воно вистрелило.

Проблема в корпоратизації, ідей багато, а грошей не дають :weep:
Коли я її вперше грав - РПГ, у яких крім слова ще й достатньо відповідного контенту було зовсім небагато (на вскидку згадаю тільки КоТОР). Я тоді ще в початкові класи ходив і тільки за перший рік пройшов її напевно рази 3 чи 4. Після того пішли всіляки анімешки в тому ж дусі (кіберпанку) - ghost in the shell, armitage 3, cyber city oedo 808, akira і не зовсім КП-релейтед ergo proxy :)
А скільки радості було, коли дізнався про вихід ХР, яку в перший же рік пройшов 3 рази також (при тому перші 2 на піратці), а вже черз декілька місяців зміг купити й в стімі :shuffle:
Відповісти