Предлагаю обсудить Lenovo анонсувала ігрові десктопи Legion з відеокартами GeForce RTX 5060 (Ti)
Достаточно не плохо и сбалансировано ещё всё выглядит. Даже продув корпуса не страдает
Новини
Останні статті і огляди
Lenovo анонсувала ігрові десктопи Legion з відеокартами GeForce RTX 5060 (Ti)
-
Afit
Member
-
IronWithin
Member
Всё бы ничего, но микро атх и мобильный проц… я этого никогда не пойму…
-
Сidonix
Member
От я теж не розумію сенсу це купляти з розпаяним процесором.
-
Conqistador
Member
По моему все брендовые десктопы не рассчитаны на гибкую конфигурацию, апгрейд и ремонтопригодность
-
dead_rat
Member
Вони вкладають $$$ як раз щоб позбутися цих принципівConqistador: ↑ 03.04.2025 11:20 По моему все брендовые десктопы не рассчитаны на гибкую конфигурацию, апгрейд и ремонтопригодность
-
Dilfin
Member
І тут маркетинг, зробити так, щоб товар працював рівно стільки, скільки гарантія, не можливо було відремонтувати і щоб швидше застарівав - не цільове використання ресурсів планети, але нічого особистого - тільки бізнес.dead_rat: ↑ 03.04.2025 11:25Вони вкладають $$$ як раз щоб позбутися цих принципівConqistador: ↑ 03.04.2025 11:20 По моему все брендовые десктопы не рассчитаны на гибкую конфигурацию, апгрейд и ремонтопригодность
-
dead_rat
Member
Dilfin
Саме так, вся техніка на кухні пошабашила рівно через 5 років, хоч годинник звіряй по ній.
Саме так, вся техніка на кухні пошабашила рівно через 5 років, хоч годинник звіряй по ній.
-
Melofon
Member
Такой бред покупают те кто просто приходят в магаз и говорят хочу игровой комп, вот им и впаривают, их там мало интересует распаян проц или нет, главное чтобы игрушки тянул, а таких людей очень много, которые не хотят даже по минимуму вникать что там сейчас за поколения процессоров или видеокарт, главное чтобы тянул на ультрах ту или иную игру и этого им достаточно чтобы знать что комп хорошийСidonix: ↑ 03.04.2025 11:14 От я теж не розумію сенсу це купляти з розпаяним процесором.
-
clickw0w
Member
Нет, ну покупать "игровой" ПК на мобильном чипсете с отвратительной памятью это слишком смешно даже для брендовых сборок.
-
Hotspur
Member
плюсуюConqistador: ↑ 03.04.2025 11:20 По моему все брендовые десктопы не рассчитаны на гибкую конфигурацию, апгрейд и ремонтопригодность
Відправлено через 47 секунд:
не працює в дорогих брендах така схемаdead_rat: ↑ 03.04.2025 11:35 Dilfin
Відправлено через 58 секунд:
так не тягнеMelofon: ↑ 03.04.2025 12:25главное чтобы тянул на ультрах ту или иную игру и этого им достаточно чтобы знать что комп хороший
-
daesz
Member
Люди які купляють такі збірки - не відрізнять модуль оперативки від блока живлення. Про що ви? Чи ви думаєте багато людей ознайомленні в ПК за межами спеціалізованих форумів
От для таких це і робиться. Як і всякі ельдорадівські 4 ядра, 4 гіга.
От для таких це і робиться. Як і всякі ельдорадівські 4 ядра, 4 гіга.