Nintendo оголосила дату релізу портативної консолі Switch 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alexeygalas
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Nintendo оголосила дату релізу портативної консолі Switch 2

Very exciting! Хотілось би одразу побачити на старті OLED версію
Nekros
Member

Повідомлення

alexeygalas: 02.04.2025 18:09 Пропоную обговорити Nintendo оголосила дату релізу портативної консолі Switch 2

Very exciting! Хотілось би одразу побачити на старті OLED версію
На мене так лайново. Взагалі не зрозуміло які переваги над попередньою версією окрім другого чипу та збільшеного розміру.
Перший світч це було щось нове та цікаве що породило тренд на такого роду пристрої по типу стімдек, а тут що? :spy:
Andyrv
Junior

Повідомлення

Там окремий "бладборн" для свіча буде. "Дорослих" ігор теж підвезли
alexeygalas
Member

Повідомлення

Nekros
1. Якби всі девайси при свому оновленні отримують новий чіп - це як би суть оновлення. Інакше який сенс ))
Maxwell vs Ampere - зовсім ніяких оновлень.
2. стімдек зовсім не "такого роду" пристрій ))
Nekros: 02.04.2025 18:37а тут що?
А його мали у формі чебурека зробити, щоб вас вразити?

Нові джойкони зі стіками на сенсорах хола, освіжили дизайн. Нічого нового немає, зовсім
erkins007
Member

Повідомлення

Ждём чиповки и кастомов
nemadimi
Member

Повідомлення

я думал будет какая-то радикальная ревизия видения, пророчу провал, ниша стим дек занята
Andyrv
Junior

Повідомлення

nemadimi: 02.04.2025 19:46 я думал будет какая-то радикальная ревизия видения, пророчу провал, ниша стим дек занята
Звідки такі судження :facepalm: Я прочу навпаки що буде величезні продажі. Причому тут вазагалі стімдек, це ж просто пк з оболочкою для лубителів пердолінгу. Я б точно зацінив і так я маю свіч.

Відправлено через 20 секунд:
nemadimi: 02.04.2025 19:46 я думал будет какая-то радикальная ревизия видения, пророчу провал, ниша стим дек занята
Звідки такі судження :facepalm: Я прочу навпаки що буде величезні продажі. Причому тут вазагалі стімдек, це ж просто пк з оболочкою для лубителів пердолінгу. Я б точно зацінив і так я маю свіч.

Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
Grava
Member

Повідомлення

nemadimi: 02.04.2025 19:46ниша стим дек занята
Яка щє ніша? У ніші портативних консолей у свіча зараз 0 конкурентів :D
waryag
Member

Повідомлення

Andyrv: 02.04.2025 18:39 Там окремий "бладборн" для свіча буде. "Дорослих" ігор теж підвезли
Причому екзом. Але багатокористувацький.

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Grava: 02.04.2025 20:03Яка щє ніша? У ніші портативних консолей у свіча зараз 0 конкурентів :D
Якщо це часто повторювати, то стімдек зникне? На фоні його успіху про свої х86 портативки задумались навіть майки і соні.

А ще я чекаю на стіммашини 2.0
alexeygalas
Member

Повідомлення

nemadimi: 02.04.2025 19:46стим дек занята
Стімдеку ця ніша недосяжна і далі такою буде. Це абсолютно різні девайси.

Типові заявочки обзорників, які намагаються виміряти свіч кількістю fps в відьмаку.

Мали консолі nintendo в минулому? Wii чи 3ds? Чи ну хочаааб sony psp
Andyrv
Junior

Повідомлення

Звідки такі судження :facepalm: Я пророчу навпаки що буде величезні продажі. Причому тут вазагалі стімдек, це ж просто пк з оболочкою для лубителів пердолінгу. Я б точно зацінив і так я маю свіч.
zaqik
Member

Повідомлення

А что насчёт обратной совместимости с играми с первого?
starinfo
Member

Повідомлення

там дуже велика фан база тих хто дьоргає на це лайно з графікою-картошкою
з цікавого це всякі ігри з рухами, але цей шматок в нас буде 30-40к коштувать мінімум ан старті)
+ регіональних цін нема ж, ото 90 євро за ігри куплять...
Mike88
Member

Повідомлення

zaqik
звісно буде, саме для того Нінтендо і задавила Yuzu i Ryujinx, але певно лише для цифрових версій ігор, бо є розбіжності в фізичних форматах носіїв
alexeygalas
Member

Повідомлення

zaqik: 02.04.2025 21:06А что насчёт обратной совместимости с играми с первого?
Стовідсоткова. Вже писали раніше. Вся бібліотека першого покоління доступна
Grava
Member

Повідомлення

waryag: 02.04.2025 20:12На фоні його успіху
The Verge commissioned IDC research into handheld PC sales for 2022 to 2024, and estimates for sales this year. According to the projections, the combined sales of the Steam Deck, Lenovo Legion Go, Asus ROG Ally (multiple models), and MSI Claw (ditto) were approximately 6 million so far, and projected at a hair under 2 million for 2025
Ось таке знайшов. Скільки там на старті свіча було? 15млн за перший рік, зараз вже 151+млн. Ще раз питаю - яка конкуренція у портативних консолях? Є свіч та всі інші. :laugh:
Хоча зверху правильно писали - міні ноутбуки які Ви називаєте х86 портативками та свіч не варто порівнювати.
Nekros
Member

Повідомлення

alexeygalas: 02.04.2025 18:44
Нові джойкони зі стіками на сенсорах хола, освіжили дизайн
Ні ну це просто амейзінг, це ж більше ні в кого немає? Революшин :gigi:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Nekros
А мова про інших? Мова про оновлення свіча. Хоча навіть говорячи про інших - sony в 4 dualshock ще ставила звичайні резистори, які починали гуляти так само. Не знаю чи в 5 вже оптичні чи ні.
DuckRider
Member

Повідомлення

alexeygalas: 02.04.2025 22:44 Nekros
А мова про інших? Мова про оновлення свіча. Хоча навіть говорячи про інших - sony в 4 dualshock ще ставила звичайні резистори, які починали гуляти так само. Не знаю чи в 5 вже оптичні чи ні.
Коли мрієш про оптичні резюки, а про джиттер не чув.... Якщо колесо миші не всі можуть нормально зробити, то про резюки взагалі досить мріяти. Ще є холо. Теж лайно в основному - замість 128 позицій аж цілих 30+ і це помітно. Дуже помітно.
alexeygalas
Member

Повідомлення

DuckRider: 02.04.2025 23:44а про джиттер не чув....
Можна подумати що в механічних потенціометрах при зчитуванні значення джиттер відсутній ))

Відправлено через 11 хвилин 4 секунди:
DuckRider: 02.04.2025 23:44Ще є холо. Теж лайно в основному - замість 128 позицій аж цілих 30+ і це помітно. Дуже помітно.
Користувались чи чули в дворі через вікно? Маю 8BitDo Ultimate Controller - абсолютно нічого не помітно. Так само плавно і гарантоване утримання нульової позиції
Відповісти