Останні статті і огляди
Новини
Arctic приймає замовлення на міні-холодильник
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Arctic приймає замовлення на міні-холодильник
почався день крінжу у сммщиків кожної контори
блін ну ігровий холодильник вже був, не можуть придумати щось нове
почався день крінжу у сммщиків кожної контори
блін ну ігровий холодильник вже був, не можуть придумати щось нове
-
7mindfields
Member
Саме так в інтелі уявляють сучасний корпус для пк 

-
VolandInferno
Member
А я б не відмовився б.
-
Enjthesilence
Member
хах, добренько

-
Scoffer
Member
Я б теж взяв чисто як елемент декору
-
denizen
Member
ну таке, на модулі Пельт'є, та ще й додаткове джерело шуму (бо вентилятор буде шуміти помітно)
-
Alligator
Member
Чисти по приколу зробити передзамовлення на холодильник по х3 ціні з логотипом бренду, а 2 квітня зробити апрув та заробити грошенят 

-
Timedemo
Member
з 1м квітня
-
Lekrs
Member
Це для тих кому лінь на кухню сходити?
-
Dr_Earnhardt
Member
На "Елементі Пельтьє"
Ціна так собі можна сказати середня. В даному випадку переплата за "бренд", бо повно дешевше е.
Хочаб такий (майхе один в один) https://prom.ua/ua/p2532673119-avtoholo ... zilan.html
А взагалі то і нічого.
Ціна так собі можна сказати середня. В даному випадку переплата за "бренд", бо повно дешевше е.
Хочаб такий (майхе один в один) https://prom.ua/ua/p2532673119-avtoholo ... zilan.html
А взагалі то і нічого.
-
VolandInferno
Member
Там вага всього холодильника 1.8 кг)))
-
waryag
Member
Я полюбляю чай та каву, але 35-70 градусів складно назвати оптимальними температурами для холодильникуARCTIC Fridge — ідеальне рішення для тих, хто любить, щоб їхні напої були такими ж холодними, як і апаратне забезпечення», — розповідає пресслужба вендора.

-
Andriy14
Member
Абсолютно не потрібна річ 

-
KimRomik
Member
Чому б не зробити таке ж охолодження для ПК? В рази ефективніше всяких кулерів та водянок.
-
Олег Мандріаник
Junior
Він може працювати як на охолодження, забезпечуючи внутрішню температуру на 18–22°C нижчу за температуру довкілля.
Какой-то бред. Холодильники не так работают. Я выставил в морозилке -20С и в холодильном отделении +2С. И он будет держать эти температуры независимо о температуры внешней среды. Просто в жару чаще включаться будет
Какой-то бред. Холодильники не так работают. Я выставил в морозилке -20С и в холодильном отделении +2С. И он будет держать эти температуры независимо о температуры внешней среды. Просто в жару чаще включаться будет
-
Graveworm
Member
KimRomik
Ккд дуже так собі
враховуючи апетити системи, це кіловати три жерти буде з розетки і стільки ж в кімнату віддавати
Відправлено через 33 секунди:
Олег Мандріаник
Ця байда на пельтьєсі, а не на фреоні
Ккд дуже так собі
враховуючи апетити системи, це кіловати три жерти буде з розетки і стільки ж в кімнату віддавати
Відправлено через 33 секунди:
Олег Мандріаник
Ця байда на пельтьєсі, а не на фреоні
-
GreenMile
Member
Це не "брєд", просто це холодильник на елементах Пельтьє, а не компресорний. Елемент Пельтье працює на властивостях металів, при поданні на нього напруги він з одного боку нагрівається, а з іншого охолоджується (і охолодження залежить від нагріву з іншого боку), але потужність у нього досить мала, тому він не може забезпечити дуже велику різницю температур, так як компресорник. Він більше для того щоб підтримувати охолоджене. Тому для них пишуть дельту від температури зовнішнього середовища.Олег Мандріаник: ↑ 01.04.2025 18:57 Він може працювати як на охолодження, забезпечуючи внутрішню температуру на 18–22°C нижчу за температуру довкілля.
-
mrigi
Member
КПД елементів Пельтьє настільки поганий, що навіть не смішно
-
daesz
Member
Холодильники з енерджі дрінками доволі часто в кадрі у різних стрімерів, але там то вони прозорі бо продавці тих самих енергетиків проплатили стрімлеру за рекламу, а тут щось не зрозумілеLekrs: ↑ 01.04.2025 17:53 Це для тих кому лінь на кухню сходити?

-
Олег Мандріаник
Junior
Походу шутка на 1 апреля. Практического смысла данный девайс не имеет. Он бесполезен от слова СОВСЕМGreenMile: ↑ 01.04.2025 19:04Це не "брєд", просто це холодильник на елементах Пельтьє, а не компресорний. Елемент Пельтье працює на властивостях металів, при поданні на нього напруги він з одного боку нагрівається, а з іншого охолоджується (і охолодження залежить від нагріву з іншого боку), але потужність у нього досить мала, тому він не може забезпечити дуже велику різницю температур, так як компресорник. Він більше для того щоб підтримувати охолоджене. Тому для них пишуть дельту від температури зовнішнього середовища.Олег Мандріаник: ↑ 01.04.2025 18:57 Він може працювати як на охолодження, забезпечуючи внутрішню температуру на 18–22°C нижчу за температуру довкілля.