Останні статті і огляди
Новини
На підході серія NVMe-накопичувачів Kingston Fury Renegade G5 з підтримкою PCIe 5.0
-
taras_cs
Member
Пропоную обговорити На підході серія NVMe-накопичувачів Kingston Fury Renegade G5 з підтримкою PCIe 5.0
Дайте вгадаю - вінда стартуватиме на 25 мікросекунд швидше, за таке щастя плати вдвічі більше, ніж за модель PCIe 4.0
Дайте вгадаю - вінда стартуватиме на 25 мікросекунд швидше, за таке щастя плати вдвічі більше, ніж за модель PCIe 4.0
-
curious user
Junior
Щось TBW (Total Bytes Written) дуже мале? 

-
Alligator
Member
Спочатку материнку за х3 купити требаtaras_cs: ↑ 01.04.2025 14:26Дайте вгадаю - вінда стартуватиме на 25 мікросекунд швидше, за таке щастя плати вдвічі більше, ніж за модель PCIe 4.0

-
taras_cs
Member
Ні, навпаки:
Для Kingston KC3000 PCIe 4.0
1024GB – 800TBW
2048GB – 1.6PBW
4096GB – 3.2PBW
-
Vlaad13
Member
ще про активне охолодження можно згадатиAlligator: ↑ 01.04.2025 14:30Спочатку материнку за х3 купити требаtaras_cs: ↑ 01.04.2025 14:26Дайте вгадаю - вінда стартуватиме на 25 мікросекунд швидше, за таке щастя плати вдвічі більше, ніж за модель PCIe 4.0![]()

-
Wahoo
Member
Кингстон? Не, спасибо.
-
nazar-pc
Member
Якщо крім запуску Windows більше нічого на комп'ютері не робити, то такtaras_cs: ↑ 01.04.2025 14:26 Пропоную обговорити На підході серія NVMe-накопичувачів Kingston Fury Renegade G5 з підтримкою PCIe 5.0
-
yuriy_dd
Junior
стикнувся що перехдніки TB5 - не підтримують PCIe 5.0 SSD
-
taras_cs
Member
А яким буде приріст у спеціалізованих завданнях?nazar-pc: ↑ 01.04.2025 15:43Якщо крім запуску Windows більше нічого на комп'ютері не робити, то так
-
erkins007
Member
У вас любой даже qlc ссд в домашнем использовании устареет морально быстрее чем вы упретесь в лимит перезаписи.
-
waryag
Member
І забере лінії у відяхи/портівtaras_cs: ↑ 01.04.2025 14:26 Дайте вгадаю - вінда стартуватиме на 25 мікросекунд швидше, за таке щастя плати вдвічі більше, ніж за модель PCIe 4.0
-
taras_cs
Member
Я ні на що не натякаю.erkins007: ↑ 01.04.2025 16:18У вас любой даже qlc ссд в домашнем использовании устареет морально быстрее чем вы упретесь в лимит перезаписи.
Хоча ні, натякаю

-
erkins007
Member
Я же не зря написал "в домашнем использовании".taras_cs: ↑ 01.04.2025 18:09Я ні на що не натякаю.erkins007: ↑ 01.04.2025 16:18
У вас любой даже qlc ссд в домашнем использовании устареет морально быстрее чем вы упретесь в лимит перезаписи.
Хоча ні, натякаю
![]()
У человека покупающего по 10штук ссд там явно не стандартное использование.
У меня за два года не более чем по 50тб записано на каждом из ссд. На одном вообще 19тб всего.
-
daesz
Member
Доречі, це не перший раз що я бачу проблеми з крушиалами, не тільки qlc, а й tlc. На форумі ТХ також не одна тема про це, як і на форумі ТРА, власне.taras_cs: ↑ 01.04.2025 18:09Я ні на що не натякаю.erkins007: ↑ 01.04.2025 16:18
Хоча ні, натякаю
![]()
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
erkins007: ↑ 01.04.2025 21:13Я же не зря написал "в домашнем использовании".
У человека покупающего по 10штук ссд там явно не стандартное использование.
У меня за два года не более чем по 50тб записано на каждом из ссд. На одном вообще 19тб всего.

Це "системний" КС3к за чуть більше ніж рік, на ньому тільки вінда та софт, ніяких ігор/записування іншої інформації.
-
Евгений27
Member
daesz
Вот у меня за год использования винда софт и пару онлайн игр на кс3000
Вот у меня за год использования винда софт и пару онлайн игр на кс3000

- Вкладення
-
-
quppeq
Junior
Можу приклад з життя привести, як хєровий софт може вбити ССД. Baloo в оболонках KDE для Лінукса (який дуже юзер френдлі дистрибутив, батькам ставив) може забагати і нон стоп індексувати всі наявні файли. То за пару місяців може легко вбити ССД. Але від такого певно ніхто не застрахований.erkins007: ↑ 01.04.2025 16:18У вас любой даже qlc ссд в домашнем использовании устареет морально быстрее чем вы упретесь в лимит перезаписи.
А так, хто дивиться щодня фільми лише з блюреїв з торента - певно за пару років вгрохати теж може (чи як я, що накачав 2тб ігор і більшу частину не грав, і тепер підчищаю коли місця нема)
-
taras_cs
Member
Чому не купуєте ігри? Це гарний аргумент на користь української озвучки в іграх.quppeq: ↑ 02.04.2025 00:29як я, що накачав 2тб ігор і більшу частину не грав, і тепер підчищаю коли місця нема
Бувають гарні знижки, іноді безкоштовно роздають
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Фільми я припинив качати, бо я їх не дивлюсь, тупо не дивлюсь
-
ilcattivo
Junior
Скоро у рекомендаціях від усіх українських блогерів "збирачів" ПК 

-
quppeq
Junior
Вот і я не дивлюсь фільми. Тому в мене скачений володар перснів (а це 200гб) лежить вже 2 роки, ніяк не гляну.taras_cs: ↑ 02.04.2025 09:28Чому не купуєте ігри? Це гарний аргумент на користь української озвучки в іграх.quppeq: ↑ 02.04.2025 00:29як я, що накачав 2тб ігор і більшу частину не грав, і тепер підчищаю коли місця нема
Бувають гарні знижки, іноді безкоштовно роздають
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Фільми я припинив качати, бо я їх не дивлюсь, тупо не дивлюсь
А ігри - ну це куплені ігри) Так, там можна видалити, потім скачати за потреби. Але я скачав щоб зацінити, більше не грав і так лежить)
-
taras_cs
Member
В такому разі не "накачав 2тб ігор" а "встановив 2тб ігор"quppeq: ↑ 02.04.2025 12:53А ігри - ну це куплені ігри)