Чутки: корейські компанії змагаються за можливість розробки нових ігор за франшизою Starcraft

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
D1mmoN
Member

Легендарна гра, щось новеньке подивитися, залюбки :super:
leif
Member

Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм :up:
Последний раз редактировалось leif 31.03.2025 12:42, всего редактировалось 1 раз.
waryag
Member

Kashtan: 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
Думаю, там більше про доїння фанбази, ніж розвиток
leif
Member

waryag: 31.03.2025 12:42
Kashtan: 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
Думаю, там більше про доїння фанбази, ніж розвиток
Ні. Для цього корейців залучати потреби немає, з цим блізард впорається своїми силами.
Scoffer
Member

Мені здається вов на користь варкрафту не пішов. Втратили гарну самобутну ртс, а натомість отримали одну з 100500 онлайн :censoured:
Vlaad13
Member

можливо щось і зроблять але користуватися популярністю не буде бо люди все тупіші з кожним роком(ШІ цей процесс сильно прискорює). а стартегії - це ігри для розумних дюдей
старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
тобто для кого цю гру вони будуть робити не ясно
Последний раз редактировалось Vlaad13 31.03.2025 13:01, всего редактировалось 3 раза.
Enjthesilence
Member

leif: 31.03.2025 12:41 Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм :up:
дуже сумнівно, корейці можуть зараз лише в доїльні мморпгшні, всілякі нцсофт і тд. якщо і будуть робити (в чому я маю величезні сумніви), зрозуміло що в першу чергу для кіберспорту, сюжетки рівня блізардовського "старіка" точно не очікую від корейців. той факт, що корейці найсильніші с2 в кіберспорті - не робить з них крутих розробників, там максимально жадібні видавництва.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 31.03.2025 13:02, всего редактировалось 4 раза.
Vlaad13
Member

Scoffer: 31.03.2025 12:46
Мені здається вов на користь варкрафту не пішов. Втратили гарну самобутну ртс, а натомість отримали одну з 100500 онлайн :censoured:
зате він пішов на користь бліззард :laugh:
і що значить не пішов на користь - це як?
leif
Member

Enjthesilence: 31.03.2025 12:58
leif: 31.03.2025 12:41 Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм :up:
дуже сумнівно, корейці можуть зараз лише в доїльні мморпгшні, всілякі нцсофт і тд. якщо і будуть робити (в чому я маю величезні сумніви), зрозуміло що в першу чергу для кіберспорту, сюжетки рівня блізардовського "старіка" точно не очікую від корейців. той факт, що корейці найсильніші с2 в кіберспорті - не робить з них крутих розробників, там максимально жадібні видавництва.
Авжеж, якщо мова про внесок корейців, то я маю на увазі саме сподівання на круту змагальну складову, щось таке що б справді перевершило брудвар, бо, як відомо, у ск2 з цим так і не склалось

Щодо сінлгу, то його в 2025 вже краще робити в якомусь іншому жанрі, імхо.

Хоча я великий шанувальник кампаній і першого і другого старкрафту, але часи змінюються.

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
У перший старкрафту грав ще малим пацаном у рік його виходу :super:
vsx
Member

Зачем отдавать проект корейцам? Пусть метелица уже выйдет из спячки. Еще один Stormgate нам не нужен.
nochnik89
Member

Если кто ждет ртс - то скоро должна выйти Tempest Rising . Интересно будет глянуть на такую ртс. Вроде как для олдов, но в новой обертке.
Заценить ее смогу нескоро, на своих летних каникулах :lol: , но думаю будет что-то играбельное как минимум
dead_rat
Member

Vlaad13: 31.03.2025 12:58 старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Точно мої думки, я настільки старий і лінивий… ну куди мені РТС грати.
Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
Enjthesilence
Member

dead_rat: 31.03.2025 13:22
Vlaad13: 31.03.2025 12:58 старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Точно мої думки, я настільки старий і лінивий… ну куди мені РТС грати.
Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
ну старік кіберкотлений також досить "спинномозговий", страткі всім відомові, а от макроскілл справа як раз таки інша, я чудово розумію що роблять профіки, але руки-крюки не встигають за головою)
kairo
Member

Vlaad13: 31.03.2025 12:58 можливо щось і зроблять але користуватися популярністю не буде бо люди все тупіші з кожним роком(ШІ цей процесс сильно прискорює). а стартегії - це ігри для розумних дюдей
старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Жанр стратегій зараз в дуже хорошому стані, багато крутих ігор на любий смак.
РТС, це більше не про інтелект, а про швидкість реакції, кількість кліків в секунду і тому подібне. Жанр еволюціонував/деградував в MOBA.
dead_rat: 31.03.2025 13:22 Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
Стратегії топі популярних ігор Стім.
Последний раз редактировалось kairo 31.03.2025 14:05, всего редактировалось 2 раза.
MetalistForever
Member

Если будут Корейские разрабы ,то будут все виды шахрайства : Дорогие шкурки, адский донат , NFT , сюрприз механики и прочее ( EA завидует ) !
dead_rat
Member

kairo
Це які стратегіі у топі? :-/

Я серйозно

Відправлено через 30 секунд:
MetalistForever: 31.03.2025 13:55 Если будут Корейские разрабы ,то будут все виды шахрайства : Дорогие шкурки, адский донат , NFT , сюрприз механики и прочее ( EA завидует ) !
Тобто так само як воно вже є
Wahoo
Member

Корейцам?
Ничего хорошего не выйдет. Их представление о РТС не имеет ничего общего со стратегиями.
Будет апофеоз АПМ-а, задр-ва и сменяемой временной метой, сдобренной донатом и гачей.
kairo
Member

dead_rat: 31.03.2025 14:17 kairo
Це які стратегіі у топі? :-/
Я серйозно
Hearts of Iron IV
Sid Meier’s Civilization® VI
Total War: WARHAMMER III
Crusader Kings III
Age of Empires II: Definitive Edition
Stellaris
Europa Universalis IV