World of Starcraft, це ти?

Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.Scoffer: ↑ 31.03.2025 12:36 Пропоную обговорити Чутки: корейські компанії змагаються за можливість розробки нових ігор за франшизою Starcraft
World of Starcraft, це ти?![]()
Думаю, там більше про доїння фанбази, ніж розвитокKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
Ні. Для цього корейців залучати потреби немає, з цим блізард впорається своїми силами.waryag: ↑ 31.03.2025 12:42Думаю, там більше про доїння фанбази, ніж розвитокKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
Мені здається вов на користь варкрафту не пішов. Втратили гарну самобутну ртс, а натомість отримали одну з 100500 онлайнKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
дуже сумнівно, корейці можуть зараз лише в доїльні мморпгшні, всілякі нцсофт і тд. якщо і будуть робити (в чому я маю величезні сумніви), зрозуміло що в першу чергу для кіберспорту, сюжетки рівня блізардовського "старіка" точно не очікую від корейців. той факт, що корейці найсильніші с2 в кіберспорті - не робить з них крутих розробників, там максимально жадібні видавництва.leif: ↑ 31.03.2025 12:41 Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм![]()
зате він пішов на користь бліззардScoffer: ↑ 31.03.2025 12:46Мені здається вов на користь варкрафту не пішов. Втратили гарну самобутну ртс, а натомість отримали одну з 100500 онлайнKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.![]()
Авжеж, якщо мова про внесок корейців, то я маю на увазі саме сподівання на круту змагальну складову, щось таке що б справді перевершило брудвар, бо, як відомо, у ск2 з цим так і не склалосьEnjthesilence: ↑ 31.03.2025 12:58дуже сумнівно, корейці можуть зараз лише в доїльні мморпгшні, всілякі нцсофт і тд. якщо і будуть робити (в чому я маю величезні сумніви), зрозуміло що в першу чергу для кіберспорту, сюжетки рівня блізардовського "старіка" точно не очікую від корейців. той факт, що корейці найсильніші с2 в кіберспорті - не робить з них крутих розробників, там максимально жадібні видавництва.leif: ↑ 31.03.2025 12:41 Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм![]()
Точно мої думки, я настільки старий і лінивий… ну куди мені РТС грати.Vlaad13: ↑ 31.03.2025 12:58 старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
тобто для кого цю гру вони будуть робити не ясно
ну старік кіберкотлений також досить "спинномозговий", страткі всім відомові, а от макроскілл справа як раз таки інша, я чудово розумію що роблять профіки, але руки-крюки не встигають за головою)dead_rat: ↑ 31.03.2025 13:22Точно мої думки, я настільки старий і лінивий… ну куди мені РТС грати.Vlaad13: ↑ 31.03.2025 12:58 старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
Жанр стратегій зараз в дуже хорошому стані, багато крутих ігор на любий смак.Vlaad13: ↑ 31.03.2025 12:58 можливо щось і зроблять але користуватися популярністю не буде бо люди все тупіші з кожним роком(ШІ цей процесс сильно прискорює). а стартегії - це ігри для розумних дюдей
старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Стратегії топі популярних ігор Стім.dead_rat: ↑ 31.03.2025 13:22 Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
Тобто так само як воно вже єMetalistForever: ↑ 31.03.2025 13:55 Если будут Корейские разрабы ,то будут все виды шахрайства : Дорогие шкурки, адский донат , NFT , сюрприз механики и прочее ( EA завидует ) !
Hearts of Iron IV