В основному це пов’язано з роботою G‑Sync, коли в грі активна технологія DLSS і генерація кадрів.
Тепер пропрієтарщину ще й на 30/40 зламали
Скоро геймдеви будуть рекомендувати не використовувати карти НВ взагалі

Дійсно, до чого тут AMD, якщо він про тіпів пише?
Це така традиція. «У AMD драйвери - гімно. А Nvidia - богоподібна.»
це традиції так, але в кожній темі про нвідію таке пишуть чомусь тільки власники радеонів, дивно виходить) одні й ті самі люди, одне й те саме кожен раз)Breathtaking: ↑ 31.03.2025 12:59Це така традиція. «У AMD драйвери - гімно. А Nvidia - богоподібна.»
фрісінк/гсінк фпс не лочить, всінк лочить під максимальну гц монітора. а так гсінк/фрісінк добре допомагають при нестабільному фпс і відносно низькому фреймтаймі. я також не використовую, в деяких іграх тільки. тіринг також не зустрічав)Earanak: ↑ 31.03.2025 11:27 Я из тех кто за 20+ лет за компом ни разу не видел эффекта тиринга (разрыва кадра), ну только на ютубе примеры видел. Ну или он бывал настолько незаметным или редко что я этого попросту не запомнил. Если мне нужно залочить фпс, то я это руками делаю игровыми средствами или через драйвер. Так что я не юзаю никакие V-Sync/FreeSync/G-Sync и никаких проблем по этому поводу не испытываю![]()