Деякі розробники ігор рекомендують користувачам GeForce RTX 30/40 не використовувати драйвери Nvidia 572.xx

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Деякі розробники ігор рекомендують користувачам GeForce RTX 30/40 не використовувати драйвери Nvidia 572.xx

В основному це пов’язано з роботою G‑Sync, коли в грі активна технологія DLSS і генерація кадрів.

Тепер пропрієтарщину ще й на 30/40 зламали
Скоро геймдеви будуть рекомендувати не використовувати карти НВ взагалі :D
Wahoo
Member

Повідомлення

Лажает невидия, а драйверы плохие у АМД. Так и живём.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Они прям как начали свой фестиваль дебилизма и фейлов с запуска 50-й серии так никак не могут остановиться.
KimRomik
Member

Повідомлення

тим не менш, останні Call of Duty продовжують вимагати оновлення драйвера відяхи
illyha
Member

Повідомлення

А ХалфЛайф РТХ наоборот требует драйвер от 572.хх
mult
Member

Повідомлення

в мене був нещодавно чорний екран при оновленні до останнього випуска і комп завис, 4070ті.
Думав хана карті, але вижила.
Видалив старий з допомогою ddu і поставив новий, поки все нормально, але я сутками не граю, може ще не проявилось поки.
nikolaiii
Member

Повідомлення

illyha
Не просто вимагає, а не запуститься без нього. Тому тепер час від часу ловлю вильоти у Фортнайт, хотфікса досі немає, тобто куртка кладе на старі карти, вони далеко не в пріорітеті.
Earanak
Member

Повідомлення

Могу только подтвердить чёрный экран при установке/обновлении драйверов.
Из за чего комп нужно перезагружать. Но в остальном пока проблем не обнаружил.
G-Sync не юзаю.
mult
Member

Повідомлення

Earanak
Я також G-Sync не використовую, в мене олед, то мені вроді як без G-Sync картинка більш плавніша.

Відправлено через 9 хвилин 18 секунд:
Хот спот сховали, може там нічого страшного і немає.
Але от суто для мене, якщо щось приховується, то це не просто так.
Я взагалі вирішив не спішити з оновленням карти.
Щось дуже підозрілі ці 5000, та ще й дурною ціною за мізерний чистий приріст продуктивності.
vsx
Member

Повідомлення

а что вы вместо G-Sync юзаете, V-Sync?
Earanak
Member

Повідомлення

Я из тех кто за 20+ лет за компом ни разу не видел эффекта тиринга (разрыва кадра), ну только на ютубе примеры видел. Ну или он бывал настолько незаметным или редко что я этого попросту не запомнил. Если мне нужно залочить фпс, то я это руками делаю игровыми средствами или через драйвер. Так что я не юзаю никакие V-Sync/FreeSync/G-Sync и никаких проблем по этому поводу не испытываю :dontknow:
Павло_
Junior

Повідомлення

А також з RTX 5000 рекомендується використовувати відеокарти минулих поколінь, як прискорювач PhysX в старих іграх.
waryag
Member

Повідомлення

Звучить як повернення в часи паскалів :rotate:
Nouriel
Member

Повідомлення

А чого немає тіпів які під кожною новиною амд сруть? Чого вони 2 місяці нічого не пишуть. З вами все добре? Всі живі? :laugh: що там по драйверах? Всьо норм?
Rucha
Member

Повідомлення

Nouriel
Тема про nVidia. До чого тут AMD?
Eduard1980
Member

Повідомлення

Rucha: 31.03.2025 12:24 Nouriel
Дійсно, до чого тут AMD, якщо він про тіпів пише? :popcorn:
Breathtaking
Junior

Повідомлення

Це така традиція. «У AMD драйвери - гімно. А Nvidia - богоподібна.»
AssayMAS
Member

Повідомлення

572,83 карта gt1030 черные экраны пропали, но они были временные на 3-15 сек потом само или перезагружало драйвер (видно по гамме) или отвисало... сча заместо черных экранов крутит значёк "загрузки из винды" теже 3-15 сек... но опять всего пару раз за сессию...
и как заметил при убитом виндовом антивирусе - реже бывает ожидание и меньше по времени
антивирус ВРЕМЕННО вырубаю reg файлом с раб стола
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=dword:00000001
vsx
Member

Повідомлення

Earanak
счастливый человек, что сказать
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Breathtaking: 31.03.2025 12:59
Це така традиція. «У AMD драйвери - гімно. А Nvidia - богоподібна.»
це традиції так, але в кожній темі про нвідію таке пишуть чомусь тільки власники радеонів, дивно виходить) одні й ті самі люди, одне й те саме кожен раз)
поціновувачі "пропрієтарщин", шукачі "тіпів", ще не прибіг фанат "погорілих кабелів", але це питання часу.

Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Earanak: 31.03.2025 11:27 Я из тех кто за 20+ лет за компом ни разу не видел эффекта тиринга (разрыва кадра), ну только на ютубе примеры видел. Ну или он бывал настолько незаметным или редко что я этого попросту не запомнил. Если мне нужно залочить фпс, то я это руками делаю игровыми средствами или через драйвер. Так что я не юзаю никакие V-Sync/FreeSync/G-Sync и никаких проблем по этому поводу не испытываю :dontknow:
фрісінк/гсінк фпс не лочить, всінк лочить під максимальну гц монітора. а так гсінк/фрісінк добре допомагають при нестабільному фпс і відносно низькому фреймтаймі. я також не використовую, в деяких іграх тільки. тіринг також не зустрічав)
Відповісти