S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
denizen
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Skiff93
Member

Повідомлення

Це може нарешті уже проци по 500 баксів зможуть видавати нормальний FPS?
FarCry
Member

Повідомлення

denizen: 28.03.2025 10:28 мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Зображення
GreenMile
Member

Повідомлення

denizen: 28.03.2025 10:28 Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Деяким іграм треба дати настоятися після виходу, а потім вже споживати :gigi:
Десь як з КП2077, за рік після виходу можна буде нормально грати вже :rotate:
denizen
Member

Повідомлення

головне, щоб не скисла :laugh:
Azerty
Member

Повідомлення

Skiff93: 28.03.2025 11:04 Це може нарешті уже проци по 500 баксів зможуть видавати нормальний FPS?
В меня 90-100 фпс на середніх, що ви робите не знаю. Апскейлери та генерацію кадрів не використовував, виліти вже 3 патчі не бачив
Robostyle
Member

Повідомлення

Прицел починили, уряяя!

А теперь вопрос - как, и главное н-уя его поломали.

Skiff93
Никогда, сам только недавно допер и ради просто поржать тестанул на всех низких в 720р+DLSS Performance: 5800X3D, средний фпс 75 с просадками до 60. Натив 4К - 55-60 и до <40
Ну, подпивасикам конечно завезли фреймген, и они в первый же день разнесли по всему интернету шо «прет 100500 фепесе, вы всьо врети». Пофиг что игра становится желе
Барбарис
Member

Повідомлення

denizen: 28.03.2025 10:28 Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

це ніколи не закінчиться
не знаю по якій це причині, але в мене з першої версії лише раз вилетіла. Невже постійно таке було?
Азазелло
Member

Повідомлення

В мене чомусь після останньої обнови не відображається зброя в руках Скіфа.Точніше,видно магазин і приціл-а так ніби стріляє з уявного автомата....печалька :(
Azerty
Member

Повідомлення

Robostyle: 28.03.2025 11:45 Прицел починили, уряяя!

А теперь вопрос - как, и главное н-уя его поломали.

Skiff93
Никогда, сам только недавно допер и ради просто поржать тестанул на всех низких в 720р+DLSS Performance: 5800X3D, средний фпс 75 с просадками до 60. Натив 4К - 55-60 и до <40
Ну, подпивасикам конечно завезли фреймген, и они в первый же день разнесли по всему интернету шо «прет 100500 фепесе, вы всьо врети». Пофиг что игра становится желе
Яка локація? Я зараз на острові там 90 фпс є
Dilfin
Member

Повідомлення

Сталкер заходить тим людям, які колись її грали, тоді є відчуття ностальгії, коли розумієш, що це та сама гра, тільки візуально і трохи технічно покращена, тоді не звертаєш увагу на баги, вірніше звертаєш, але з усмішкою, що все повторюється. А для тих людей, які хочуть пограти у сталкер перший раз, гра може не викликати ефекту "Ваууу", тому, що гра не оптимізована ще до кінця, ще не виправили всі помилки і чекати я думаю що ще довго.) А в цілому гра цікава, сюжет не сильно, але затягує, одне що не сподобалась що в сумках з хабарем не попадаються якась рідкісна зброя, набої, чи артефакти і це портить гру, бо за логікою у хабар ховають найкраще, а не бутилку горілки, батон і консерву.) Краще, щоб хабарів було менше, але з цікавими речами.
nick_ii
Junior

Повідомлення

Як зламався після якось оновлення екслюзивний режим на повному екрані, так і не працює. Після кожно патча запускаю, дивлюс на краш і забуваю про гру до наступного патча :insane:
Геральт
Member

Повідомлення

Dilfin
Перший взяв перед релізом другого (до того не грав ні разу). Пройшов просто для ознайомлення.
Другий пройшов з задоволенням, практично без модів (трохи косметики було). На баги увагу не особливо звертав, були не критичні. Будуть DLC, ще раз пройду. Але вже з модами. Тримаю в курсі.

nick_ii
HDR?
Timedemo
Member

Повідомлення

тінь від ліхтарика добавили?
qziua
Member

Повідомлення

Який у кого розмір гри? У мене в Epic Games після оновлення 155гб... :rotate:
Sanьka
Member

Повідомлення

Думаю після версії 2.0 можна гармати доволі готовий продукт. Ще й моди якісь будуть.
Earanak
Member

Повідомлення

qziua: 28.03.2025 12:45 Який у кого розмір гри? У мене в Epic Games після оновлення 155гб... :rotate:
У меня Стандартная (не Delux) в PC GamePass - 145GB. Ставил начисто, без обновления.
unlnu
Member

Повідомлення

qziua: 28.03.2025 12:45 Який у кого розмір гри? У мене в Epic Games після оновлення 155гб... :rotate:
155,07 базова стім
qziua
Member

Повідомлення

Earanak: 28.03.2025 12:51
У меня Стандартная (не Delux) в PC GamePass - 145GB. Ставил начисто, без обновления.
Спасибо. Я уже думал, что криво обновилось :)
SimplySorc
Member

Повідомлення

це ніколи не закінчиться
Пройшов ще на релізі з суттєвих багів лише барига з суіцидальними схильностями. не знаю в чому у вас проблеми, за 100 годин вилетіло буквально раз чи два.
Відповісти