Останні статті і огляди
Новини
Nvidia випустила ШІ-помічника Project G‑Assist
-
cspp
Member
Пропоную обговорити Nvidia випустила ШІ-помічника Project G‑Assist
Уважаемый ИИ,я хочу 1000 ФПС. Ну ок, давайте я разгоню вашу карту на 1000 mhz с отключенным паверлимитом.
Карта сгорела,
nvidia - гарантия не распространяется на скрученные ии настройки.
Уважаемый ИИ,я хочу 1000 ФПС. Ну ок, давайте я разгоню вашу карту на 1000 mhz с отключенным паверлимитом.
Карта сгорела,
nvidia - гарантия не распространяется на скрученные ии настройки.
-
FurryGentleman
Member
Для чего штуке которая просто дублирует Gemini нужно 12+гб видеопамяти ?
-
Bloodfallen
Junior
Типічний "ші помічник" якого пхають куди можна і не можна) Оці свістопірдєлкі тільки додатково навантажують систему, не бачу в ньому сенсу.
-
unique-neon
Member
А що так одразу після аналогічної фічі в Адреналіні
-
Dilfin
Member
Вчать людей, що не ручками треба налаштовувати параметри відеокарти і моніторити систему, а все для них зробить АІ помічник, скоро АІ буде грати в ігри за людину, а людина буде тільки дивитися, як на ютубі проходження...Bloodfallen: ↑ 25.03.2025 14:53 Типічний "ші помічник" якого пхають куди можна і не можна) Оці свістопірдєлкі тільки додатково навантажують систему, не бачу в ньому сенсу.
-
mult
Member
Всі ці авто налаштування що в попередньому експірієнс, що в новому app, от суто для мене абсолютно безглузде.
Воно вмикає всяку фігню типу розмиття в русі чи ще всякі спірні налаштування.
Воно не вміє визначати логічність деяких налаштувань, наприклад в якійсь грі ставить тіні на ультра, але в реалі ящо їх знизити до високих то і фпс буде більший і різниці не буде.
І так по всім іншим налаштуванням.
Багато в яких іграх візуальної різниці між деякими налаштуваннями немає, а фпс зжираються на те що воно там ліпить то ультри то ще щось.
В ручну налаштування займає хвилини і результат в рази краще.
Воно не вміє визначати логічність деяких налаштувань, наприклад в якійсь грі ставить тіні на ультра, але в реалі ящо їх знизити до високих то і фпс буде більший і різниці не буде.
Багато в яких іграх візуальної різниці між деякими налаштуваннями немає, а фпс зжираються на те що воно там ліпить то ультри то ще щось.
-
dead_rat
Member
Дуже чьоткий опис всіх АІ помічниківmult: ↑ 25.03.2025 15:41 Всі ці авто налаштування що в попередньому експірієнс, що в новому app, от суто для мене абсолютно безглузде.
Багато в яких візуальної різниці між деякими налаштуваннями немає, а фпс зжираються на те що воно там ліпить то ультри то ще щось.

-
Scoffer
Member
А ще питання відкрите на біса там взагалі нейронка. Там тих параметрів пару десятків максимальний максимум, проблема налаштування вирішується статистично-алгоритмічно. Тут не 100500 дупел вхідних даних шоб не осилити в кореляції традиційними методами.dead_rat: ↑ 25.03.2025 15:42Дуже чьоткий опис всіх АІ помічників
-
dead_rat
Member
Scoffer
Тому що, щоб використати алгоритм, треба його розуміти. А от нейронка завжди дасть відповідь, яку б муть в неї не закинули, тим більш що коректність результатів в нашому випадку нікого не цікавить
Тому що, щоб використати алгоритм, треба його розуміти. А от нейронка завжди дасть відповідь, яку б муть в неї не закинули, тим більш що коректність результатів в нашому випадку нікого не цікавить
-
Tiufin
Member
От щодо хвилин - тут би не погодився ) зараз в іграх така купа графічних налаштувань, що поки все переклацаєш та зрозумієш як воно впливає на картинку - вже замахаєшся та передумаєш гратиmult: ↑ 25.03.2025 15:41 Всі ці авто налаштування що в попередньому експірієнс, що в новому app, от суто для мене абсолютно безглузде.

-
Kullerok
Member
Короме нытья, тут будет хоть один полезный комент? Кто уже пользовался?
-
FurryGentleman
Member
я бы сказал но у моей карточки за 600 баксов всего 8гб видеопамятиKullerok: ↑ 25.03.2025 16:40 Короме нытья, тут будет хоть один полезный комент? Кто уже пользовался?

-
Scoffer
Member
Мені здається шо коректність відповідей не цікавить 99.(9)% користувачів нейронкиdead_rat: ↑ 25.03.2025 16:27тим більш що коректність результатів в нашому випадку нікого не цікавить

-
FastBullet
Member
А куда делись хомяки с 4060 и 4060 Ти 8 гб))) ?????????
Те что рассказывали, что 4060 лучше, чем 3060 12 Гб)) Оказывается на 4060 G Assist просто напросто не работает
Хомяки - ваш выход

Те что рассказывали, что 4060 лучше, чем 3060 12 Гб)) Оказывается на 4060 G Assist просто напросто не работает

Хомяки - ваш выход

-
Telcontar
Member
Кілька хвилин, шукаєте огляди по оптимізації і порівнянню картинки на різних налаштуваннях і нема проблем.Tiufin: ↑ 25.03.2025 16:37 От щодо хвилин - тут би не погодився ) зараз в іграх така купа графічних налаштувань, що поки все переклацаєш та зрозумієш як воно впливає на картинку - вже замахаєшся та передумаєш гратиоце бісить, і тут би реально якийсь ШІ став би в нагоді. Але, судячи з прикладів з новини, він так не вміє.

-
VBerezovsky
Member
Непотріб.
-
Enjthesilence
Member
звичайний чатік, ну типу можна налаштувати підсвітку клавіатури командоюKullerok: ↑ 25.03.2025 16:40 Короме нытья, тут будет хоть один полезный комент? Кто уже пользовался?

В новому оновлені нвідіапп є можливість тепер налаштувати самостійно відсоток вхідної роздільної здатності для длсс Відправлено через 21 хвилину 45 секунд:
куди подівались власники 7900хтх? що там з фср4 і чатіком червоних? біда, ліза заборонила. прикол, нє?FastBullet: ↑ 25.03.2025 18:16 А куда делись хомяки с 4060 и 4060 Ти 8 гб))) ?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те что рассказывали, что 4060 лучше, чем 3060 12 Гб)) Оказывается на 4060 G Assist просто напросто не работает![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хомяки - ваш выход![]()
![]()
![]()
![]()
-
n+gibat[]r
Member
Как пропускают секту свидетелей "8гб хватит всем"ИИ может работать на видеокартах GeForce RTX 30, 40 и 50‑й серии с объемом памяти 12 ГБ и более.

-
7mindfields
Member
Куплю в тебе 4060ti за безціньFastBullet: ↑ 25.03.2025 18:16 А куда делись хомяки с 4060 и 4060 Ти 8 гб))) ?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те что рассказывали, что 4060 лучше, чем 3060 12 Гб)) Оказывается на 4060 G Assist просто напросто не работает![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хомяки - ваш выход![]()
![]()
![]()