Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії подешевшали в Європі. Але тільки за заявами Nvidia

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії подешевшали в Європі. Але тільки за заявами Nvidia
Завжди був впевнений, що Україна також в Європі розташована, в самому центрі :rotate:
SKYJAKER
Member

Повідомлення

yariksom: 19.03.2025 19:04 Предлагаю обсудить Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії подешевшали в Європі. Але тільки за заявами Nvidia
Завжди був впевнений, що Україна також в Європі розташована, в самому центрі :rotate:
Географічно тим паче
Bukakanga
Member

Повідомлення

100, 50 и 30 евро - карнавал неожиданной щедрости...
vmsolver
Member

Повідомлення

Вот это поворот! (с)
yariksom
Member

Повідомлення

Bukakanga: 19.03.2025 19:18 100, 50 и 30 евро - карнавал неожиданной щедрости...
Швидше за все 90та серія червоних якось вплинула, а це вже непогано, для початку непогано, тепер най червоні ще по 100 євро скинуть і картками склади заб'ють B-)
_Andrik_
Member

Повідомлення

Подешевшали бо долар просів , що найменше так пишуть поляки, але це тільки слова поки що .
P.S. зараз 5080 від 1450€ якщо що в PL. Тримаю вкурсі :spy:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

И что, берут? :gigi: :lol: :up:
yariksom
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 19.03.2025 19:57 И что, берут? :gigi: :lol: :up:
За дві щоки, аж дефіцит на ринку B-)
_Andrik_
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 19.03.2025 19:57 И что, берут? :gigi: :lol: :up:
Не можу сказати чи беруть зелених, але червоні карти вигребли, бо не має в наявності. А зелені будь ласка, за х2 прайс валяються.
waryag
Member

Повідомлення

Bukakanga: 19.03.2025 19:18100, 50 и 30 евро - карнавал неожиданной щедрости...
Если бы обьявили о соответсвующем снижении цен на чипы - вполне. А снизить цены в магазине без наличия много ума не надо.
Neuropunker
Member

Повідомлення

За моєю заявою мій піструн теж став більше
yariksom
Member

Повідомлення

Neuropunker: 19.03.2025 21:42 За моєю заявою мій піструн теж став більше
Але він, як у статті недоступний і ніхто його не бачив, навіть ти? :lol:
waryag
Member

Повідомлення

yariksom: 19.03.2025 21:46Але він, як у статті недоступний і ніхто його не бачив, навіть ти? :lol:
Як і карти нвідіа по рекомендованим цінам! :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

waryag: 19.03.2025 22:25
yariksom: 19.03.2025 21:46Але він, як у статті недоступний і ніхто його не бачив, навіть ти? :lol:
Як і карти нвідіа по рекомендованим цінам! :lol:
Як і нажаль АМД, я просто привик до них, вони для мене особисто були і є добре збалансованими по ціні/якості, на відміну від багатьох я ніколи не мав проблем з драйверами чи адреналіном (можливо тому, що все було АМД), єдина карта зелених 8800 GTS яка блін згоріла за рік в просторому корпусі з хорошим охолодженням, купив її бо в той час не зміг купити 4850 чи 70 від АМД їх тоді просто не було в продажу, до речі покупка дійсно була виправдана оскільки АМД трохи зливала наскільки я пам'ятаю.
1800 XT, 7950, 580, 5700XT, 6700XT найкращі карти - і не хвилює :super:
З 5700XT до 6700XT АМД дуже якісно плигнула, є надія на наступне покоління з нормальною насиченістю ринку і ціною.
Якщо не брехати, то і це покоління мені подобається якби не ціна.
penetrator
Member

Повідомлення

Вантуз 5080 стал мне в 1350 евро. Шведская MSRP от Nvidia + пересылка со страховкой в Амстердам. Тут он от 1599 евро, а на момент заказа был по 1800+.
doc-oc
Member

Повідомлення

yariksom: 19.03.2025 19:43
Bukakanga: 19.03.2025 19:18 100, 50 и 30 евро - карнавал неожиданной щедрости...
Швидше за все 90та серія червоних якось вплинула, а це вже непогано, для початку непогано, тепер най червоні ще по 100 євро скинуть і картками склади заб'ють B-)
Это единственная надежда на стабилизацию рынка.
Відповісти