Міні-комп'ютери на базі AMD Ryzen AI Max+ 395 підійдуть для 1440p-геймінгу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
gregory_amd
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Міні-комп'ютери на базі AMD Ryzen AI Max+ 395 підійдуть для 1440p-геймінгу

хто AIAI небуть PROSUPER будь GAMING ласка MAX DUO MEGA задонатьте PLUS NEO АМД на нормальний неймiнг здоровоii людини..
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Самое интересное, что с помощью такой коробочки можно сделать супер автономный дрон типа Reaper или Global Hawk, ещё и без надобности удалённого управления B-)
Т.е. то, что раньше стоило десятки миллионов долларов по спецзаказу, сейчас можно купить за тысячу онлайн :gigi: .
P.S. Или Таурус "местного разлива" :gigi:.
KimRomik
Member

Повідомлення

Дякую, але зробіть те саме, але у вигляді сокету, окремого проца і материнки
waryag
Member

Повідомлення

А що з ФСР4? :spy:
yurius_r
Member

Повідомлення

Я хочу подививитися на нормальні бенчі Radeon 8060S vs діскретні карти. Всі ці огляди ETA Prime та інших вони про те, що "Ось дивіться, воно працює". Або "Я хочу отримати 60fps, тому в цьому тесті закручу такі налаштування, які я ніде більше не робив". І всі ці огляди не підходять для порівняння даних між собою. Тож чекаю огляд якогось міні PC на strix Halo від нормальних ресурсів.
waryag
Member

Повідомлення

KimRomik: 16.03.2025 12:49Дякую, але зробіть те саме, але у вигляді сокету, окремого проца і материнки
Для чого? Пам'ять розпаяна. Лінійка включає всього три досить близьких процесора і не факт, що отримає продовження.
man1242
Member

Повідомлення

waryag: 16.03.2025 12:59 А що з ФСР4? :spy:
там рдна3.5 так что по губам и с песней в 2к гейминг :lol: :lol:
gregory_amd
Member

Повідомлення

waryag: 16.03.2025 12:59 А що з ФСР4? :spy:
этот АПУ разрабатывался и дизайнился задолго до рдна4. это обычный рдна3.5 апу на стеройдах. если будет бекпорт фср4 на прошлые архитектуры то да, а если не будет то имеем что имеем.
Hotspur
Member

Повідомлення

за версію з процесором Ryzen AI Max+ 395 доведеться викласти від $1599 - дякую, я куплю Радеон в 3 рази дешевше
maxud_b
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.03.2025 13:52 за версію з процесором Ryzen AI Max+ 395 доведеться викласти від $1599 - дякую, я куплю Радеон в 3 рази дешевше
Це ціна на збірку: 16ядерний райзен (9950x3d) - $700, RX9070 - $600 вже 1300, добав материнку - $300, память - $200, ссд, кулер, блок живлення, корпус... Скільки вийшло?
waryag
Member

Повідомлення

maxud_b: 16.03.2025 14:32Це ціна на збірку: 16ядерний райзен (9950x3d) - $700, RX9070 - $600 вже 1300, добав материнку - $300, память - $200, ссд, кулер, блок живлення, корпус... Скільки вийшло?
Просто 9950х. Там і не пахне 9070, щось між 7700 і 7600хт, зажате по жору і з більш повільною пам'яттю. :shuffle:

Відправлено через 7 хвилин 56 секунд:
gregory_amd: 16.03.2025 13:50этот АПУ разрабатывался и дизайнился задолго до рдна4. это обычный рдна3.5 апу на стеройдах. если будет бекпорт фср4 на прошлые архитектуры то да, а если не будет то имеем что имеем.
Между 3,5 и 4,0 не такой большой промежуток времени и тут есть NPU блок. Отсутствие программной поддержки новейшего продукта - не лучшее начало.
Hotspur
Member

Повідомлення

maxud_b: 16.03.2025 14:32Це ціна на збірку: 16ядерний райзен (9950x3d) - $700, RX9070 - $600 вже 1300, добав материнку - $300, память - $200, ссд, кулер, блок живлення, корпус... Скільки вийшло?
все інше в мене вже є. тому 500+0

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
покажеш 3Д марк Фаер страйк цього пристрою бо 9070 вибаває 45 000
stoned
Member

Повідомлення

Без тензорів не поїде.
dfcz
Member

Повідомлення

stoned: 16.03.2025 15:21
Без тензорів не поїде.
Надо Интелу рассказать, а то они свой ХеSS позволяют на всякой фигне запускать.
unique-neon
Member

Повідомлення

Дуже нішевий девайс. І при його ціні 2к геймінг не є однією з його ніш :laugh:
stoned
Member

Повідомлення

dfcz
Як власне й FSR3. ;)
DeLibertate
Member

Повідомлення

yurius_r: 16.03.2025 13:02 Я хочу подививитися на нормальні бенчі Radeon 8060S vs діскретні карти. Всі ці огляди ETA Prime та інших вони про те, що "Ось дивіться, воно працює". Або "Я хочу отримати 60fps, тому в цьому тесті закручу такі налаштування, які я ніде більше не робив". І всі ці огляди не підходять для порівняння даних між собою. Тож чекаю огляд якогось міні PC на strix Halo від нормальних ресурсів.
"Does iGPU Beat dGPU? Ryzen Max+ 395 vs RTX 4060 in 25 Games" - введи в пошук YouTube.
waryag
Member

Повідомлення

stoned: 16.03.2025 15:21 Без тензорів не поїде.
Я так розумію, що NPU дуже близький до тензорів. Але чи можна його задіяти для ФСР4, чи вистачить його і чи буде АМД взагалі цим займатися замість роботи над новою архітектурою - питання.
Conqistador
Member

Повідомлення

"интеграшка" жрет под 150W в микрокорпусе жарится и шумит так же как в ноутах с дискретной
neo89skynet
Member

Повідомлення

Ціну б цьому мініпк в районі 500-700 вічнозелених, був би крутий девайс для фуллхд геймінгу. А так я вважаю, що дорого-багато, не знаю кому це потрібно за такі гроші. :insane:
Відповісти