Урізана GeForce RTX 5080 побувала в тестовій лабораторії Gamers Nexus

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Урізана GeForce RTX 5080 побувала в тестовій лабораторії Gamers Nexus

Перевод видео или перерассказ "ниасилили"? Печально...
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

А ось і відеопруфи із відеокарткою з порізаними ROPами.
Tyler
Member

Повідомлення

Висновок простий - нвідія буде все більше класти нам на голову і підвищувати ціну, поки ми це хаваємо. Так, конкурент ледь дихає, але фінальне слово завжди за споживачем, який валютою голосує за продукт. Хуанг покушать приніс, не обляпайтесь
Nouriel
Member

Повідомлення

це по суті та сама 4080 виходить :laugh: цікаво чи проковтнуть адепти хуанга такий наглий обман, вони ще й замовчали факт того шо випускають з ібракованими чіпами. якби таке амд зробила то носилися б з цим 20 років як тими кривими дровами :lol:
Earanak
Member

Повідомлення

Я даже и не надеялся что это будет беспроблемная серия :D
Earanak: 07.01.2025 08:39С чем же на этот раз налажают ?
-> Ранний Микрон у 2080Ti.
-> POSCAP/MLCC кондёры под чипом у 3090.
-> Отличный новый коннектор питания у 4090.
-> Кастрированные чипы по ROP-ам :super:
Востаннє редагувалось 02.03.2025 15:39 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Earanak
vmsolver вже вважає вас місцевим божевільним :gigi:
Earanak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov, ну так... Это, он прав.

Я нахожусь именно на том портале где мне и место :
viewtopic.php?p=3863939#p3863939
Robostyle
Member

Повідомлення

Отличная лотерея - 10% вероятность получить урезанную 5080, которая по производительности 5070Ти, у которой чип уровня 5060, по цене изначально оверпрайса 5090, т.е. за две штуки баксов.

Жрите, заслужили люители-оправдатели оверпрайса жифорсов по цене ртх квадры.
More you save - Since 2080 Ti
Відправлено через 7 хвилин 24 секунди:
А круто было бы если б корпораты глянули что им хуанг запихал в GB200 и особенно в GB100 - а вдруг там чаты жЭпЭтЭ и прочие ИИ тоже по 8 извилин и нейронов тензоров на юнит не досчитались. Во ору было бы :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Зараз прийдуть форумні експерти й скажуть що це все видумки і нівкого на форумі такого не було (семплсайз <10 карт бтв :gigi: ).
dead_rat
Member

Повідомлення

В іграх же є лутбокси, от тепер в ігрових відеокартах теж є B-) :beer:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Та не може такого бути, у всіх все добре.
геймерс нексуз балаболи. відео згенероване ШІ.
pelia
Member

Повідомлення

Стівен там ще кидав скрін з пошти, де ціла купа людей написала, так що не віриться в 0.5%
GreenMile
Member

Повідомлення

Nouriel: 02.03.2025 15:35 це по суті та сама 4080 виходить :laugh: цікаво чи проковтнуть адепти хуанга
Проковтнуть що саме? Сказано ж, що дефектні будуть замінені при звернені, то шо там хто має ковтати, поясніть пліз? :think:
Це ж не епл, який свіої лажі повертав на перемоги аля "ви просто неправильно його тримаєте" і "не кладіть в задню кишеню. Нвідя звісно знатно обісралась з цим поколінням, але оцього камену чесно не розумію взагалі, плюсики пофармити?
Vader
Member

Повідомлення

daesz
Ну так покажи жалобу с форума на обрезанный ропс..

Отправлено спустя 42 секунды:
pelia
Дай Стивена почту,я тоже напишу,что у меня ропс порезан :lol:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

:laugh: :laugh: :laugh:
Броня три пальці
VladimirV
Member

Повідомлення

Ну у блогера в тесті Фаундер карта. Єдине питання, як нвідіа взагалі пропустила через відділ тех. контролю таку карту? Але добре, замнемо цю тему.
А що робити нашим покупцям, якщо він просто купив карту в якомусь напів-лівацькому магазині в Україні? Чи є це гарантійним випадком? Чи так безпроблемно буде зроблений обмін або повернення коштів?
І ще питання, у яких вендорів цей брак зустрічається частіше?
GreenMile
Member

Повідомлення

VladimirV: 02.03.2025 16:48 Ну у блогера в тесті Фаундер карта. Єдине питання, як нвідіа взагалі пропустила через відділ те. контролю таку карту? Але добре, замнемо цю тему.
А я десь виправдовую нвідію, чи шо?
VladimirV: 02.03.2025 16:48А що робити нашим покупцям, якщо він просто купив карту в якомусь напів-лівацькому магазині в Україні? Чи є це гарантійним випадком? Чи так безпроблемно буде зроблений обмін або повернення коштів?
Не купляти карту в напів-лівацькому магазині, ваш Кеп. Такою купівлею ви вже граєте в лотерею з картою і розумієте це. Нормальна карта теж може згоріти і шо, як їх потім міняють в лівацьких магазинах?
В принципі, в цьому випадку я думаю проблему можна буде вирішити через саму нвідію, або представника вендора, важко і довго, але думаю, реально.
VladimirV: 02.03.2025 16:48 І ще питання, у яких вендорів цей брак зустрічається частіше?
Тут не знаю, статистики замало та і залежить від ціни і кількості продажів.
Востаннє редагувалось 02.03.2025 16:52 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
Vader
Member

Повідомлення

VladimirV
В том то и дело,что 99 процентов этого брака,на словах и на почте у Стивена :lol: А в глаза эти карты почти ни кто не видел,и сказать у кого они и какой Вендор,история умалчивает.. :lol: Хотя тут есть пара,явных сторонников доказать обратное,но блин,ни как не получается..нет доказательств,кроме как основываясь на своих фантазиях.
Востаннє редагувалось 02.03.2025 16:53 користувачем Vader, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

VladimirV: 02.03.2025 16:48 Ну у блогера в тесті Фаундер карта. Єдине питання, як нвідіа взагалі пропустила через відділ тех. контролю таку карту? Але добре, замнемо цю тему.
А що робити нашим покупцям, якщо він просто купив карту в якомусь напів-лівацькому магазині в Україні? Чи є це гарантійним випадком? Чи так безпроблемно буде зроблений обмін або повернення коштів?
І ще питання, у яких вендорів цей брак зустрічається частіше?
не купляти карти в сіровозів? хоча тут були історії, що гарантійні випадки нормально працювали і карти замінювались в таких магазинах.
якщо навіть в фе карті не вистачає ропів - то байдуже у яких, думаю в першій партії цей гемблінг можливий у картах кожного aib партнера.
Востаннє редагувалось 02.03.2025 16:56 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
VladimirV
Member

Повідомлення

GreenMile
Та я випадково тегнув. Навіть уразі не напів-лівацького. Типу там умовного комтрейдингу +- рівня. Де дешевше розетки умовно на 5%. Все питання в тому, що Нвідіа закликає звертатися до виробників карт, а не до магазинів де цей типу брак придбаний. Юридично наче це різні речі?
Може на форумі в когось щось подібне стрельне :laugh: Тоді узнаємо. Так я теж гадаю, що таких карт дуже мало.
Відповісти