Огляд «золотого» блока живлення Chieftec Vega PPG-850-S потужністю 850 Вт та стандарту ATX 3.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Олег963
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд «золотого» блока живлення Chieftec Vega PPG-850-S потужністю 850 Вт та стандарту ATX 3.1

Вертушка шумна точно RL4Z S1352512H (12 В, 0,33 A) виробництва GLOBE FAN ! І всім бп модульні кабелі (це має бути стандарт і в дешевих блоках за 100$) .
Martix
Member

Повідомлення

В детали не вдавался, но на первый взгляд начинка весьма недурна для дешёвого БП. Но покупать бы я его наверное не стал, плохой опыт с чифами был :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Олег963
А сенс з дешевих модульних кабелей, коли карти прижарюють розʼєми в цих модулях?
Олег963
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.02.2025 18:09 Олег963
А сенс з дешевих модульних кабелей, коли карти прижарюють розʼєми в цих модулях?
Сенс в тому що ці що є не кращі, а лишні дроти в системнику так собі як на мене.
dead_rat
Member

Повідомлення

Олег963: 25.02.2025 18:14
dead_rat: 25.02.2025 18:09 Олег963
Сенс в тому що ці що є не кращі, а лишні дроти в системнику так собі як на мене.
Кращі, я ще не бачив щоб кабель шабашив у місці пайки, лише на розʼємах.
Тож якщо гроші жмуть, то я б обрав надійність припаяних кабелів, а не красу модульних. В топ бж інша справа.
FastBullet
Member

Повідомлення

Колись купував чітек протон на 1000 Вт, звісно що вийшов з ладу...
Тому і цей не кращий, а купував десь на рік чи два пізніше гігу на 650 Ватт, то працюють ще
Entar
Member

Повідомлення

А есть такой же но модульный, и чтобы без проблем с вентиляторами?
Nouriel
Member

Повідомлення

Entar
ну модульні бж дорожчі, наприклад чіфтек атмос такий же дизайн начинка мб краща, там є напівпасив, до 400 ват не вмикається кулер
Avenger80
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.02.2025 18:37Колись купував чітек протон на 1000 Вт, звісно що вийшов з ладу...
Два Протона на 650Вт работают в домашних компах - одному 5 лет, другому - 3 года. Пережили перепады в электросетях, резкие отключения и т.д. (ну сами понимаете какие во время войны могут быть стабильные электросети). Так что не показатель совсем. :)
Kotya
Member

Повідомлення

Дякую за огляд.
Хоч модель і «бюджетна»,
але в ній застосовано доволі якісні компоненти з запасом,
про що свідчать низькі температури силових елементів.
Ціна 4200грн.
Ну це не бюджетно.
Навіть не нижче середини.
1STPLAYER PS-1300DK 1600W GOLD - 1682грн
Оце я розумію дешман :)

Chieftec VITA 850W (BPX-850-S) - 3080грн
Оце цілком собі конкурент серед норм простих.

Питання - а куди це? :dontknow:
Таке...
daesz
Member

Повідомлення

Kotya
ці 2 що ви привели - це не бюджетно, це дешман. Особливо бронзова віта за 3к, яка навіть не атх 3.0/3.1. Щоб це купити - треба бути особливого складу розуму :D
А сабж - це по перше голда, а про друге атх3.1, які самі по собі не дешеві.

Дякую за огляд.

Олсо, зараз би хвилюватись за лишні шнурки в системнику, коли у тебе 58л гріб :lol:
Відповісти