Огляд ігрової клавіатури з магнітними перемикачами ASUS ROG Falchion Ace HFX

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Krishait
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової клавіатури з магнітними перемикачами ASUS ROG Falchion Ace HFX

Оверпрайс? :shuffle: В мене така вже декілька місяців, пару разів софт підглючував і підсвітка не керувалася адекватно але з апдейтами ніби виправили.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Кастрат за 9к? Закопуйте назад.
Devijack
Member

Повідомлення

Так всрато виглядає. Не клава а космічний корабель.
Hotspur
Member

Повідомлення

Я в огляди Асуса заходжу подивитись ціну на товар :lol:
s1nedus
Member

Повідомлення

Нет кириллицы - проходим мимо
erkins007
Member

Повідомлення

Печалит две вещи в главах новых от асуса - отсутствие цифрового блока у большинства моделей и самое главное отсутствие кириллицы у всех моделей. Приходится уже который год на strix flare сидеть.
Devijack
Member

Повідомлення

erkins007: 24.02.2025 19:59и самое главное отсутствие кириллицы у всех моделей.
ти не повіриш, але вже винайшли зйомний механізм для кейкапів, можна навіть докупити свої які завгодно від 3$ до 200$+ навіть без кацапських літер. При бажанні хоч керамічні хоч металеві.
А у цілому, асус то для тих хто ходить купувати в магазин. Там все по старому, a4tech, разори та інше що здорова, або незацікавлена людина не купляє.
Steelmax
Member

Повідомлення

erkins007
Так закажи свои капы на любой вкус и цвет хоть с древнеафриканскими иероглифами, тут дизайн и без того не фонтан. В чем проблема?
Есть другие клавы с нумпадами, в том числе Вутинг, который уложит данный девайс и по цене, и по качеству :gigi:

Devijack
У нас мова состоит на 95% из таких "кацапских" буков, или оно не то?
dead_rat
Member

Повідомлення

Усього 9к? Явно продешевили, треба було назвати 5090 едішн і просити 500$
Nekros
Member

Повідомлення

s1nedus: 24.02.2025 18:45 Нет кириллицы - проходим мимо
Є кірилиця - проходжу мимо

Вмене вже 3 роки клавіатура з лише латиницею. Перейшов без яких небуть проблем, просто починаєш печатати, всі букви на своїх місцях, ніяких проблем від слова зовсім
Devijack
Member

Повідомлення

Steelmax: 24.02.2025 20:25У нас мова состоит на 95% из таких "кацапских" буков, или оно не то?
Не відповідай мені кацапською. Ти тут не на кацаповерах.
Але тримаю в курсі кириллиція це старослов'янський алфавіт хоч і по прикрому збігу ми користуємося тими ж літерами що і в "язіку" проте є зайві, не потрібні на клавіатурі літери. Я не з тих збоченців що купують кейкапи наприклад з японською чи корейскою поряд з латиницею, хоча нею не користуюсь. (а я таких тут бачив)
Взагалі був цікавий законопроект про переведення державного алфавіту на латиницю, нажаль заглох.

Отправлено спустя 2 минуты 49 секунд:
Nekros
я коли освоював сліпий набір на 10 пальців, навмисно перемішував літери на клавіатурі, відучився на неї піддивлятись дуже швидко) Потреба в літерах взагалі відпала.
ROG__84
Member

Повідомлення

Что-то мне кажется, что производители клавиатур свернули не туда, по крайней мере дизайном и эргономикой, сам пользуюсь уже лет 7 Roccat Ryos MK, и пока что ничего лучшего для себя не нашёл
erkins007
Member

Повідомлення

Devijack
Steelmax
Нет, спасибо покупая премиум продукт типа клавиатуры за 10+к я не хочу дорабатывать его напильником непонятно где и непонятно у кого.
Если к моменту выхода из строя или морального устаревания моей Асус так и не удосужится вернуть кириллицу в РОГ серию (тафы у них с кириллицей почему-то), то я просто куплю клаву другого производителя.
Востаннє редагувалось 24.02.2025 22:53 користувачем erkins007, всього редагувалось 2 разів.
Galactick
Member

Повідомлення

Соромно у 2025 бути бухгалтером і не вміти в сліпий друк, панове.
leif
Member

Повідомлення

прикольна ідея з кришкою-підкладкою :up:

та і в цілому, з огляду на ціни прямих конкурентів, виглядає цілком собі пристойною пропозицією, як для масмаркетного А-бренду. але! за умови, що софт нормально працює і вони продовжуватимуть його пиляти, бо, наскільки я зрозумів по відгуках, у вутінга (основного конкурента) це найсильніший selling point.
tablestikus
Member

Повідомлення

Galactick: 24.02.2025 22:34 Соромно у 2025 бути бухгалтером і не вміти в сліпий друк, панове.
Я б перехрестився побачивши в 2025 буха що вміє в сліпий друк )
Dragobes
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.02.2025 21:02 Усього 9к? Явно продешевили, треба було назвати 5090 едішн і просити 500$
Ця ніша вже зайнята :D
ASUS ROG Azoth Extreme
Ortyomko
Member

Повідомлення

Galactick: 24.02.2025 22:34 Соромно у 2025 бути бухгалтером і не вміти в сліпий друк, панове.
соромно бути бухгалтером і брати клаву без цифрового блоку
erkins007
Member

Повідомлення

Dragobes: 24.02.2025 22:48ASUS ROG Azoth Extreme
Хотел купить, но тоже нет кириллицы.
Ortyomko
Member

Повідомлення

erkins007: 24.02.2025 22:54
Dragobes: 24.02.2025 22:48ASUS ROG Azoth Extreme
Хотел купить, но тоже нет кириллицы.
а в чём прикол? нонейм свичи за 20к+? Почему не посмотреть на топы типа Varmilo / Ducky / Keychron?
Відповісти