Якось безглуздо. Ароматичну олію можна капнути у будь що, і поставити на столі...
Новини
Останні статті і огляди
ASUS випустить ароматизовану мишу
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити ASUS випустить ароматизовану мишу
Якось безглуздо. Ароматичну олію можна капнути у будь що, і поставити на столі...
-
Scoffer
Member
Краще б хто випустив мишку, котру можна в пральну машинку кинути. І клавіатуру 
-
leif
Member
диверсифікація однако. але сабж свого покупця знайде, дівчат/жінок, які тащаться по парфюмам/ароматам/маслам та подібним штукам вистачає.
-
DuckRider
Member
Пахнет прогревом
-
Олег963
Member
Наступний крок мишка мило, коли вона впаде краще не схилятися за нею а то .... 
-
cspp
Member
Помазать руку, будет также
-
0kie
Member
Заодно и игруна, который месяцами не купается и не моет свой писос.Scoffer: ↑ 24.02.2025 10:39хто випустив мишку, котру можна в пральну машинку кинути. І клавіатуру
-
Etra
Member
Lekrs
Эээ, уважаемый, так Вы мышку не продадите
Нет, ну может таки продадите, но не так эффективно, как на это рассчитывают маркетологи Asus
Эээ, уважаемый, так Вы мышку не продадите
Нет, ну может таки продадите, но не так эффективно, как на это рассчитывают маркетологи Asus
-
Klon
CG graphikos fan
думал там чтото адекватное - а так ... слабенько Асус, СЛАБЕНЬКО,
даю идею и промо концепт, патентуйте я не жадный
:

даю идею и промо концепт, патентуйте я не жадный

-
Sanьka
Member
Гумова клава давно продається.Scoffer: ↑ 24.02.2025 10:39І клавіатуру
-
maxafon
Member
я звичайну механічну клавіатуру кілька раз мив під душем, і нічого. Головне мати запасну на день-два поки інша сохне.Scoffer: ↑ 24.02.2025 10:39 Краще б хто випустив мишку, котру можна в пральну машинку кинути. І клавіатуру![]()
-
Scoffer
Member
maxafon
Я після пива в уз ванні з дистильованою водою полоскав. Але ти ж розумієш шо це трішки не те
Я після пива в уз ванні з дистильованою водою полоскав. Але ти ж розумієш шо це трішки не те
-
Dragobes
Member
Наступний крок миша з кекс-шопу? 
-
waryag
Member
Вони навряд чи дізнаються про існування цієї миші. І в них, мабуть, вже є щось подібне без миші, більш зручне.leif: ↑ 24.02.2025 10:51диверсифікація однако. але сабж свого покупця знайде, дівчат/жінок, які тащаться по парфюмам/ароматам/маслам та подібним штукам вистачає.
-
already_over
Member
Я понимаю что это не про асус, но напрашивается решение которое научится передавать запах\вкус. телек - визуал передает, радио\колонки - звук, потом появилились устройства ввода - тактильные ощущения, виброотклик. пора бы и запахи вводить. Прикольно что бы в условном сталкере генерило тебе запах леса, когда по лесу шастаешь, или запах еды которую готовят в кулинарных шоу, гоняешь в гонки - запах резины, масла, мотора. На аромамышке далеко не уедешь )
-
Dragobes
Member
Уже, GameScentalready_over: ↑ 25.02.2025 07:09 Я понимаю что это не про асус, но напрашивается решение которое научится передавать запах\вкус. телек - визуал передает, радио\колонки - звук, потом появилились устройства ввода - тактильные ощущения, виброотклик. пора бы и запахи вводить. Прикольно что бы в условном сталкере генерило тебе запах леса, когда по лесу шастаешь, или запах еды которую готовят в кулинарных шоу, гоняешь в гонки - запах резины, масла, мотора. На аромамышке далеко не уедешь )
- спойлер
- https://gamescent.com/
-
VovaII
Member
На 8 березня, щоб айфон не купувати? Чи айфон дешевше?
-
0kie
Member
Зашёл в игре за баню, потоптался и получил весь спектр запахов той субстанции, которой там много и в которую вступил?already_over: ↑ 25.02.2025 07:09Прикольно что бы в условном сталкере генерило тебе запах леса, когда по лесу шастаешь, или запах еды которую готовят в кулинарных шоу, гоняешь в гонки - запах резины, масла, мотора
-
VovaII
Member
0kie
А вона ще й погано відтирається. — На цілий день нюхати вистачить. І у НПС твій рейтинг падатиме...
А вона ще й погано відтирається. — На цілий день нюхати вистачить. І у НПС твій рейтинг падатиме...