Вийшов драйвер GeForce 572.47 WHQL з підтримкою відеокарти GeForce RTX 5070 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов драйвер GeForce 572.47 WHQL з підтримкою відеокарти GeForce RTX 5070 Ti
Фух... Ну спасибо. А то я уж думал и на драйвера дефицит будет :up:
kolio
Member

Повідомлення

Earanak
зараз зроблять чергу на завантаження, або бойовий драйвер-пасс треба придбати щоб не чекати в черзі. Вмикайте фантазію - через пару років ви будете здивовані :gigi:
Alligator
Member

Повідомлення

kolio: 20.02.2025 16:51 Earanak
зараз зроблять чергу на завантаження, або бойовий драйвер-пасс треба придбати щоб не чекати в черзі. Вмикайте фантазію - через пару років ви будете здивовані :gigi:
Драйвери під кожну гру, а дозвіл на скачування при умові активної покупки підписки на гру в онлайн магазині.
спойлер
Зображення
Bukakanga
Member

Повідомлення

и драйвера сделать платными с подпиской. Без подписки - только ДХ9, не выше.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Без підписки - 800x600@60hz - Так би мовити для ознайомлення
Misteri
Member

Повідомлення

У світлі останніх новин пов'язаних з цими відеокартами я вже спочатку навіть цей заголовок прочитав:

Вийшов драйвер GeForce 572.47 WHQL з затримкою відеокарти GeForce RTX 5070 Ti :insane:
kairo
Member

Повідомлення

Звичайні драйвери за підпискою, а бета-версії тільки для підписників NVIDIA Ultimate. Власникам 5090 — три місяці безкоштовного доступу в подарунок!
Alligator
Member

Повідомлення

kairo: 20.02.2025 19:51
Звичайні драйвери за підпискою, а бета-версії тільки для підписників NVIDIA Ultimate. Власникам 5090 — три місяці безкоштовного доступу в подарунок!
Тобто на весь цикл життя 12VHPWR без радіаторів? Не жирно буде? :lol:
kairo
Member

Повідомлення

Alligator: 20.02.2025 20:06 Тобто на весь цикл життя 12VHPWR без радіаторів? Не жирно буде? :lol:
Зараз випустять водянку для 12VHPWR і все буде тіп-топ. В топових моделях туди ще РГБ та екранчік засунуть :laugh:
kolio
Member

Повідомлення

продам дорого (буду чесним) ручний лічильник перевтикань кабелів в відяхи 4ХХХ та 5ХХХ серій! 100$ :jump: пишіть!
НЕ ПРОЄ__И не провтикай коли треба вже буде викидати перехідник/кабель та спи спокійно!
300862606.jpg
також є великий асортимент міні-вогнегасників. Володарям 4ХХХХ та 5ХХХ 10% знижка (після 500% накрутки - буду чесним)!
Відповісти