але ці порти будуть розробляти не інженери, а маркетологи, тому вони будуть регулярно плавитися і горітиМодулі отримають багато портів введення/виведення...
Новости
Последние статьи и обзоры
Nvidia разом із партнерами розробляє компактну пам'ять SOCAMM для малих систем із ШІ
-
mr-enic
Member
Пропоную обговорити Nvidia разом із партнерами розробляє компактну пам'ять SOCAMM для малих систем із ШІ

-
unique-neon
Member
Горять руки спробувати які-небудь camm'и, однак материнок на горизонті не видно. От спробував двохслотову замість чотирислотової - то небо і земля в частотах і напругах. Коротші доріжки, менше шуму. З camm'ами мало б бути ще краще.
-
Keyser Soze
Member
Как я и писал: всё идёт к тому, что у каждого желающего дома будет стоять свой "сервер с ChatGPT" вместо умной колонки, но с такими же функциями, как у неё

-
rjavyi_pastor
Member
та чо вони парятся? розпаяли би і всьо, а там можна булоб ще зрубити на апгрейді залізяк(я не підтримую, просто Хуанг якось розщедрився на змінну пам'ять)
-
doc-oc
Member
Скам какой-то 
-
VovaII
Member
А під які процесори?
-
Earanak
Member
Я вот кстати думал об этом. Ставил локальные LLM на 72 миллиарда параметров а потом смотрел как он еле пыхтит выдавая 0.8-1.2 Токена в секунду. А потом мне показали это - https://digitalspaceport.com/how-to-run ... -epyc-rig/ 671 Миллиарда параметров на скорости 4-3 Токена в секунду. Я с абсолютно невозмутимым лицом взял и удалил все эти локальные LLM и забилKeyser Soze: ↑ 18.02.2025 15:43 Как я и писал: всё идёт к тому, что у каждого желающего дома будет стоять свой "сервер с ChatGPT" вместо умной колонки, но с такими же функциями, как у неё![]()
-
VovaII
Member
То він шукав, де Ви його обдурити хочете.Earanak: ↑ 19.02.2025 07:54я когда у чата локального спрашивал сколько будет 2+2 он на протяжении минуты тянул 800вт с розетки нагружая и видяху и проц и занимая 20гб VRAM + 60гб ОЗУ, такой себе мощный калькулятор