Останні статті і огляди
Новини
PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 75 мільйонів пристроїв
-
Seraphim
Member
Предлагаю обсудить PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 75 мільйонів пристроїв
Крім як пограти в нову GTA на рік раніше ПК боярів ще щось є цікаве на плойці?
-
_Andrik_
Member
Тільки те , що коли втомлений з праці повертаєшся, можна впасти на диван і погамати. Це коли впадло до компа сідати. На цьому мій сценарій використання ПС5 закінчуєтьсяSeraphim: ↑ 14.02.2025 14:51 Предлагаю обсудить PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 75 мільйонів пристроїв
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
Vlaad13
Member
75 мільйонів холопів ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
MetalistForever
Member
Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )Seraphim: ↑ 14.02.2025 14:51 Предлагаю обсудить PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 75 мільйонів пристроїв
P.S. Ви просто вдумайтесь : За ціну одну RTX 5080 = можливо купити TV середнього класу за 1000 $ + PS5 PRO . Я розумію , що PS не дуже практично для українських реалій( не всюди стабільний інет із за війни та іншого , ігри дорожче ), але ціни на Пк комплектуючі змушують замислитися
-
smilex
Member
Ну да ведь играть можно только на топовой видеокартеMetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )Seraphim: ↑ 14.02.2025 14:51 Предлагаю обсудить PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 75 мільйонів пристроїв
P.S. Ви просто вдумайтесь : За ціну одну RTX 5080 = можливо купити TV середнього класу за 1000 $ + PS5 PRO . Я розумію , що PS не дуже практично для українських реалій( не всюди стабільний інет із за війни та іншого , ігри дорожче ), але ціни на ПК змушують замислитися
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
MetalistForever
Member
С сегодняшней оптимизацией, только на паре- тройке топовых видух и можно. Конечно, если CS2, Dota 2 и APEX - то там почти любаяsmilex: ↑ 14.02.2025 15:50Ну да ведь играть можно только на топовой видеокартеMetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48
Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )
P.S. Ви просто вдумайтесь : За ціну одну RTX 5080 = можливо купити TV середнього класу за 1000 $ + PS5 PRO . Я розумію , що PS не дуже практично для українських реалій( не всюди стабільний інет із за війни та іншого , ігри дорожче ), але ціни на ПК змушують замислитися![]()
![]()
-
smilex
Member
с какой сегодняшней? иди погугли сколько фпс выдавал монстр gtx8800MetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:51С сегодняшней оптимизацией, только на паре- тройке топовых видух и можно
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
сбавляешь настройки с ультра и спокойно играешь на огромном числе видюх, епоха паскалей закончилась и все вернулось к прежним временам
-
denizen
Member
з такою графою та фпс як на PS5, будь-якої відео карти буде достатнью
-
Sanьka
Member
Як же мене забавляють ті цензуроїди, що для пограти нічого крім самого ТОПа не бачатьMetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Це так же тупорило як казати що авто це щось недосяжне, бо Майбах 11лямів коштує, а на інших пересуватись "не то".
По темі, консоль гарна штука, але заміною ПК так і не стала для мене. Скоріш приємне доповнення.
-
Nuclear World
Member
Меня больше забавляет другое, то, что барыги начали тянуть и массово закупать заранее ПС5 Про, думая повторить "эксипириенс с ПС5" и сели в лужу и начали продавать даже в минус. ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Кстати, а ПС5 Про имеет какие то "заводские" косяки со страта или с ней всё чётко?
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Кстати, а ПС5 Про имеет какие то "заводские" косяки со страта или с ней всё чётко?
-
Sanьka
Member
Косяків не було в жодній з ПС5 (мається на увазі чогось поголовного).Nuclear World: ↑ 14.02.2025 16:54Кстати, а ПС5 Про имеет какие то "заводские" косяки со страта или с ней всё чётко?
А так Прошка як і Слімка це здешевлені версії, глянцеві , без "ребер" через що виглядають дешево. СО теж менша ніж у Фактах, а відводити треба більше тепла. Тому може бути більш шумна, але все одно не той пилосос як був у пс4 про.
Тому загалом серія 5 успішна, а перші моделі навіть з перебором по охолодженню. Дуже тихі і холодні. Мені взагалі повезло в мене фатка з мідною підкладкою і самим тихим варіантом вентиля від Дельта.
-
SieG
Member
Через два месяца после выхода Елден Ринга был в гостях у друга, там на огромном 75 дюймовом телеке залипли на сутки в нее. Вернулся домой и решил ее купить тоже, только на ПК, и какое же мое было удивление когда я ее запустил...графика на ПС5...мыло...просто ужас, при том что у меня на то время была gtx1660 на ней игра выглядела в разы красивей и главное стабильный ФПС без просадок.MetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )Seraphim: ↑ 14.02.2025 14:51 Предлагаю обсудить PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 75 мільйонів пристроїв
P.S. Ви просто вдумайтесь : За ціну одну RTX 5080 = можливо купити TV середнього класу за 1000 $ + PS5 PRO . Я розумію , що PS не дуже практично для українських реалій( не всюди стабільний інет із за війни та іншого , ігри дорожче ), але ціни на Пк комплектуючі змушують замислитися
Поэтому да, выгодней ПС5, но если у тебя плохое зрение или ты никогда в жизни больше не сядешь за ПК
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Nuclear World
Member
Походу консоли лучше брать на старте, пока сони не успели начать её ещё больше "удешевлять" ))Sanьka: ↑ 14.02.2025 17:04 Косяків не було в жодній з ПС5 (мається на увазі чогось поголовного).
А так Прошка як і Слімка це здешевлені версії, глянцеві , без "ребер" через що виглядають дешево. СО теж менша ніж у Фактах, а відводити треба більше тепла. Тому може бути більш шумна, але все одно не той пилосос як був у пс4 про.
Тому загалом серія 5 успішна, а перші моделі навіть з перебором по охолодженню. Дуже тихі і холодні. Мені взагалі повезло в мене фатка з мідною підкладкою і самим тихим варіантом вентиля від Дельта.
-
Nirtu
Junior
В мене була схожа ситуація, грав собі спокійно на пс4 в 30фпс та 1080р и горя не знав, аж якось одного разу не заглянув до знайомого який є лютим задротом пк (завжди топ залізо в оверклокінгу на кастомній воді) і побачив я що таке ултра та 2к монітор 240герц.....SieG: ↑ 14.02.2025 17:10Через два месяца после выхода Елден Ринга был в гостях у друга, там на огромном 75 дюймовом телеке залипли на сутки в нее. Вернулся домой и решил ее купить тоже, только на ПК, и какое же мое было удивление когда я ее запустил...графика на ПС5...мыло...просто ужас, при том что у меня на то время была gtx1660 на ней игра выглядела в разы красивей и главное стабильный ФПС без просадок.MetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48
Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )
Поэтому да, выгодней ПС5, но если у тебя плохое зрение или ты никогда в жизни больше не сядешь за ПК![]()
-
The_Rusik
Member
denizen
А ну ка назови такую видеокарту, которая даже с вашим мылом сможет что-то в 4к.
И сколько будет стоить такой пк? Так же 500 баксов? С лицензией винды и геймпадом за 50 баксов в комплекте?
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
SieG
А дома тоже запустил на своей 1660 в 4к игру на 75 дюймов тв?
Подключи плойку к монитору фулл хд 24 дюйма и картинка будет тоже красивая.
Сравнивай на равных а потом говори.
А ну ка назови такую видеокарту, которая даже с вашим мылом сможет что-то в 4к.
И сколько будет стоить такой пк? Так же 500 баксов? С лицензией винды и геймпадом за 50 баксов в комплекте?
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
SieG
А дома тоже запустил на своей 1660 в 4к игру на 75 дюймов тв?
Подключи плойку к монитору фулл хд 24 дюйма и картинка будет тоже красивая.
Сравнивай на равных а потом говори.
-
Tetronga
Member
Яка тобі різниця на чому люди грають в ігри?
-
VladimirV
Member
От тільки не треба росказувати що вже така там вжарена графіка на консолі, бо це не правда.
Щоб грати на ПК +- з такими ж налаштуваннями навряд хвате 3060/4060. Сам першу частину проходив двічі на 3060 (пам'яті жерло за 8ГБ), і можу сказати що вона слабша за прошку, судячи з того як тягне прошка. Що вже казати за якийсь обрубок 1660Супер. Не така там і всрата графіка, а з урахуванням цін пк так взагалі виправдано все.
Щоб грати на ПК +- з такими ж налаштуваннями навряд хвате 3060/4060. Сам першу частину проходив двічі на 3060 (пам'яті жерло за 8ГБ), і можу сказати що вона слабша за прошку, судячи з того як тягне прошка. Що вже казати за якийсь обрубок 1660Супер. Не така там і всрата графіка, а з урахуванням цін пк так взагалі виправдано все.
- TLOU II PC5/PC5pro
-
vsx
Member
Ниже 5080 видеокарты уже совсем ничего не тянут. И именно такого уровня gpu установлен в PS5MetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48 Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
На этом форуме 5080 и 5090 есть у двух-трех человек. Все остальные играют в CS2, Dota 2 и APEXMetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:51 С сегодняшней оптимизацией, только на паре- тройке топовых видух и можно. Конечно, если CS2, Dota 2 и APEX - то там почти любая
-
MetalistForever
Member
На PS5PRO видяха уровня RTX 4070 ( только с более худшей поддержкой Ray Tracing ) .vsx: ↑ 14.02.2025 18:36Ниже 5080 видеокарты уже совсем ничего не тянут. И именно такого уровня gpu установлен в PS5MetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:48 Я раніш теж був проти PS та XboX , але теперь щоб пограти, треба 3000$ за RTX 5090 або 2000$ за RTX 5080 ... що нівелює цінність PC- gaming ( особливо для сюжетних )
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:MetalistForever: ↑ 14.02.2025 15:51 С сегодняшней оптимизацией, только на паре- тройке топовых видух и можно. Конечно, если CS2, Dota 2 и APEX - то там почти любаяНа этом форуме 5080 и 5090 есть у двух-трех человек. Все остальные играют в CS2, Dota 2 и APEX
Вы недооцениваете мощь форумчан ( у огромного количества есть RTX 4090 - к примеру )На этом форуме 5080 и 5090 есть у двух-трех человек
-
Sanьka
Member
Якщо нема косяків як з 3 фаткою, то так.Nuclear World: ↑ 14.02.2025 17:11Походу консоли лучше брать на старте, пока сони не успели начать её ещё больше "удешевлять" ))
Бо та ж 3 фатка і 3 суперслім, то небо і земля по якості. А загалом йде зменшення(це добре) і здешевлення якості матеріалів/системи охолодження(погано).