Останні статті і огляди
Новини
Відеокарта GeForce RTX 5070 може затриматися до березня
-
FastBullet
Member
Предлагаю обсудить Відеокарта GeForce RTX 5070 може затриматися до березня
та хоч до липня хай затримується)) це типу як рефреш колись з RX480 на 580 (за рівнем швидкодії)
та хоч до липня хай затримується)) це типу як рефреш колись з RX480 на 580 (за рівнем швидкодії)
-
SergN
Member
Думав, в березні будемо тут ржати (а хтось плакати) над "прогресом" 5060, але будемо все ще над 5070.
-
Devijack
Member
Так шо, вже прибирати палатку під магазином?
-
nikolaiii
Member
SergN
5060 традиційно буде на рівні 4060, 3060. Але з "проривною" генерацією.
-
Mixx
Member
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Vlaad13
Member
все логічно - запаси 4070 супер закінчаться і вибору не буде
-
Keyser Soze
Member
-
VladimirV
Member
nikolaiii
Ну так, але толк с тої генерації по тестам корисний, лише якщо без генерації гра йде хочаб в ~50+ фпс. Цифра трохи умовна. Але. Якщо гра йде з низьким фпс на таких налаштуваннях, як вам подобається, наприклад дає 30 фпс, то генерація не спасе, а добавить кисіль в управління, і видимі артефакти, тобто грати буде теж неприємно. Виходить, що і карта повинна бути в нативі досить потужна, щоб толк був від генерації.
Тобто. Заради генерації мені наприклад 5060 не потрібна, ще і з 8 ГБ буфером. Це хрінь.
Хочаб на 5060Tі 16Gb тести подивитись, що там з базовую продуктивністю і чи дасть вона нормального нативного фпс 50-60+ в тих іграх заради яких її беруть і на тих налаштуваннях, що вас задовольняє. Поки сам чекаю тестів карт 5060Ті/5070/5070Ті, бо їх мені повинно вистачати для мого монітору 2560х1080
Ну так, але толк с тої генерації по тестам корисний, лише якщо без генерації гра йде хочаб в ~50+ фпс. Цифра трохи умовна. Але. Якщо гра йде з низьким фпс на таких налаштуваннях, як вам подобається, наприклад дає 30 фпс, то генерація не спасе, а добавить кисіль в управління, і видимі артефакти, тобто грати буде теж неприємно. Виходить, що і карта повинна бути в нативі досить потужна, щоб толк був від генерації.
Тобто. Заради генерації мені наприклад 5060 не потрібна, ще і з 8 ГБ буфером. Це хрінь.
Хочаб на 5060Tі 16Gb тести подивитись, що там з базовую продуктивністю і чи дасть вона нормального нативного фпс 50-60+ в тих іграх заради яких її беруть і на тих налаштуваннях, що вас задовольняє. Поки сам чекаю тестів карт 5060Ті/5070/5070Ті, бо їх мені повинно вистачати для мого монітору 2560х1080
-
taras_cs
Member
Для цього випадку в Хуанга є DLLS ultra performanceVladimirV: ↑ 12.02.2025 15:35Якщо гра йде з низьким фпс на таких налаштуваннях, як вам подобається, наприклад дає 30 фпс, то генерація не спасе
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Тут techpowerup пише, що АМД "агресивно демпінгує" з ціною за RX 9070 XT $599.
Цікаво, наскільки вона швидша за 5070
-
Gelonyrum
Member
Вірю, повірив, на 4060 дегенерація часто фпс в мінуси заганяє)nikolaiii: ↑ 12.02.2025 15:23 SergN
-
_Andrik_
Member
-
Ararat
Member
На новый рефлекс уже есть нормальные тесты?VladimirV: ↑ 12.02.2025 15:35 nikolaiii
-
dead_rat
Member
На досвіді, не кажуть березня якого року ![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Здається це тільки нагадує "Треба більше золота"
-
Kullerok
Member
Да по-моему в 50 фпс можно запустить 99% игр. Если подшаманить настройки. Да не в 4к но в 2 к я думаю можно свободно на ней генерировать и играть с кайфом. Каких-то ацких багов там не будет заметно.VladimirV: ↑ 12.02.2025 15:35 nikolaiii
-
Hotspur
Member
АМД схоже схопить куш з цими цінами хуанга і горящих проводів у ньоого ж. купи нвідіа спали кімнату ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Martix
Member
12гб хватит всем! © ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Билл Гейтс Дженсен Хуанг
Билл Гейтс Дженсен Хуанг
-
Bumazka
Junior
Ніфіга не буде, скільки ржали з 4060, а вона в топі по залізу стіма.Hotspur: ↑ 12.02.2025 21:09 АМД схоже схопить куш з цими цінами хуанга і горящих проводів у ньоого ж. купи нвідіа спали кімнату![]()
Червоним треба ціни на 150-200 баксів ставити нижче щоб переманити людей масово.
Але вони не благодійна компанія)
Максимум 50 на бюджетках скинуть і 100 на топах відносно конкурентів.