Останні статті і огляди
Новини
Чутки: GeForce RTX 5070 Ti та RTX 5070 показують мінімальну перевагу над попередниками і будуть слабо представлені на старті продажів
-
Wolfdale08
Junior
Пропоную обговорити Чутки: GeForce RTX 5070 Ti та RTX 5070 показують мінімальну перевагу над попередниками і будуть слабо представлені на старті продажів
Прохідне покоління. Можна на ртх 300/400 перечікувати.
Прохідне покоління. Можна на ртх 300/400 перечікувати.
-
Alligator
Member
Wolfdale08, можна наконец-то тепер RTX 3000 по MSRP купить. Ждуни дождались ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Artem_M
Member
Так і є... умовна 3080 по потужності як 4070, а коштує набагато дешевше.Alligator: ↑ 12.02.2025 09:33 Wolfdale08, можна наконец-то тепер RTX 3000 по MSRP купить. Ждуни дождались![]()
-
Alex646
Member
Ну, вона гарячіше і невідомий її залишковий ресурс після майнінгу.Artem_M: ↑ 12.02.2025 09:40Так і є... умовна 3080 по потужності як 4070, а коштує набагато дешевше.Alligator: ↑ 12.02.2025 09:33 Wolfdale08, можна наконец-то тепер RTX 3000 по MSRP купить. Ждуни дождались![]()
-
AntonyKandaurov
Member
Nvidia Blackwell Ada Lovelace OC Edition AI SuperBoost+
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!
-
Alligator
Member
У мене 3080 з магазину, з гарантією на три роки на момент покупки, з реєстрацією гарантії на сайті гігабайту, яку тільки разів 5 вставляв в PCI-E (для RTX 5000 це вже актуальний лічильникAlex646: ↑ 12.02.2025 09:43Ну, вона гарячіше і невідомий її залишковий ресурс після майнінгу.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
AntonyKandaurov: ↑ 12.02.2025 09:47Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!
- спойлер
-
AntonyKandaurov
Member
Alligator
Забули ще Multi Frame Flame Generation уввімкнути ( голосом янукєвича-лєгітімнава ).
Забули ще Multi Frame Flame Generation уввімкнути ( голосом янукєвича-лєгітімнава ).
-
ObRsPnVaDeR
Member
Ни кому не верю!Только когда будут тесты!Другие слухи говорят,что у 5070ти и 5070,офигенный разгонный потенциал.
p.s и в цене тоже![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
p.s и в цене тоже
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
n+gibat[]r
Member
Ясно, понятно, не зря взял RTX4070 Ti Super, RTX50XX скипаем ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
AntonyKandaurov
Member
ObRsPnVaDeR
С 12 гб врами до скількох можна розігнати? Хоч 20гб врами можна оверклокнути![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Те що чіп ви розгоните то все добре. А коли упретесь в 12гб чи сильно вам ті мєгагєрци допоможуть?)
С 12 гб врами до скількох можна розігнати? Хоч 20гб врами можна оверклокнути
Те що чіп ви розгоните то все добре. А коли упретесь в 12гб чи сильно вам ті мєгагєрци допоможуть?)
-
ObRsPnVaDeR
Member
AntonyKandaurov
Я смотрю на ти версию..16гиг норм,но я вангую,что красные,разнесут в среднем ценовом сегменте куртку,к чертям!![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Я смотрю на ти версию..16гиг норм,но я вангую,что красные,разнесут в среднем ценовом сегменте куртку,к чертям!
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Олег963
Member
Велика перевага буде в ціні! Над попередниками. ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Yurius
Member
AMD приди, порядок наведи ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
eilef
Member
Мда, надо было брать себе 4070 Super прошлым летом. И проц 7800х3Д был по 15 тысяч... Хорошее время было чтобы обновиться. Жаль что режим ждуна победил во мне победил ![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
GreenMile
Member
Допоможуть в більшості ігор. Он КСД2 в ФХД на експериментальних налаштуваннях навіть в 10Гб не впирається, проте ФПС іноді провалюється до 45AntonyKandaurov: ↑ 12.02.2025 10:22 ObRsPnVaDeR
С 12 гб врами до скількох можна розігнати? Хоч 20гб врами можна оверклокнути
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
Yurius
Member
Весной 24 7800х3д были на сейлах али по 250 дол,но я тогда решил секономить протупил и взял 7700 за 180 дол ....eilef: ↑ 12.02.2025 10:43 Мда, надо было брать себе 4070 Super прошлым летом. И проц 7800х3Д был по 15 тысяч... Хорошее время было чтобы обновиться. Жаль что режим ждуна победил во мне победил![]()
-
AntonyKandaurov
Member
GreenMile
Може фпс валиться від впирання в проц? Я можу помилятись, але десь чув що ксд1-2 доволі процесорозалежні
Може фпс валиться від впирання в проц? Я можу помилятись, але десь чув що ксд1-2 доволі процесорозалежні
-
GreenMile
Member
В 13900к?AntonyKandaurov: ↑ 12.02.2025 10:49 GreenMile
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
oversteve
Member
скорше якось так
-
AntonyKandaurov
Member
GreenMile
Питань немає![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Питань немає
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)