Чутки: GeForce RTX 5070 Ti та RTX 5070 показують мінімальну перевагу над попередниками і будуть слабо представлені на старті продажів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

Wolfdale08, можна наконец-то тепер RTX 3000 по MSRP купить. Ждуни дождались :lol:
Artem_M
Member

Повідомлення

Alligator: 12.02.2025 09:33 Wolfdale08, можна наконец-то тепер RTX 3000 по MSRP купить. Ждуни дождались :lol:
Так і є... умовна 3080 по потужності як 4070, а коштує набагато дешевше.
Alex646
Member

Повідомлення

Artem_M: 12.02.2025 09:40
Alligator: 12.02.2025 09:33 Wolfdale08, можна наконец-то тепер RTX 3000 по MSRP купить. Ждуни дождались :lol:
Так і є... умовна 3080 по потужності як 4070, а коштує набагато дешевше.
Ну, вона гарячіше і невідомий її залишковий ресурс після майнінгу.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Nvidia Blackwell Ada Lovelace OC Edition AI SuperBoost+

Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!
Alligator
Member

Повідомлення

Alex646: 12.02.2025 09:43Ну, вона гарячіше і невідомий її залишковий ресурс після майнінгу.
У мене 3080 з магазину, з гарантією на три роки на момент покупки, з реєстрацією гарантії на сайті гігабайту, яку тільки разів 5 вставляв в PCI-E (для RTX 5000 це вже актуальний лічильник :lol: )... 10 Гб для 4к мало стало ще на першому тижні покупки і зараз в сталкері цього дуже не вистачає і це не проблема китайського Xeon, на 12900K та 13700K у знайомих аналогічна ситуація. Тому після майнінгу за 500 баксів забрав 3090 тут на форумі тай й на кінець можу пограти на гарній графіці. У мене майнінгова 750 ті досі жива, 1080 ті після майнінгу відав для доплати переходу на 3080. Якщо карта після майнінгу жива, немає візуальних потемнінь, підтіків та без проблем проходить стрестести то вірогідність, що вона завтра помре крайнє мала. :rotate:
AntonyKandaurov: 12.02.2025 09:47Зовсім забув же! А де слайд що 5070 = 4090?! Чого не зробити на цьому акцент?! Хтось недоробляє свою роботу!
спойлер
Зображення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Alligator
Забули ще Multi Frame Flame Generation уввімкнути ( голосом янукєвича-лєгітімнава ).
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Ни кому не верю!Только когда будут тесты!Другие слухи говорят,что у 5070ти и 5070,офигенный разгонный потенциал.
p.s и в цене тоже :gigi:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Ясно, понятно, не зря взял RTX4070 Ti Super, RTX50XX скипаем :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
С 12 гб врами до скількох можна розігнати? Хоч 20гб врами можна оверклокнути :gigi:
Те що чіп ви розгоните то все добре. А коли упретесь в 12гб чи сильно вам ті мєгагєрци допоможуть?)
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Я смотрю на ти версию..16гиг норм,но я вангую,что красные,разнесут в среднем ценовом сегменте куртку,к чертям! ;)
Олег963
Member

Повідомлення

Велика перевага буде в ціні! Над попередниками. :D
Yurius
Member

Повідомлення

AMD приди, порядок наведи :D
eilef
Member

Повідомлення

Мда, надо было брать себе 4070 Super прошлым летом. И проц 7800х3Д был по 15 тысяч... Хорошее время было чтобы обновиться. Жаль что режим ждуна победил во мне победил :(
GreenMile
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.02.2025 10:22 ObRsPnVaDeR
С 12 гб врами до скількох можна розігнати? Хоч 20гб врами можна оверклокнути :gigi:
Те що чіп ви розгоните то все добре. А коли упретесь в 12гб чи сильно вам ті мєгагєрци допоможуть?)
Допоможуть в більшості ігор. Он КСД2 в ФХД на експериментальних налаштуваннях навіть в 10Гб не впирається, проте ФПС іноді провалюється до 45 ;) Чи сильно вам ті 20гб врами допоможуть? :rolleyes:
Yurius
Member

Повідомлення

eilef: 12.02.2025 10:43 Мда, надо было брать себе 4070 Super прошлым летом. И проц 7800х3Д был по 15 тысяч... Хорошее время было чтобы обновиться. Жаль что режим ждуна победил во мне победил :(
Весной 24 7800х3д были на сейлах али по 250 дол,но я тогда решил секономить протупил и взял 7700 за 180 дол .... :lol:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile
Може фпс валиться від впирання в проц? Я можу помилятись, але десь чув що ксд1-2 доволі процесорозалежні
GreenMile
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.02.2025 10:49 GreenMile
Може фпс валиться від впирання в проц? Я можу помилятись, але десь чув що ксд1-2 доволі процесорозалежні
В 13900к? :rolleyes: Із завантаженням відяхи на 100%? Малоймовірно :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

Yurius: 12.02.2025 10:42 AMD Intel приди, порядок наведи :D
скорше якось так :lol:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile
Питань немає :beer:
Відповісти