OpenAI близька до завершення розробки свого чипа для ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити OpenAI близька до завершення розробки свого чипа для ШІ

Судячи із останніх новин, логіка ШІ може бути різною. Якщо вони Ще ПО не зробили, что під що вони чіпи роблять?
Shineloot
Member

Повідомлення

VovaII: 11.02.2025 13:08 Якщо вони Ще ПО не зробили, что під що вони чіпи роблять?
Твой вопрос граничит с гос. тайной сша
VovaII
Member

Повідомлення

Shineloot: 11.02.2025 13:14Твой вопрос граничит с гос. тайной сша
— От же не один я цікавлюсь. B-)
yariksom
Member

Повідомлення

VovaII: 11.02.2025 13:08 Пропоную обговорити OpenAI близька до завершення розробки свого чипа для ШІ

Судячи із останніх новин, логіка ШІ може бути різною. Якщо вони Ще ПО не зробили, что під що вони чіпи роблять?
Я думаю спочатку придумують загальну концепцію за яким напрямком і за якою логікою працюватиме процесор, виготовляють його а вже тоді конкретно під нього програмують. :shuffle:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

"Ну, и таки шо оно им даст?" :gigi: :lol: :up: :up: :up:
tornadox
Member

Повідомлення

Дуже обнадійлива розробка для всіх хто шанує відеокарти від куртки. Якщо тільки вихід Діпсік обвалив акції Нвідії на 30%, то що може спричинити ШІ специфічний процесор навіть важко уявити. Монополії це погано.
1234waltz
Member

Повідомлення

Плюсану, копняк під дупу кожаничу дуже потрібен.
firestarter256
Member

Повідомлення

Ну это узко специализированые чипы, которые кроме ОпенАи нахрен не кому не сдались, в отличии от Ненавдии, где можно под другие процессы приспособить
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

firestarter256
Можливо, але це -1 клієнт в черзі на чипи пана в шкіряній куртці. ;)
firestarter256
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst
Ну не знаю моя 4090 рабатает в автокаде, архикаде, в 3дмахе и Унреал5 и все Адобе! и да я могу поиграться! Что есть у АМД в этом случае, а нифига
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

firestarter256
До чого тут AMD? Мою думку ви точно не вловили.
taras_cs
Member

Повідомлення

Маск трохи запізнився купувати OpenAI - їх ціна ось-ось зросте дуже помітно.
tornadox
Member

Повідомлення

firestarter256: 11.02.2025 16:17Ну это узко специализированые чипы, которые кроме ОпенАи нахрен не кому не сдались, в отличии от Ненавдии, где можно под другие процессы приспособить
Про криптобум не чули? Після виходу асіків майнінг на відеокартах став нерентабельним і ціни доволі швидко відкотилися. Лишилися підприємливі шахраї які старали впарити свою ферму тим "хто в танку". Так само і тут буде, як тільки вийдуть чіпи які зможуть показати хоча би часткову перевагу над відокартами, нікому ці відеокарти не стануть цікавими, особливо з такими х-ми.

Відправлено через 8 хвилин 32 секунди:
Ekz0rcyst: 11.02.2025 16:58До чого тут AMD? Мою думку ви точно не вловили.
Так, без 4090 вся графіка просто розвалюється. AutoCAD малює будинки в 144p, Unreal Engine рендерить у стилі Minecraft, а Photoshop взагалі просить поставити RTX, інакше відмовляється працювати. Ну і погратися можна, але це чисто для тестів! А що там у AMD? Не знаю, але треба було вставити в текст, щоб підкреслити правильність вибору.
Відповісти