ASUS вивела на український ринок Cobble — стильний контейнер для твердотілих накопичувачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vermeer
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок Cobble — стильний контейнер для твердотілих накопичувачів

дизайнер вдохновлялся фильмом Дени Вильнёва?)
спойлер
2016.jpg
Dr_Earnhardt
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS вивела на український ринок Cobble — стильний контейнер для твердотілих накопичувачів

Як дла мене то 1499 гривень за коробочку щось занапто. Враховуючи що можна купити сам ccd M2 на 512GB, і це я гадаю складніше зробити ніж пласмасова коробочка. Да там можліва якась електроніка но вона копійкова.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

В мене питання стосовно використання цих карманів в якості флешек.
Якщо встановлений SSD з DRAM буфером, яким чином можна бути впевненим, що дані записались в комірки а не лежать в DDR? Чи безпечно його виймати?
Extra
Member

Повідомлення

Vermeer: 11.02.2025 12:24 Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок Cobble — стильний контейнер для твердотілих накопичувачів

дизайнер вдохновлялся фильмом Дени Вильнёва?)
спойлер
2016.jpg
Навряд чи.
Vermeer
Member

Повідомлення

Extra
спасибо)
Сidonix
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 11.02.2025 12:28 В мене питання стосовно використання цих карманів в якості флешек.
Якщо встановлений SSD з DRAM буфером, яким чином можна бути впевненим, що дані записались в комірки а не лежать в DDR? Чи безпечно його виймати?
Всі дані які заходять на диск одразу записуються в SSD, тобто все що є в буфері вже є на SSD. Буфер в першу чергу для швидшого читання данних, або коли щось записується на нього. Але якщо файл записався на диск, то він вже записаний саме в SSD, а не буфер.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Сidonix: 11.02.2025 13:10Всі дані які заходять на диск одразу записуються в SSD
У буфер чи NAND?
Сidonix: 11.02.2025 13:10тобто все що є в буфері вже є на SSD.
Так у буфер пишеться набагато щвидше ніж на NAND, навіть у режимі псевдо SLC. Про те, що відбуваєтьза поза межами SLC, годі й казати.
Сidonix: 11.02.2025 13:10Буфер в першу чергу для швидшого читання
Сidonix: 11.02.2025 13:10або коли щось записується на нього
Читання чи запису? :rotate:
Питання в тому, коли контроллер SSD рапортує про те що дані записані (і він очікує нову порцію)?
Думаю, для такої штуки краще брати DRAM less SSD.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

брав металічний Orico 10гігабіт за 250 грн. а тут пластиковий камінь за 1500 :facepalm:
FastBullet
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 11.02.2025 12:28 В мене питання стосовно використання цих карманів в якості флешек.
Шта)))?? При чем тут куда они записались ??? Это не имеет абсолютно никакого значения куда они там записались… то совсем другая информация хранится в ддр

Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
aaleksandrenko: 11.02.2025 14:35 брав металічний Orico 10гігабіт за 250 грн. а тут пластиковий камінь за 1500 :facepalm:
Асус молодцы, придумали пластмассовый корпус за 1500 грн, когда китайцы уже года 2-3 наверное продают металлический за 200-250 грн
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Може ця річ подвійного призначення, із вібро.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Выглядишь шикарно.
У меня наушники huawei freebuds 5i с кейсом в виде камня, просто кайф, особенно после airpods.
А то эти пластинки плоские в виде кирпичей уже надоели.
Но купать за такой прайс не буду, максимум 450 грн.
Сidonix
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 11.02.2025 14:00
У буфер чи NAND?
Так у буфер пишеться набагато щвидше ніж на NAND, навіть у режимі псевдо SLC. Про те, що відбуваєтьза поза межами SLC, годі й казати.
Питання в тому, коли контроллер SSD рапортує про те що дані записані (і він очікує нову порцію)?
Ну звісно що коли SSD рапортує що дані записані то вони записані вже саме в NAND. DRAM чисто для прискорення процесу читання/запису.
daesz
Member

Повідомлення

З однієї сторони ціна і не на стільки космічна, з іншої - це все ще дорожче ніж аналоги з алі. І саме цікаве - матеріал корпусу в статті не вказаний, здається мені - це не алюміній.
Сidonix
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 11.02.2025 14:00
У буфер чи NAND?
Для такої "штуки" краще навпаки брати з буфером.
Відповісти