Electronic Arts оголосила про програму тестування Battlefield Labs і показала кадри з нової гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Electronic Arts оголосила про програму тестування Battlefield Labs і показала кадри з нової гри

коли грають почуттями "ностальгії" часто виходить погано, але люди не пам'ятають довго, тому почувши старий саундтрек БФ3 будуть робити предзамовлення))
Вінс Зампелла наче розуміє, що хоче аудиторія, а от чи розуміє EA? З того що показали тішить відсутність граплінг хуків і системи "оперативників", а так виглядає як ремейк трійки, сподіваюсь - це не черговий момент з "бф портал", а дійсно сеттінг гри.
Dragobes
Member

Повідомлення

В конце показали каких-то ванильных игроков.
Игроков ли?
Я не услышал ни одного мата :laugh:
Nikoliasik_Zeus
Member

Повідомлення

Те самые бета-тестеры,которые играют без HUD с минимальными движениями :rotate:
увидел что просто собрали народ с офиса и включили видео на экране,заставив делать какие-то движения
Зображення
Yurius
Member

Повідомлення

3 та 4 Батла були крутими....еххх
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Будь-ласочка, зробіть нормальну батлу, я як фанат прошу взять за основу 3 та 4 частини, шліфонуть графіку і так по-мелочам, не добавляйте туди тей футуристичний мотлох як в 2042, не добавляйте ті некому не потрібні скіни і персоналізацію гг, не робіть з батли контрстрайк і звьоздні війни.
KimRomik
Member

Повідомлення

сюжет буде включати епізод з російсько-української війни? якщо ні, то нафіг таку батлу
Vlaad13
Member

Повідомлення

miroslav_mm: 04.02.2025 11:17 Будь-ласочка, зробіть нормальну батлу, я як фанат прошу взять за основу 3 та 4 частини, шліфонуть графіку і так по-мелочам, не добавляйте туди тей футуристичний мотлох як в 2042, не добавляйте ті некому не потрібні скіни і персоналізацію гг, не робіть з батли контрстрайк і звьоздні війни.
Давно минули ті часи де міг вийти онлайн шутер без скінів
IronWithin
Member

Повідомлення

KimRomik: 04.02.2025 11:30 сюжет буде включати епізод з російсько-української війни? якщо ні, то нафіг таку батлу
99,9% що не буде, до закінчення війни навряд чи хтось захоче робити ігри по темі цієї війни

Відправлено через 5 хвилин 3 секунди:
Vlaad13: 04.02.2025 11:43
miroslav_mm: 04.02.2025 11:17 Будь-ласочка, зробіть нормальну батлу, я як фанат прошу взять за основу 3 та 4 частини, шліфонуть графіку і так по-мелочам, не добавляйте туди тей футуристичний мотлох як в 2042, не добавляйте ті некому не потрібні скіни і персоналізацію гг, не робіть з батли контрстрайк і звьоздні війни.
Давно минули ті часи де міг вийти онлайн шутер без скінів
Да ЕА скозлились просто, купив в них нфс, да, дс, 2042, це триндець, краща покупка з усіх це ремейк, і то тому що майже нічого не чіпали там :facepalm:
Цим ледачим гівнюкам тільки б фіфу раз на рік перевипускати, інше їх якось не хвилює, хоча й фіфа з моєї памʼяті(2005) не змінилась ніяк окрім цінника))
block_stupid
Member

Повідомлення

Можна і рибку і ...
Зробити в налаштуваннях перемикач, щоб малювались дефотні "нормальні" скіни та ефекти пострілів.
Щоб можна було гратись без неоно-папужних-скінів та ефектів.
vsx
Member

Повідомлення

как сильно возросли масштаб и сложность разработки подобных проектов
Відповісти