Останні статті і огляди
Новини
Британський магазин попереджає про затримку поставок GeForce RTX 5090 до 16 тижнів
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Британський магазин попереджає про затримку поставок GeForce RTX 5090 до 16 тижнів
А винен хто? Правильно, Хуанг, бо поставив занадто низькі ціни.
Була б карта 10к$ то бажаючих було б менше і всім вистачило.
А винен хто? Правильно, Хуанг, бо поставив занадто низькі ціни.
Була б карта 10к$ то бажаючих було б менше і всім вистачило.
-
denizen
Member
Це чим треба думати, щоб так сильно хотіти 50хх? Це ж явний оверпрайс без покращення архітектури
-
erkins007
Member
Мда, нашим походу 5090 в лучшем случае к концу месяца завезут.
-
denizen
Member
Я думаю, що куртка вирішив всі сили кинути на AI прогрму Трампа, виходить, куртка сам не очікував, що буде такий спрос на прохідне покоління.
Бо проблем з виготовленням бути не може, так як це старий техпроес.
-
Lekrs
Member
Навіть не знаю, це сумно, чи смішно... ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
tablestikus
Member
Ну так нема куди поспішати.
-
Kashtan
Member
Все рівно невеликий приріст у продуктивності. Окрім 5090. Але й вона як 4090ті виглядає.
-
Shaolin_Style
Member
вопрос не в том завезут или не завезут, вопрос в том по какой цене.erkins007: ↑ 03.02.2025 09:32 Мда, нашим походу 5090 в лучшем случае к концу месяца завезут.
-
VovaII
Member
Якщо на прискорювачах ШІ прибутки на порядки більші ніж на відеокартах, то чого напружуватись. Щось випустили, ну і добре. — ІМХО: правду казали, що ажіотаж схожий на майнінг-бум. З однією різницею: під виготовлення прискорювачів віддали лінії ТСМЦ. — Відповідно дефіцит 5090/5080 протягнеться ще років 2-3. ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Shaolin_Style
Member
создание искусственного дефицита - лучший способ создать ажиотаж и получать сверхприбыль с каждой проданной карты.denizen: ↑ 03.02.2025 09:38 Я думаю, що куртка вирішив всі сили кинути на AI прогрму Трампа, виходить, куртка сам не очікував, що буде такий спрос на прохідне покоління.
по поводу проблем с производством, судя по batch первых партий фаундрессов, первые карты начали производить лишь 8 января. При таких темпах производства и отгрузки, дефицит будет сохраняться весь текущий квартал. Это с учётом того что спрос останется прежним и не будет расти.
-
Skiff93
Member
Якось першу секунду впали в око саме цифри і мій мозок сам сформував новину: "Nvidia випустить 5090 з 16 Гб пам'яті".
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
VovaII
Member
Skiff93
Ви б так не ризикували. Не дай бог таке станеться, то Вас ще й поб'ють. Я хоч на ТСМЦ стрілки перевів.
Ви б так не ризикували. Не дай бог таке станеться, то Вас ще й поб'ють. Я хоч на ТСМЦ стрілки перевів.
-
Shaolin_Style
Member
eee времена SE карт снова насталиSkiff93: ↑ 03.02.2025 10:02 Якось першу секунду впали в око саме цифри і мій мозок сам сформував новину: "Nvidia випустить 5090 з 16 Гб пам'яті".
![]()
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
bombeybox
Member
Та не треба ото було чекати офіціної дистриб'юції на нашому ринку, а взяли б в Данії в day1, бо, як кажуть справжні поціновувачі якісного зеленого маркетингу та правомірної логістики -erkins007: ↑ 03.02.2025 09:32Мда, нашим походу 5090 в лучшем случае к концу месяца завезут.
Enjthesilence: ↑ 01.02.2025 19:47провести в Україну без мита - давно не проблема.
-
item2
Member
RTX 20x0 - Turing
RTX 30x0 - Ampere
RTT 50x0 - Blackwell Schrödinger
RTX 30x0 - Ampere
RTT 50x0 - Blackwell Schrödinger
-
VolandInferno
Member
Це шо, аж до квітня-травня сидіти без 5090?
-
cspp
Member
Надо roadmap глянуть, когда там они планируют 6ххх выпустить. Того гляди и 10хх АМД процы выйдут
-
VovaII
Member
— Те що Ви рік не вказали — то мудро!VolandInferno: ↑ 03.02.2025 10:30Це шо, аж до квітня-травня сидіти без 5090?
-
Conqistador
Member
До следующего поколения цены и поставки нормализуются, в 60хх серии обещают революционный прогресс в производительности на 10% и DLSS5
-
leif
Member
Conqistador
І всього то 1000вт ТДП![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
І всього то 1000вт ТДП
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)