Sony розкрила детальні системні вимоги та особливості Marvel's Spider-Man 2 на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Skiff93
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Sony розкрила детальні системні вимоги та особливості Marvel's Spider-Man 2 на PC

"Bloodborn давайте" хотів написати, але вже він вже є на ПК безкоштовно.
Дякую, Соні. Більше ти для ПК геймерів не цікава. І точно не будеш найближчі роки з іграми від всяких неслухеяних собак про лисих баб в космосі.

Ну Demon Souls ремейк можна було б, але є оригінал
gregory_amd
Junior

Повідомлення

Skiff93: 30.01.2025 11:45 "Bloodborn вже він вже є на ПК безкоштовно.

Каво??
neo89skynet
Member

Повідомлення

Так давно вже є порт на пк повністю грабельний і проходим на всі 100%... Соні, вже пізно, на жаль... Хто хотів вже пройшов вашу гру на плойці та ПК :D .
Skiff93
Member

Повідомлення

Добре хоч до цього PiSюNa обов'язкову прив'язку поки не зробили. А то і так цих лаунчерів

Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
neo89skynet: 30.01.2025 12:24 Так давно вже є порт на пк повністю грабельний і проходим на всі 100%... Соні, вже пізно, на жаль... Хто хотів вже пройшов вашу гру на плойці та ПК :D .
Який порт? Давно? :lol:
спойлер
images (6).jpeg
FurryGentleman
Junior

Повідомлення

Skiff93: 30.01.2025 12:43 Добре хоч до цього PiSюNa обов'язкову прив'язку поки не зробили. А то і так цих лаунчерів

neo89skynet: 30.01.2025 12:24 Так давно вже є порт на пк повністю грабельний і проходим на всі 100%... Соні, вже пізно, на жаль... Хто хотів вже пройшов вашу гру на плойці та ПК :D .
спойлер
images (6).jpeg
это он про тот что своровали в прошлом году при утечке из инсомниак - там еще демку вульверина так же украли - правда я не знаю кто играл в тот "порт"
MetalistForever
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 30.01.2025 12:47
Skiff93: 30.01.2025 12:43 Добре хоч до цього PiSюNa обов'язкову прив'язку поки не зробили. А то і так цих лаунчерів

спойлер
images (6).jpeg
это он про тот что своровали в прошлом году при утечке из инсомниак - там еще демку вульверина так же украли - правда я не знаю кто играл в тот "порт"
Там ни каких улучшений не было, там была ужасная графика с сосноли ( так что не было смысла играть в ту пиратскую версию ) !
kairo
Member

Повідомлення

DF тиждень назад робила огляд "порта" Бладборна. Гра повністю робоча, 60 ФПС, можна вибрати покращення роздільної здатності та графіки.
Lekrs
Member

Повідомлення

Без трасування норм вимоги. Добре що поки що є можливість його не включати.
Відповісти