Пропоную обговорити Sony розкрила детальні системні вимоги та особливості Marvel's Spider-Man 2 на PC
"Bloodborn давайте" хотів написати, але вже він вже є на ПК безкоштовно.
Дякую, Соні. Більше ти для ПК геймерів не цікава. І точно не будеш найближчі роки з іграми від всяких неслухеяних собак про лисих баб в космосі.
Ну Demon Souls ремейк можна було б, але є оригінал
Останні статті і огляди
Новини
Sony розкрила детальні системні вимоги та особливості Marvel's Spider-Man 2 на PC
-
Skiff93
Member
-
gregory_amd
Junior
Skiff93: ↑ 30.01.2025 11:45 "Bloodborn вже він вже є на ПК безкоштовно.
Каво??
-
neo89skynet
Member
Так давно вже є порт на пк повністю грабельний і проходим на всі 100%... Соні, вже пізно, на жаль... Хто хотів вже пройшов вашу гру на плойці та ПК .
-
Skiff93
Member
Добре хоч до цього PiSюNa обов'язкову прив'язку поки не зробили. А то і так цих лаунчерів
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Який порт? Давно?neo89skynet: ↑ 30.01.2025 12:24 Так давно вже є порт на пк повністю грабельний і проходим на всі 100%... Соні, вже пізно, на жаль... Хто хотів вже пройшов вашу гру на плойці та ПК .
- спойлер
-
FurryGentleman
Junior
это он про тот что своровали в прошлом году при утечке из инсомниак - там еще демку вульверина так же украли - правда я не знаю кто играл в тот "порт"Skiff93: ↑ 30.01.2025 12:43 Добре хоч до цього PiSюNa обов'язкову прив'язку поки не зробили. А то і так цих лаунчерів
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:Який порт? Давно?neo89skynet: ↑ 30.01.2025 12:24 Так давно вже є порт на пк повністю грабельний і проходим на всі 100%... Соні, вже пізно, на жаль... Хто хотів вже пройшов вашу гру на плойці та ПК .
- спойлер
- images (6).jpeg
-
MetalistForever
Member
Там ни каких улучшений не было, там была ужасная графика с сосноли ( так что не было смысла играть в ту пиратскую версию ) !FurryGentleman: ↑ 30.01.2025 12:47это он про тот что своровали в прошлом году при утечке из инсомниак - там еще демку вульверина так же украли - правда я не знаю кто играл в тот "порт"Skiff93: ↑ 30.01.2025 12:43 Добре хоч до цього PiSюNa обов'язкову прив'язку поки не зробили. А то і так цих лаунчерів
Який порт? Давно?
- спойлер
- images (6).jpeg
-
kairo
Member
DF тиждень назад робила огляд "порта" Бладборна. Гра повністю робоча, 60 ФПС, можна вибрати покращення роздільної здатності та графіки.
-
Lekrs
Member
Без трасування норм вимоги. Добре що поки що є можливість його не включати.