Останні статті і огляди
Новини
Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
-
Skiff93
Member
-
denizen
Member
та це можна і про амудістів сказати, позбавили всіх старих клаєнтів покращеньSkiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
-
Spiryt
Member
Потужный шах и мат от АМД. Добавили фичю для карты, которая, как обычно для АМД, никогда не сможет преодолеть рубеж в 1% в статистике стимаSkiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
-
Yurius
Member
Як буди з цим : "У будь-якому разі FSR 4 працює тільки на нових GPU RDNA 4-го покоління.", прибери свої шахи , мати.Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
-
erkins007
Member
Угу, вот только хуанг даже на 2060 длсс4 выпускает, не будет только генерации, а все прочие улучшения держите пожалуйста.Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
АМД же попали в ловушку своего отрицания тензоров долгое время.
-
taras_cs
Member
В мене 2 АМД карти і я ще кілька років тому (з появою XeSS) писав, що компанія багато втрачає, не вкладаючись в ШІ.
-
fuksa
Member
и почему я не удивлен что этот шахматист - в профиле весь обмазан амд.
интересно, не хуанг ли там лизе подгон в виде генератора с 40й серии подкинул, что бы хоть как-то жить
интересно, не хуанг ли там лизе подгон в виде генератора с 40й серии подкинул, что бы хоть как-то жить
-
shad_1985
Member
я краще скажу дякую AMD за FG, ніж NV за DLSS4erkins007: ↑ 27.01.2025 11:27Угу, вот только хуанг даже на 2060 длсс4 выпускает
-
koniyoto
Member
Ну подивимось, що там буде. Бо DLLS4 виглядає круто і він вже є. І щось мені підказує, що заміною старенької 5700 у дружини буде якась NVidia.
-
avtoelectrik
Member
я сам на амд ,але якби це звучало ось так-Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
Усі ігри(ВІДЕОКАРТИ) з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
оце так був би шах і в дамках але не мат
-
vsx
Member
AMD выпускает FSR для всех видеокарт на рынке
Пипл: FSR govno DLSS лучше
AMD выпускает качественный FSR только для RX9000
Пипл: это govno никому не нужно, надо было для всех выпускать
-
Focushift
Junior
можно ссылку, с каких это пор 3 версия пашет на 2к и 3к сериях? и где новость что уже зарелизили 4 версию для старых карт?erkins007: ↑ 27.01.2025 11:27Угу, вот только хуанг даже на 2060 длсс4 выпускает, не будет только генерации, а все прочие улучшения держите пожалуйста.Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
-
Skiff93
Member
Та я щоб потролити просто написав.avtoelectrik: ↑ 27.01.2025 12:02я сам на амд ,але якби це звучало ось так-Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
Усі ігри(ВІДЕОКАРТИ) з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
оце так був би шах і в дамках але не мат
Хоч доля правди є - AMD нарешті почала приймати правильні рішення, не для всіх приємні звісно ж, але правильні.
АМД все правильно зробила. FSR 3.0 ніхто не відбирає у нас і допилювати його будуть
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
На рівні слухів це все - нічого конкретного там не сказали ніби то.erkins007: ↑ 27.01.2025 11:27Угу, вот только хуанг даже на 2060 длсс4 выпускает, не будет только генерации, а все прочие улучшения держите пожалуйста.Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
Повноцінно воно там працювати не буде.
2060 то все як мертвому припарка, особливо 6гб версії. Як і 3050.
-
waryag
Member
Дешева рибка - погана юшка.
Над нормальною інтеграцією треба працювати, інакше і результат буде посередній.
Над нормальною інтеграцією треба працювати, інакше і результат буде посередній.
-
Skiff93
Member
Так давно пора було це зробити (апаратні блоки ввести).Yurius: ↑ 27.01.2025 11:04Як буди з цим : "У будь-якому разі FSR 4 працює тільки на нових GPU RDNA 4-го покоління.", прибери свої шахи , мати.Skiff93: ↑ 27.01.2025 10:55 Пропоную обговорити Усі ігри з AMD FSR 3.1 можуть отримати підтримку FSR 4
Шах і мат інвідісти.
А згадай яку купу наклала Nvidia при виході 2000 серії своїм фанатам. Відразу дві технології, які ніяк не підтримуються попереднім поколінням. АМД їм кинула круг рятувальний.
Все одно є не сильно такий вже поганий FSR 3.1.
Ну і червоні усувають свої головні недостатки, так що скоро зеленим фанатикам лишаться в аргументацію лише обід міфічні "робочі задачі".
-
waryag
Member
Нвидиа, у которой 90% рынка, обновляет ДЛСС для ВСЕХ РТХ карт, но на новых картах есть дополнительные плюшки.vsx: ↑ 27.01.2025 12:03AMD выпускает FSR для всех видеокарт на рынке
АМД, у которой 8% рынка, ограничениями в ФСР4 отрезает его поддержку на ВСЕХ картах прошлых поколений и любых консолях.
Что ставит перед разработчиками вопрос о целесообразности инвестиций времени в его внедрение поддержку.
-
Alligator
Member
А що так можно було?
-
Skiff93
Member
Оце було щоб підірвати п'яті точки таким як ти.fuksa: ↑ 27.01.2025 11:51 и почему я не удивлен что этот шахматист - в профиле весь обмазан амд.
Я просто купую те, що дійсно мені потрібно і вигідно.
І чому в мене саме такий конфіг без проблем поясню. Тут не в фанатизмі діло взагалі, а раціональний вибір.
Відправлено через 12 хвилин 57 секунд:
Nvidia зробила ж ще гірше у 2000 лінійці.waryag: ↑ 27.01.2025 12:29Нвидиа, у которой 90% рынка, обновляет ДЛСС для ВСЕХ РТХ карт, но на новых картах есть дополнительные плюшки.vsx: ↑ 27.01.2025 12:03AMD выпускает FSR для всех видеокарт на рынке
АМД, у которой 8% рынка, ограничениями в ФСР4 отрезает его поддержку на ВСЕХ картах прошлых поколений и любых консолях.
Что ставит перед разработчиками вопрос о целесообразности инвестиций времени в его внедрение поддержку.
Я той DLSS 4.0 на 2000 (особливо) і 3000 серії буде працювати ще побачимо. Не всі розробники поляки з CDPR, які душі Nvidia продали. Але з UE5 в їх нових іграх такого оптимізону під технології зелених не варто чекати.
А консолям п'ять років скоро стукне ну і PS5 Pro є PSSR.
-
Earanak
Member
Под UE5 у Нвидии есть все в одном пакете. Интегрируется в проект за считанные минуты.Skiff93: ↑ 27.01.2025 12:44CDPR, які душі Nvidia продали. Але з UE5 в їх нових іграх такого оптимізону під технології зелених не варто чекати.
Сам работаю в UE5 и использовал DLAA/FG/DLSS.
https://developer.nvidia.com/rtx/dlss/get-started
Так же у Нвидии есть отдельный билд UE5 с RTXGI/RTXDI и более глубинными интеграциями их технологий, которыми занимается сама Нвидия, а не разрабы игры.
https://developer.nvidia.com/game-engin ... rtx-branch
Так что с этим никаких проблем быть не должно.
Востаннє редагувалось 27.01.2025 13:08 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.