Генеральний директор Epic Games підтвердив, що Alan Wake 2 ніколи не вийде в Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Генеральний директор Epic Games підтвердив, що Alan Wake 2 ніколи не вийде в Steam

Не здивуюсь, якщо продажі Сontrol пішли вверех коли вийшла в стімі і зараз там непогано по акції продається
D_ad
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 27.01.2025 08:04 Не здивуюсь, якщо продажі Сontrol пішли вверех коли вийшла в стімі і зараз там непогано по акції продається
Цього ми вже не дізнаємося, але 37 тисяч відгуків в "Стім" натякаюсь.
Втім.. все менше і менше бачу причин фанбойствувати по тому "Стіму". Сенс? І хіба треба нагадувати, що "Епіки" задонатили на різні фонди підтримки України 144 мільйони долларів? За таку послугу я якось переживу те, що крута гра буде запускатися не через звичну для мене прокладинку, тим паче що тут, що там, по факту володієш ти нічим. Хоча на віртуальній поличці лежить красиво, переливається..
man1242
Member

Повідомлення

D_ad: 27.01.2025 08:39
Sailor Popeye: 27.01.2025 08:04 Не здивуюсь, якщо продажі Сontrol пішли вверех коли вийшла в стімі і зараз там непогано по акції продається
Цього ми вже не дізнаємося, але 37 тисяч відгуків в "Стім" натякаюсь.
Втім.. все менше і менше бачу причин фанбойствувати по тому "Стіму". Сенс? І хіба треба нагадувати, що "Епіки" задонатили на різні фонди підтримки України 144 мільйони долларів? За таку послугу я якось переживу те, що крута гра буде запускатися не через звичну для мене прокладинку, тим паче що тут, що там, по факту володієш ти нічим. Хоча на віртуальній поличці лежить красиво, переливається..
Герой, когда-то в эпик геймс можно будет после переустановки виндовс игры заново не ставить а пока будет ларек
Alexx999
Junior

Повідомлення

Яка сумна новина... (закриває вкладку з торентами)
man1242
Member

Повідомлення

Alexx999: 27.01.2025 09:07 Яка сумна новина... (закриває вкладку з торентами)
Осуждаю за отсутствие поддержки гривной укр региона
dfcz
Member

Повідомлення

D_ad: 27.01.2025 08:39 "Епіки" задонатили на різні фонди підтримки України 144 мільйони долларів
Джеф Безос тоже может много куда донатит, и прочие Маски с Балмерами, но это не делает их хорошими людьми. Это PR. Нужно оценивать компании и людей не по одному действию, которое раздуто на публику, а по тому, как они себя ежедневно ведут.
Ostin
Member

Повідомлення

Епік лончер, на відміну від юплеїв чи оріджінів, все ж таки трохи прижився на компі. Бо і халява іноді цікава, і ціни були свого часу цікавішими. Тому дійсно, якось вже все одно. І те, і те виконує свою роботу.
А от підтягування вже встановлених ігор на ішому диску\ після перевстановлення ОС - цей треш вони так і не порішали. Хоча можна було б допилити щось на кшталт "додати вже встановлену гру" і воно саме її перевірить і оновить за потреби. Але ж ні... :dontknow:
D_ad
Member

Повідомлення

Хейтити EGS було колись модним.
Особливо на цьому поприщі прославились гівножери зі іХБТГЕЙмс. Їм то зрозуміло - на чому ще русні накрутити собі переглядів та аудиторії, як не на поливанні чогось брудом, але іншим що?

Те що функціонал у ЕГС значно бідніший - то звісно так, але, cum on, це все ще просто прокладка між гравцем та запуском ліцензійної копії гри, чим ти висловлюєш свою подяку тим, хто її зробив, якщо ти згоден, що воно того варте, що воно - файний продукт.

PS особисто для мене було б прийнятнішим, коли б епіки зробили так само, як і ЕА і "Рокстари" - компромісно: їх ігри є в "Стім", але ці ігри все одно запускаються через їхні ж сторонні лаунчери. Коли запуск максимально спрощений та безболісний - це і не так дратує, та не викликає негативу.
OldBoyUA
Member

Повідомлення

Ну я в епік на старті дуже мало чого брав . Хіба Метро Езодус , Борду 3 і Алан 2 . Ще був доволі непоганий варіант з купонами колись де епіки на ігри від певної суми 500 гр дозволяли юзати купон - 300 і геніально ставили цінник 499 але не подумали що якщо докинути гру за 10 гривень то купон буде канати . От так і купувались рдр2 за 200 гривень коли в стімі по скидках він коштував 900 . :idea:
Геральт
Member

Повідомлення

D_ad: 27.01.2025 08:39 І хіба треба нагадувати, що "Епіки" задонатили на різні фонди підтримки України 144 мільйони долларів? За таку послугу я якось переживу те, що крута гра буде запускатися не через звичну для мене прокладинку, тим паче що тут, що там, по факту володієш ти нічим.
Вони вже локалізували магазин? :popcorn:
PS особисто для мене було б прийнятнішим, коли б епіки зробили так само, як і ЕА і "Рокстари" - компромісно: їх ігри є в "Стім", але ці ігри все одно запускаються через їхні ж сторонні лаунчери. Коли запуск максимально спрощений та безболісний - це і не так дратує, та не викликає негативу.
Запуск максимально безблосіний коли гра стартує з лаунчера. А коли з лаунчера стартує інший лаунчер то це треш, мало кому потрібний.
OldBoyUA
Member

Повідомлення

Геральт: 27.01.2025 09:51
D_ad: 27.01.2025 08:39 І хіба треба нагадувати, що "Епіки" задонатили на різні фонди підтримки України 144 мільйони долларів? За таку послугу я якось переживу те, що крута гра буде запускатися не через звичну для мене прокладинку, тим паче що тут, що там, по факту володієш ти нічим.
Вони вже локалізували магазин? :popcorn:
Запуск максимально безблосіний коли гра стартує з лаунчера. А коли з лаунчера стартує інший лаунчер то це треш, мало кому потрібний.
Ніби де б ти не купив гру юбі і метелиці тобі все рівно всунуть лончер юбі і метелиці ;)
Геральт
Member

Повідомлення

OldBoyUA
Тому й не купую подібного ;)
Був недавно Джедай по знижці, глянув...і передумав
спойлер
Зображення
_Andrik_
Member

Повідомлення

D_ad: 27.01.2025 09:45
Максимально дибільне рішення, особливо для власників steamdeck i т.п. . Бо як немає доступу до інтернету, ті всраті лончери на дають запустити їх ігри . :tomat:
Lekrs
Member

Повідомлення

Ну і ладно, за неї всерівно платити не збирався.
Spiryt
Member

Повідомлення

Уже б лучше закрыли свой магаз с возможностью переноса библиотеки в с Стим, или типа того
CrypteX
Member

Повідомлення

Одна из лучших реклам эпик стора для компаний и разработчиков :D
спойлер
During the meeting, the company disclosed the sales figures for Alan Wake 2, revealing that the sequel has sold 1.8 million copies since its release on October 27 last year and still has not recouped its production costs.
stakanctl
Member

Повідомлення

D_ad: 27.01.2025 08:39 Цього ми вже не дізнаємося, але 37 тисяч відгуків в "Стім" натякаюсь.
Ты уже портрет Свини поставил на обои?
1234waltz
Member

Повідомлення

На PS5 є, на Xbox series є. На ПК є в EGS. Ну так чого нити, шизофанбоям аби на вентилятор накинути.
Leqi
Member

Повідомлення

нічого страшного, значить я її ніколи не куплю))
Відповісти