Останні статті і огляди
Новини
Механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокарті
-
s1nedus
Member
Предлагаю обсудить Механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокарті
Меньше передёргивать надо... 60 раз...
-
XAMCTBO
Member
Цікаво, якщо відуху Асус здавати по гарантії у сервісний центр Асус, чи відмовлять у гарантії з приводу фізичного пошкодження роз'єму, якщо це пошкодження зробила мамка Асус
-
aaleksandrenko
Member
виглядає як офіційна відповідь від асусs1nedus: ↑ 25.01.2025 10:52 Предлагаю обсудить Механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокарті
Відмова в ремонті по причині частого передьоргування
-
Gelonyrum
Member
Коли був малим то в материнки відламався механізм фіксації, стало неймовірно зручно діставати відеокарту для чистки, треба буде заморочитись якось і придумати як можна цей механізм прибрати на теперішній материнці) Декілька раз коли таймінги оперативки дьоргав приходилось ПК розбирати щоб добратись до батарейки, з башенним кулером біль ше та намагатись викруткою відімкнути фіксатор і не знести декілька смд компонентів на материнці якщо раптом зіскочить викрутка...
-
xTIMKAx
Member
Де ви були раніше? Я вже купив собі неділю назад asus rog strix b850 -a white
-
Hotspur
Member
Асус зробив дурницю
Відправлено через 20 секунд:
Відправлено через 20 секунд:
здавай в магазинxTIMKAx: ↑ 25.01.2025 13:10 Де ви були раніше? Я вже купив собі неділю назад asus rog strix b850 -a white
-
WWQ
Member
подсоедини кнопку перезагрузки на штырьки сброса биоса... как добьёшься общей стабильности все верни обратно.Gelonyrum: ↑ 25.01.2025 13:09 Коли був малим то в материнки відламався механізм фіксації, стало неймовірно зручно діставати відеокарту для чистки, треба буде заморочитись якось і придумати як можна цей механізм прибрати на теперішній материнці) Декілька раз коли таймінги оперативки дьоргав приходилось ПК розбирати щоб добратись до батарейки, з башенним кулером біль ше та намагатись викруткою відімкнути фіксатор і не знести декілька смд компонентів на материнці якщо раптом зіскочить викрутка...
а еще проще, 1 раз купить вот такую штуку
https://www.silverstonetek.com/en/legac ... CLEARCMOS/
-
Kullerok
Member
Как вам плата в целом Хочу такую же взять. Есть какие-то минусы ?xTIMKAx: ↑ 25.01.2025 13:10 Де ви були раніше? Я вже купив собі неділю назад asus rog strix b850 -a white
-
IronWithin
Member
Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає, чи тут теж асус фізику обманюють і потрібні ваші навички пайки?Hotspur: ↑ 25.01.2025 13:16 Асус зробив дурницю
Відправлено через 20 секунд:здавай в магазинxTIMKAx: ↑ 25.01.2025 13:10 Де ви були раніше? Я вже купив собі неділю назад asus rog strix b850 -a white
-
Hotspur
Member
60 разів це не так багато. є люди які регулярно замінюють карти тому за 3-5-6 років цілком собі спіткаєIronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає
Відправлено через 27 секунд:
тільки покупцяIronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31чи тут теж асус фізику обманюють
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Але голова китайського підрозділу ASUS Тоні Ю (Tony Yu) вже заявив, що вона буде усунута.IronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31 в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Новина взагалі про те що реалізація м'яко кажучи не дуже вдала, а не про те хто скоріше з цим зтикнеться.
Ще як бачимо ASUS протестувала новий механізм краще за користувачів, тому і скаржаться.
Ще як бачимо ASUS протестувала новий механізм краще за користувачів, тому і скаржаться.
Видадуть нову карту в найближчому магазині за твої (нові) кошти.Hotspur: ↑ 25.01.2025 17:40Але голова китайського підрозділу ASUS Тоні Ю (Tony Yu) вже заявив, що вона буде усунута.
-
IronWithin
Member
60 разів, це до біса!Hotspur: ↑ 25.01.2025 17:4060 разів це не так багато. є люди які регулярно замінюють карти тому за 3-5-6 років цілком собі спіткаєIronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає
Відправлено через 27 секунд:тільки покупцяIronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31чи тут теж асус фізику обманюють
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:Але голова китайського підрозділу ASUS Тоні Ю (Tony Yu) вже заявив, що вона буде усунута.IronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31 в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає
З цим роз'ємом давно вже пора щось робити бо він ні каплі не зручний! як до речі ті ж 8-пін на споживання та 24АТХ який взагалі лайно номер 1 в моєму UX
Заявив що буде усунуто тому що йому це нічого не коштує, позбутися репутаційних втрат та оминути скандали всього за пару слів, знайдіть людину яка б так не вчинила, скоріш за все нічого не змінять бо буде усіх влаштовувати за виключенням пари домороченних оверклокерів яких це зачепить.
-
xTIMKAx
Member
Мені дизайн подобається + аура сінк до моєї відюхиIronWithin: ↑ 25.01.2025 17:31Чи ви написали дурницю, в статті прямо сказано типового користувача ця проблема ніколи не спіткає, чи тут теж асус фізику обманюють і потрібні ваші навички пайки?
-
daesz
Member
Так, механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокартіKullerok: ↑ 25.01.2025 15:35 Есть какие-то минусы ?
-
IronWithin
Member
Людина може пошкодити все що їй не дай, тому єдине питання перед покупкою - чи будете ви 60 разів +- витягати та ставити назад відеокартуdaesz: ↑ 25.01.2025 18:45Так, механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокартіKullerok: ↑ 25.01.2025 15:35 Есть какие-то минусы ?
-
Gelonyrum
Member
Думаю сервісні центри будуть і від невеликого дефекту залупатись. Так що така материнка це добровільне позбавлення себе гарантії на відеокарту.IronWithin: ↑ 25.01.2025 18:50Людина може пошкодити все що їй не дай, тому єдине питання перед покупкою - чи будете ви 60 разів +- витягати та ставити назад відеокартуdaesz: ↑ 25.01.2025 18:45
Так, механізм Q-Release Slim на платах ASUS може пошкодити інтерфейс PCIe x16 на відеокарті
-
IronWithin
Member
Думаю будуть залупатися, можливо пошкодить пси - це все вангування на кавовій гущі, для початку треба хоча б прецеденту дочекатися, чи записуємо в мінуси тому що «Здається»?Gelonyrum: ↑ 25.01.2025 19:52Думаю сервісні центри будуть і від невеликого дефекту залупатись. Так що така материнка це добровільне позбавлення себе гарантії на відеокарту.IronWithin: ↑ 25.01.2025 18:50
Людина може пошкодити все що їй не дай, тому єдине питання перед покупкою - чи будете ви 60 разів +- витягати та ставити назад відеокарту
Нагадаю що в статті про вихід відеокарти з ладу й слова немає, тільки про візуальні зміни
-
mult
Member
Я не знаю як я в себе буду доставати карту на asrock x870 steel legend wifi.
Кому цікаво гляньте фото в інтернеті
Там той ричажок розблокування відюхи буквально в 5 мм від ссд.
Якщо трохи не туди надавити можна і ссд пошкодити.
Рукою туди точно не долізеш.
На попередній материнці використовував деревяний штапік, інакше не достать і довикористовувався що цей ричажок розблокування відеокарти зламав
Бо штапік це не рука, мабуть трохи десь сильніше надавив ніж треба було, хоча і був обережний.
Кому цікаво гляньте фото в інтернеті
Там той ричажок розблокування відюхи буквально в 5 мм від ссд.
Якщо трохи не туди надавити можна і ссд пошкодити.
Рукою туди точно не долізеш.
На попередній материнці використовував деревяний штапік, інакше не достать і довикористовувався що цей ричажок розблокування відеокарти зламав
Бо штапік це не рука, мабуть трохи десь сильніше надавив ніж треба було, хоча і був обережний.
-
daesz
Member
Записуємо в мінуси тому що в любому випадку прийдеться тратити свій час щоб посилати в сервісні центри і тд, замість того щоб купити та користуватись нормальною дошкою.IronWithin: ↑ 25.01.2025 20:07 чи записуємо в мінуси тому що «Здається»?
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Вже є B850 плати з більшим ричажком та кнопками:mult: ↑ 25.01.2025 21:07Я не знаю як я в себе буду доставати карту на asrock x870 steel legend wifi.
https://www.asrock.com/mb/AMD/B850%20St ... sp#Gallery (не знаю чи такий зламається)
https://www.gigabyte.com/ua/Motherboard ... ry#gallery
https://www.asus.com/motherboards-compo ... plus-wifi/