Предлагаю обсудить OpenAI представила ШІ-агента Operator, який виконує замість вас будь-які завдання в Інтернеті
Хм, а каптчу пройде? Знову винайшли Selenium? Молодці, але він вже існує і безкоштовно.
Останні статті і огляди
Новини
OpenAI представила ШІ-агента Operator, який виконує замість вас будь-які завдання в Інтернеті
-
maxud_b
Member
-
VovaII
Member
Запит: "Які дані введе Марк Цукерберг, якби переписував на мене Фейсбук?"
-
dead_rat
Member
Я прямо бачу радість, коли АІ замість мене накупиться на Амазоні і набукається готелів з моєї кредитки.
Можливо, він би зміг трохи менеджити календар, сам назначати мітинги типу «1:1 з отим чуваком наступного тижня». Ну і про пости в соц мережах - отут вірю, вже давно не бачив постів від реальних людей
Можливо, він би зміг трохи менеджити календар, сам назначати мітинги типу «1:1 з отим чуваком наступного тижня». Ну і про пости в соц мережах - отут вірю, вже давно не бачив постів від реальних людей
-
Snikard
Member
Сейчас молодежь чтобы умножить 2 на 2 берет калькулятор... Но скоро они будут заходить в чат и спрашивать его что для этого нужно, а уже потом по указанию ИИ брать калькулятор...
-
D_ad
Member
Ну... особисто кажучи, я без телефону в туалеті не засиджуюся з 16 років.
PS Діма, 30+ рочків.
PS Діма, 30+ рочків.
-
Keyser Soze
Member
... робити пости замість вас у соціальних мережах ...
при этом он же может генерировать фото и видео
ну, вы поняли
-
Entar
Member
Наприклад задача в стилі "повісь за мене пару фотографій з сьогодняшнього походу в паб" - цілком посильна ШІ. Вибрати фотки кращої якості теж. Написати якийсь опис теж.dead_rat: ↑ 24.01.2025 11:35 Можливо, він би зміг трохи менеджити календар, сам назначати мітинги типу «1:1 з отим чуваком наступного тижня». Ну і про пости в соц мережах - отут вірю, вже давно не бачив постів від реальних людей
Для багатьох людей буде в тему)
Ведення стрічки новин на різних сайтах - це з більш корисного.
-
SergiusTheBest
Member
Selenium спирається на внутрішню розмітку веб сторінки (тобто html та css), а AI саме на візуальний вигляд, тобто так само, як бачить людина. Каптчу також повинен пройти, її не розробляли для захисту від AI.maxud_b: ↑ 24.01.2025 10:40 Хм, а каптчу пройде? Знову винайшли Selenium? Молодці, але він вже існує і безкоштовно.
-
dead_rat
Member
А потім «Прочитай мою стрічку і розстав моім друзям лайки за іх фото»Entar: ↑ 24.01.2025 16:34Наприклад задача в стилі "повісь за мене пару фотографій з сьогодняшнього походу в паб" - цілком посильна ШІ. Вибрати фотки кращої якості теж. Написати якийсь опис теж.dead_rat: ↑ 24.01.2025 11:35 Можливо, він би зміг трохи менеджити календар, сам назначати мітинги типу «1:1 з отим чуваком наступного тижня». Ну і про пости в соц мережах - отут вірю, вже давно не бачив постів від реальних людей
Для багатьох людей буде в тему)
Ведення стрічки новин на різних сайтах - це з більш корисного.
І буде ідеально.