Останні статті і огляди
Новини
Intel згортає виробництво мобільних процесорів Core 12-го покоління
-
Royalfree
Member
Предлагаю обсудить Intel згортає виробництво мобільних процесорів Core 12-го покоління
Задрала уже Intel со своим "тик-так". Или так-тик. Да, инженеры Intel совершенно никчемными стали. Это доказывают проблемы с последними поколениями процессоров. Тогда, если 12 поколение нормальное - почему бы не делать нормальный рефреш 12 поколения?
Задрала уже Intel со своим "тик-так". Или так-тик. Да, инженеры Intel совершенно никчемными стали. Это доказывают проблемы с последними поколениями процессоров. Тогда, если 12 поколение нормальное - почему бы не делать нормальный рефреш 12 поколения?
-
antonshe
Member
Процесори 12-те покоління було останніми якісними процесорами... 13-14-те в цьому плані повний провал! Подивимося що буде далі ...
-
erkins007
Member
13-14 просто с брачком. Это не первый и не последний случай в индустрии. Но вот их новые коре ультра это что-то с чем-то.antonshe: ↑ 15.01.2025 13:55 Процесори 12-те покоління було останніми якісними процесорами... 13-14-те в цьому плані повний провал! Подивимося що буде далі ...
Выпустить процессор, который не только хуже прошлого поколения конкурента, но и даже хуже своего прошлого и даже позапрошлого поколения это нужно очень сильно постараться. Такого ещё никто не делал.
Интел впереди планеты всей)
-
alexeygalas
Member
Емм waaaat?erkins007: ↑ 15.01.2025 14:34Выпустить процессор, который не только хуже прошлого поколения конкурента, но и даже хуже своего прошлого и даже позапрошлого поколения
- спойлер
І то це тести ще до оновлень біос. Зараз ситуація зовсім кардинально інша. Пройде рік, вийде Nova Lake але всі далі будуть співати, як інтел в кінці Q4'24 обісрався )) лол
-
VolandInferno
Member
Десь скоро повинна бути новина -
Інтел згортає виробництво процесорів.
-
erkins007
Member
Да, да, мы знаем что Интел это про работу, но речь про игры.alexeygalas: ↑ 15.01.2025 15:09м waaaat?
-
0kie
Member
И много ты увидишь разницы на своей 3080ti, если сменишь "божественный" 7800x3d на 265К? Хуже... Лучше... Игры... Хрень это всё...erkins007: ↑ 15.01.2025 15:20речь про игры
-
VolandInferno
Member
Дійсно, що краще, 8 гомогенних, повноцінних ядер + 96Мб кешу, чи набір із гівна і палок по типу 8+12, від яких шедуллєр Windows дуріє, які працюють криво, купа проблем з мікрокодом, споживанням.0kie: ↑ 15.01.2025 15:38265К
- спойлер
- спойлер
-
0kie
Member
VolandInferno
Ты не понял мой посыл в предыдущем сообщении: не нужно сюда таскать какашки из интернета - примеряйте процессоры на свою конфигурацию "видеокарта + разрешение монитора".
Ты не понял мой посыл в предыдущем сообщении: не нужно сюда таскать какашки из интернета - примеряйте процессоры на свою конфигурацию "видеокарта + разрешение монитора".
-
VolandInferno
Member
Какашкі як раз в тебе в голові, якщо ти подібну чепуху пишеш) не втірай мені свою єрєсь)0kie: ↑ 15.01.2025 16:14не нужно сюда таскать какашки из интернета - примеряйте процессоры на свою конфигурацию "видеокарта + разрешение монитора".
-
Звезда S0-2
Member
Конкуренты в этом сегменте на пятки наступают.
-
erkins007
Member
Достаточно. Даже в обычных играх фпс у 7800х3д куда больше. Про ВР я вообще молчу, там х3д это просто царь и бог.0kie: ↑ 15.01.2025 15:38И много ты увидишь разницы на своей 3080ti, если сменишь "божественный" 7800x3d на 265К? Хуже... Лучше... Игры... Хрень это всё...erkins007: ↑ 15.01.2025 15:20речь про игры
А с февраля после перехода на 5090 разницы будет ещё больше. И это старичок 7800, уже 9800х3д вышел. Но как я уже говорил хрен бы с теми х3д - новые коре ультра хуже СВОИХ же предшественников. Это как если бы выпустили 5090 медленнее 4090.
-
Reverse_rain
Member
Ех, знову вічна боротьба червоного табору з синім. Якось завжди було до одного місця увесь цей спір. Обирав інтел, бо на ньому мені якось зручніше. 12600кф взяв по знижці баксів за 170-180 баксів, вважаю що за 7к грн це був вдалий вибір на той момент. Хоча так, робив порівняння збірок в ціні для інтелу та амд. Те що в амд можна цп перекидати на більш новий, не змінючи платформу, звісно круто. Але минула збірка в мене прослужила 9-10 років і все що я знею зробив, це докинув пам'яті. Хоч цю сбірку і не планую так довго тягти (хоча в дивні части живимо), але років 5-6 вона в мене відпрацює точно. А що там далі буде, хто його зна. Може на амд зроблю збірку.
-
PhoenixKiller
Member
Помянём не чокаясь. Скоро и производство десктопных прикроют и тогда уйдёт эпоха последних удачных решений
-
shnok
Member
Это большой фанбой интела, вступать с ним в дискуссии опасно, и может быть чревато для психического здоровьяVolandInferno: ↑ 15.01.2025 16:28Какашкі як раз в тебе в голові, якщо ти подібну чепуху пишеш) не втірай мені свою єрєсь)0kie: ↑ 15.01.2025 16:14не нужно сюда таскать какашки из интернета - примеряйте процессоры на свою конфигурацию "видеокарта + разрешение монитора".
-
erkins007
Member
shnok
Ну щас чувак недельку отдохнет, станет умнее и добрее.
Ну щас чувак недельку отдохнет, станет умнее и добрее.
-
alexeygalas
Member
То вказуйте, що мова про ігрову швидкодію. Бо люди, хто далекий від істини, можуть і повірити в ваші "заяви"erkins007: ↑ 15.01.2025 15:20Да, да, мы знаем что Интел это про работу, но речь про игры.
-
erkins007
Member
сразу как компания интел официально признает что интел теперь не для игрalexeygalas: ↑ 16.01.2025 16:55То вказуйте, що мова про ігрову швидкодію
-
Alligator
Member
Но у інтела ж лінійки процесорів: Server, Workstation, Desktop які за замовчуванням якраз таки під ігри у домашньому користуванні, а у топіку взагалі мова про ноутбучні...
- спойлер