Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Seraphim
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows

"Додатковий час команда витрачає на технічне доопрацювання та покращення історичної достовірності гри" нє, ну вони серьезно ? може хто небудь вже їм скаже
Alex646
Member

Повідомлення

Чекаємо на банкрутство. Раз по іншому не розуміють...
yariksom
Member

Повідомлення

Seraphim: 13.01.2025 13:17 Предлагаю обсудить Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows

"Додатковий час команда витрачає на технічне доопрацювання та покращення історичної достовірності гри" нє, ну вони серьезно ? може хто небудь вже їм скаже
Напевно негру розріз очей звужують :idea:
uncle_doc
Member

Повідомлення

вангую шо віришили готову гру порізати на dlc, а не нові робити
IronWithin
Member

Повідомлення

uncle_doc: 13.01.2025 13:29 вангую шо віришили готову гру порізати на dlc, а не нові робити
Якщо судити по останнім іграм серії то ні, там були скрізь свої окремі і великі локації офк сюжет також.
uncle_doc
Member

Повідомлення

IronWithin: 13.01.2025 13:34
uncle_doc: 13.01.2025 13:29 вангую шо віришили готову гру порізати на dlc, а не нові робити
Якщо судити по останнім іграм серії то ні, там були скрізь свої окремі і великі локації офк сюжет також.
в цьому випадку я гадаю що буде не так, був прогноз по "бабкам" який не виправдається, так шо вірішили просто на одній грі два рази зрубити бабла - профіт (:
Spiryt
Member

Повідомлення

uncle_doc: 13.01.2025 13:36

в цьому випадку я гадаю що буде не так, був прогноз по "бабкам" який не виправдається, так шо вірішили просто на одній грі два рази зрубити бабла - профіт (:
Учитывая последние тенденции, то не факт, что они хотя бы один раз продадут игру, я уже молчу про два
uncle_doc
Member

Повідомлення

Spiryt: 13.01.2025 13:39

Учитывая последние тенденции, то не факт, что они хотя бы один раз продадут игру, я уже молчу про два
ну там є прогнози, просто тому хто купить пів-гри - потім ще їм останні пів гри продадуть по фулпрайсу, тому народу куплять меньше, а бабок зароблять більше (:
IronWithin
Member

Повідомлення

Різні ігри скрії робляться майже паралельно, з лагом, але різні студії, сумніваюсь що вони зможуть/захочуть дробити проєкт на який поклали останні свої надії в останні сроки, і хоча юбики це відморозки зі стажем, але це буде крінж, вангую вийде просто черговий ас і все.
ilcattivo
Junior

Повідомлення

yariksom: 13.01.2025 13:29
Seraphim: 13.01.2025 13:17 Предлагаю обсудить Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows

Напевно негру розріз очей звужують :idea:
Займаються доопрацюванням сторінок в вікіпедії :-/
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Alex646: 13.01.2025 13:29 Чекаємо на банкрутство. Раз по іншому не розуміють...
Такова реальность идеологий, там пока все не развалить ниче не поменяется
firestarter256
Member

Повідомлення

IronWithin
Ты прав, каллофдутию делает 3 студии, последние кваки делала не ид
kairo
Member

Повідомлення

Щось мало в даній гілці плачу Єремії на рахунок неісторичності негра в фентезі грі :-P
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Ближе к выходу игру мы узнаем, что её снова перенесли на другую дату, а потом, чуть позже, узнаем, что они уже работают над Assassin's Creed Shadows 2.
Но первую часть мы так и не увидим ... :gigi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
waryag
Member

Повідомлення

Spiryt: 13.01.2025 13:39 Учитывая последние тенденции, то не факт, что они хотя бы один раз продадут игру, я уже молчу про два
Синглы лучших франшиз юбисофт хорошо продаются. Меньше наркоманских ожиданий руководства, но хорошо.
TheDmytrius
Member

Повідомлення

То може вш'ють DLC в релізну версію?
Entar
Member

Повідомлення

А я только перед НГ на скидках купил одиссею, орижинс и валхаллу в стиме, все ультиматум версии, сумарно потратил 700 или 800 грн :gigi: . Интересно, сколько бы я потратил если бы покупал их не по скидкам в момент выхода , и каждое dlc?

Не фанат серии и жанра от слова вообще, но мне +- нравится раз в недельку зайти побродить по Норвегии-Англии 10 века, и посражаться большими топорами. И мне приятно получать ачивки, в такие игры играть на пиратке мне почему-то менее интересно - нет того ощущения прогресса как будто.
Надо бы еще моды на текстуры (особенно неба) какие найти и на внешность главной героини.

Что там с ассасин кридом времен римской империи?
uncle_doc
Member

Повідомлення

TheDmytrius: 13.01.2025 15:25 То може вш'ють DLC в релізну версію?
хі ба шо навпаки, ну то таке, побачимо - воно буде відразу помітно, як по скайріму
daesz
Member

Повідомлення

:lol:
спойлер
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 13.01.2025 16:09 :lol:
спойлер
там чувак вже дофіга коментів потер, де йому писали, що то він ретард, бо всім пофіг, ніякого там страшного трауру немає і взагалі японці 20 числа святкують весняне рівнодення
Відповісти