Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows
-
Seraphim
Member
Предлагаю обсудить Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows
"Додатковий час команда витрачає на технічне доопрацювання та покращення історичної достовірності гри" нє, ну вони серьезно ? може хто небудь вже їм скаже
"Додатковий час команда витрачає на технічне доопрацювання та покращення історичної достовірності гри" нє, ну вони серьезно ? може хто небудь вже їм скаже
-
Alex646
Member
Чекаємо на банкрутство. Раз по іншому не розуміють...
-
yariksom
Member
Напевно негру розріз очей звужуютьSeraphim: ↑ 13.01.2025 13:17 Предлагаю обсудить Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows
-
uncle_doc
Member
вангую шо віришили готову гру порізати на dlc, а не нові робити
-
IronWithin
Member
Якщо судити по останнім іграм серії то ні, там були скрізь свої окремі і великі локації офк сюжет також.uncle_doc: ↑ 13.01.2025 13:29 вангую шо віришили готову гру порізати на dlc, а не нові робити
-
uncle_doc
Member
в цьому випадку я гадаю що буде не так, був прогноз по "бабкам" який не виправдається, так шо вірішили просто на одній грі два рази зрубити бабла - профіт (:IronWithin: ↑ 13.01.2025 13:34Якщо судити по останнім іграм серії то ні, там були скрізь свої окремі і великі локації офк сюжет також.uncle_doc: ↑ 13.01.2025 13:29 вангую шо віришили готову гру порізати на dlc, а не нові робити
-
Spiryt
Member
Учитывая последние тенденции, то не факт, что они хотя бы один раз продадут игру, я уже молчу про дваuncle_doc: ↑ 13.01.2025 13:36в цьому випадку я гадаю що буде не так, був прогноз по "бабкам" який не виправдається, так шо вірішили просто на одній грі два рази зрубити бабла - профіт (:IronWithin: ↑ 13.01.2025 13:34
Якщо судити по останнім іграм серії то ні, там були скрізь свої окремі і великі локації офк сюжет також.
-
uncle_doc
Member
ну там є прогнози, просто тому хто купить пів-гри - потім ще їм останні пів гри продадуть по фулпрайсу, тому народу куплять меньше, а бабок зароблять більше (:Spiryt: ↑ 13.01.2025 13:39Учитывая последние тенденции, то не факт, что они хотя бы один раз продадут игру, я уже молчу про дваuncle_doc: ↑ 13.01.2025 13:36
в цьому випадку я гадаю що буде не так, був прогноз по "бабкам" який не виправдається, так шо вірішили просто на одній грі два рази зрубити бабла - профіт (:
-
IronWithin
Member
Різні ігри скрії робляться майже паралельно, з лагом, але різні студії, сумніваюсь що вони зможуть/захочуть дробити проєкт на який поклали останні свої надії в останні сроки, і хоча юбики це відморозки зі стажем, але це буде крінж, вангую вийде просто черговий ас і все.uncle_doc: ↑ 13.01.2025 13:36в цьому випадку я гадаю що буде не так, був прогноз по "бабкам" який не виправдається, так шо вірішили просто на одній грі два рази зрубити бабла - профіт (:IronWithin: ↑ 13.01.2025 13:34
Якщо судити по останнім іграм серії то ні, там були скрізь свої окремі і великі локації офк сюжет також.
-
ilcattivo
Junior
Займаються доопрацюванням сторінок в вікіпедіїyariksom: ↑ 13.01.2025 13:29Напевно негру розріз очей звужуютьSeraphim: ↑ 13.01.2025 13:17 Предлагаю обсудить Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows
-
WorthyWizard
Member
Такова реальность идеологий, там пока все не развалить ниче не поменяетсяAlex646: ↑ 13.01.2025 13:29 Чекаємо на банкрутство. Раз по іншому не розуміють...
-
firestarter256
Member
IronWithin
Ты прав, каллофдутию делает 3 студии, последние кваки делала не ид
Ты прав, каллофдутию делает 3 студии, последние кваки делала не ид
-
kairo
Member
Щось мало в даній гілці плачу Єремії на рахунок неісторичності негра в фентезі грі
-
Keyser Soze
Member
Ближе к выходу игру мы узнаем, что её снова перенесли на другую дату, а потом, чуть позже, узнаем, что они уже работают над Assassin's Creed Shadows 2.
Но первую часть мы так и не увидим ...
Но первую часть мы так и не увидим ...
-
waryag
Member
Синглы лучших франшиз юбисофт хорошо продаются. Меньше наркоманских ожиданий руководства, но хорошо.Spiryt: ↑ 13.01.2025 13:39 Учитывая последние тенденции, то не факт, что они хотя бы один раз продадут игру, я уже молчу про два
-
TheDmytrius
Member
То може вш'ють DLC в релізну версію?
-
Entar
Member
А я только перед НГ на скидках купил одиссею, орижинс и валхаллу в стиме, все ультиматум версии, сумарно потратил 700 или 800 грн . Интересно, сколько бы я потратил если бы покупал их не по скидкам в момент выхода , и каждое dlc?
Не фанат серии и жанра от слова вообще, но мне +- нравится раз в недельку зайти побродить по Норвегии-Англии 10 века, и посражаться большими топорами. И мне приятно получать ачивки, в такие игры играть на пиратке мне почему-то менее интересно - нет того ощущения прогресса как будто.
Надо бы еще моды на текстуры (особенно неба) какие найти и на внешность главной героини.
Что там с ассасин кридом времен римской империи?
Не фанат серии и жанра от слова вообще, но мне +- нравится раз в недельку зайти побродить по Норвегии-Англии 10 века, и посражаться большими топорами. И мне приятно получать ачивки, в такие игры играть на пиратке мне почему-то менее интересно - нет того ощущения прогресса как будто.
Надо бы еще моды на текстуры (особенно неба) какие найти и на внешность главной героини.
Что там с ассасин кридом времен римской империи?
-
uncle_doc
Member
хі ба шо навпаки, ну то таке, побачимо - воно буде відразу помітно, як по скайрімуTheDmytrius: ↑ 13.01.2025 15:25 То може вш'ють DLC в релізну версію?
-
daesz
Member
- спойлер
-
oversteve
Member
там чувак вже дофіга коментів потер, де йому писали, що то він ретард, бо всім пофіг, ніякого там страшного трауру немає і взагалі японці 20 числа святкують весняне рівнодення