Пропоную обговорити Cooler Master анонсувала Mini-ITX корпус Ncore 100 Air з підтримкою трьохслотових відеокарт
По суті той самий jonsbo v11 тільки витягнутий до 16л
Останні статті і огляди
Новини
Cooler Master анонсувала Mini-ITX корпус Ncore 100 Air з підтримкою трьохслотових відеокарт
-
alexeygalas
Member
-
Skiff93
Member
Ніколи ці хмарочоси не подобались
-
Ray2000gt
Advanced Member
Зате футпрінт маленький.Skiff93: ↑ 13.01.2025 12:44 Ніколи ці хмарочоси не подобались
-
Геральт
Member
От що мені подобається в таких корпусах, то це невидимі кабелі. Вони окремо продаються, хто знає?
-
Chidwi
Junior
Це типу Cooler Master Ncore 100 Max для бідних. Саме веселе там вихід відеокарти знизу, до якого треба ще купити перехідник 90 градусів, або ставити корпус ніжками на книжки
-
Ortyomko
Member
може мати сенс коли маленький стіл, але гаряче залізо.Skiff93: ↑ 13.01.2025 12:44 Ніколи ці хмарочоси не подобались
Сам колись свій кабінет дитині передам коли підросте, і доведеться на менший стіл переїжджати, тож придивляюсь до таких варіків.
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
він такий самий але без БЖ і води яка є там.Chidwi: ↑ 13.01.2025 15:41 Це типу Cooler Master Ncore 100 Max для бідних
це як NR200P є ще і макс версія
-
Elric
Junior
Перехідник потрібен тільки коли дуже довга відеокарта пересунута максимально вниз. Для більшості не потрібен.Chidwi: ↑ 13.01.2025 15:41 Це типу Cooler Master Ncore 100 Max для бідних. Саме веселе там вихід відеокарти знизу, до якого треба ще купити перехідник 90 градусів, або ставити корпус ніжками на книжки
Зате від матплати виходи назад, а не як у деяких конкурентів вниз, що краще.
-
alexeygalas
Member
Геральт
Вона їх пластиковими стяжечками підібрала а корпус стоїть біля дирки в столі під кабель-канал )) В кадр не попало
Вона їх пластиковими стяжечками підібрала а корпус стоїть біля дирки в столі під кабель-канал )) В кадр не попало
-
radeon5870
Member
Шось мені підказує, що цій дєвушкє на фотці не дуже потрібна трьохслотова відеокарта
Я навіть більше скажу, увесь її зовнішній вигляд ніби кричить:
"До якого дідька мені взагалі здалися ваші трьохслотові відеокарти!
Да позасовуйте ви їх собі знаєте куди?"
Я навіть більше скажу, увесь її зовнішній вигляд ніби кричить:
"До якого дідька мені взагалі здалися ваші трьохслотові відеокарти!
Да позасовуйте ви їх собі знаєте куди?"
-
oversteve
Member
майже у всіх конкурентів назад - ssupd meshroom s, meshlicious, shiny snake l300, l400, ще купа ноунейм китайців, я навіть не пригадую у якого внизElric: ↑ 13.01.2025 16:41 Зате від матплати виходи назад, а не як у деяких конкурентів вниз, що краще.