Вийшов великий трейлер із демонстрацією Atomfall

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Вийшов великий трейлер із демонстрацією Atomfall

Fallout на максималках. Мені сподобалось Побачимо ще вимоги до заліза.
vsx
Member

Я так понял это не ААА проект. Графон уровня FarCry 3. Видимо требования и цена будут демократичные.
Kashtan
Member

Це сталкер з сюжетом, коректними реальними вимогами, без багів, вильотів і обов’язково купи модів, чи просто англійський фаллаут чи метро?
Tyler
Member

Fallout4+Frostpunk) B-)
Enjthesilence
Member

Графічно звичайно аутдейтед, вони все ще юзають той рушій з снайпер еліт? стиль, якийсь мікс фоллаут і кольоровим оутер ворлдс, трайнути в геймпасі хіба що
Devijack
Member

Dr_Earnhardt: 12.01.2025 10:47Fallout на максималках
До Фолаута як до Вєгаса рачки. Взагалі витвір запаленної уяви без краплі свідомості. Якась зброя першої світової, іржава наче викопана десь із землі саме тих часів 1 світової та ще чомусть працює, при цьому довкола життя і цивілізація без занепаду і пустоші, все живе і зелене, доглянуте. Але саме зброя стара і занедбана. Шо це, як це, там наче атом розчепили а стріляєш виключно з іржавої кочерги. Анімації наче з першої калофдюті (привіт 2003р), світ тупо статична бутафорія з пластиковою травою. Як та ялинка з Епіцентру з перероблених пляшок. Вітру не існує, світла теж, навіть у повній темряві порохові спалахи не світять зовсім ніяк. Коментатори вище далі назви відео не дивились.
Ray2000gt
Advanced Member

Як на мене Фолаут + Біошок.
Ответить