Останні статті і огляди
Новини
MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
-
Donate
Member
Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
Щоб переосмислити охолодження треба робити змінний бекплейт щоб туди вкрутити 120ку якийсь бікваєт чи ноктуа. В топах могли би і зробити додатковий, знаючи прайс це б особливо нічого не змінило...
Можна ще не гнати карти до синього коліна але інакше не продаш свій супер топ
Щоб переосмислити охолодження треба робити змінний бекплейт щоб туди вкрутити 120ку якийсь бікваєт чи ноктуа. В топах могли би і зробити додатковий, знаючи прайс це б особливо нічого не змінило...
-
leif
Member
цікаво, що ці карти запропонують зі стоковим охолодженням відносно серії супрім і за яку надбавку в ціні. скоріше за все, іміджева серія типу asus matrix + може для тих, хто буде бенчити ці карти під азотом.
Востаннє редагувалось 10.01.2025 16:20 користувачем leif, всього редагувалось 2 разів.
-
Enjthesilence
Member
як в асуса? це звичайно не "змінний бекплейт", але вертушка є. Не думаю, що це геймченджер, а от той 4х слотовий прототип 4090, дійсно щось цікаве.Donate: ↑ 10.01.2025 15:56 Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
- Вкладення
-
Востаннє редагувалось 10.01.2025 16:19 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
oversteve
Member
а потім підуть масові скарги на те, що горить карта за 2к баксів, бо рукожопи начіпляють вентилятори як попало і які попалоDonate: ↑ 10.01.2025 15:56 Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
-
Барбарис
Member
Завжди можна зняти стокові вентилі з кожухом та поставити вентилятори.Donate: ↑ 10.01.2025 15:56 Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
-
Donate
Member
Через костилі. А хотілося би нативно, щоб відкрутив, закрутив і все ОКБарбарис: ↑ 10.01.2025 16:10Завжди можна зняти стокові вентилі з кожухом та поставити вентилятори.Donate: ↑ 10.01.2025 15:56 Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
Added in 46 seconds:
Процессори то не горятьoversteve: ↑ 10.01.2025 16:10а потім підуть масові скарги на те, що горить карта за 2к баксів, бо рукожопи начіпляють вентилятори як попало і які попалоDonate: ↑ 10.01.2025 15:56 Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
-
oversteve
Member
згадайте недавні новини, про згорівші х3д проци, де їх якось попхали під перекосомDonate: ↑ 10.01.2025 16:13 Процессори то не горять
та й на картах з самим ядром зазвичай все ок, горить обвіс
-
bes
Member
ну а в чем переосмысление ? что они взяли эту модель с башенных кулеров на cpu ?
Отправлено спустя 41 секунду:
я бы новость назвал "MSI придумала как впарить еще дополнительно два кулера к цене видеокарты"
Отправлено спустя 41 секунду:
я бы новость назвал "MSI придумала как впарить еще дополнительно два кулера к цене видеокарты"
-
Звезда S0-2
Member
Можно, как Асус в серии Феникс, выпустить видеокарту с самой дешёвой звёздочкой, чтобы не переплачивать за саму видеокарту, а покупатель сам поменяет на свой радиатор, типа Арктик Асселеро.
-
VolandInferno
Member
Я поняв, народу треба DYI набір з PCB, чіпа і россипухи.
-
Donate
Member
Ну так то проблеми користувача. Якщо руки не з того місця то пробачте. Користуйтесь послугами майстрів які зберуть все до купи як треба.oversteve: ↑ 10.01.2025 16:24згадайте недавні новини, про згорівші х3д проци, де їх якось попхали під перекосомDonate: ↑ 10.01.2025 16:13 Процессори то не горять
Added in 1 minute 26 seconds:
Я хочу щоб знімався бекплейт зі стоковими вертушками та був змінний де є місця під 120мм.VolandInferno: ↑ 10.01.2025 16:50 Я поняв, народу треба DYI набір з PCB, чіпа і россипухи.
Так як те що використовують в картах не те щоб я назвав тихим рішенням
-
oversteve
Member
більша частина кейсів з вигоранням 12вхпвр то криві руки користувачів, але бачите скільки шумуDonate: ↑ 10.01.2025 16:52 Ну так то проблеми користувача. Якщо руки не з того місця то пробачте. Користуйтесь послугами майстрів які зберуть все до купи як треба.
-
AK_47
Member
Ох и шляпа
-
waryag
Member
Одиничні випадки із десятків мільйонів.oversteve: ↑ 10.01.2025 16:24згадайте недавні новини, про згорівші х3д проци, де їх якось попхали під перекосом
Процесори дуже давно навчилися не горіти від перегріву.
-
Melofon
Member
Ну так у мси не четыре а пять вентилей!!! Разве этого мало? Думаю что продув будет лучше и охлаждение видеокарты в таком случае будет тоже неслабый, но я согласен на счёт четырехслотовых видеокарт, чем толще радиатор (тем более если он ещё и с испарительной камерой) тем больше площадь теплорассеивания. Сменный бэкплэйт мало что бы поменял считаю, тут главное хорошо продуманный основной радиатор который и будет отводить основное тепло от чипа, памяти и врм а не дополнительные штуки типа бэкплэйта.Enjthesilence: ↑ 10.01.2025 16:06як в асуса? це звичайно не "змінний бекплейт", але вертушка є. Не думаю, що це геймченджер, а от той 4х слотовий прототип 4090, дійсно щось цікаве.Donate: ↑ 10.01.2025 15:56 Let's discuss MSI переосмислить охолодження у відеокартах GeForce RTX 5090 Special Edition
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ідеал вже є - 5090 FE.
Все що можна зробити - щось подібне, тільки в 3-х слотах.
Все що можна зробити - щось подібне, тільки в 3-х слотах.
-
kolio
Member
так вони вже типу його туди вмонтували. Правда там ШІ і не пахне. Тупо вказуєш для яких потреб тобі кожна програма, а воно там щось міняє в залежності від того чи активна ця програма. Ну дуже інтелектуальний помічникMSI Center отримають асистента з ШІ
-
radeon5870
Member
Ціла тонна різноманітного тупого маркетингового непротребу
розрахованого на читачів з розвитком інтелекту нижче плінтуса
розрахованого на читачів з розвитком інтелекту нижче плінтуса
-
Rabbitultra
Junior
Супрім зазвичай топ по охолодженню
Побачимо що ще придумують. В будь-якому випадку 5070 ті виглядає балансним вибором, принаймні з того чим годує Хуанг
Побачимо що ще придумують. В будь-якому випадку 5070 ті виглядає балансним вибором, принаймні з того чим годує Хуанг
-
Kashtan
Member
Лайтнінг - то легенда була. Побачимо як цей спейшел спрацює.