Щоб переосмислити охолодження треба робити змінний бекплейт щоб туди вкрутити 120ку якийсь бікваєт чи ноктуа. В топах могли би і зробити додатковий, знаючи прайс це б особливо нічого не змінило...
Можна ще не гнати карти до синього коліна але інакше не продаш свій супер топ
цікаво, що ці карти запропонують зі стоковим охолодженням відносно серії супрім і за яку надбавку в ціні. скоріше за все, іміджева серія типу asus matrix + може для тих, хто буде бенчити ці карти під азотом.
Востаннє редагувалось 10.01.2025 16:20 користувачем leif, всього редагувалось 2 разів.
Щоб переосмислити охолодження треба робити змінний бекплейт щоб туди вкрутити 120ку якийсь бікваєт чи ноктуа. В топах могли би і зробити додатковий, знаючи прайс це б особливо нічого не змінило...
як в асуса? це звичайно не "змінний бекплейт", але вертушка є. Не думаю, що це геймченджер, а от той 4х слотовий прототип 4090, дійсно щось цікаве.
Вкладення
Востаннє редагувалось 10.01.2025 16:19 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
а потім підуть масові скарги на те, що горить карта за 2к баксів, бо рукожопи начіпляють вентилятори як попало і які попало
Завжди можна зняти стокові вентилі з кожухом та поставити вентилятори.
Завжди можна зняти стокові вентилі з кожухом та поставити вентилятори.
Через костилі. А хотілося би нативно, щоб відкрутив, закрутив і все ОК
а потім підуть масові скарги на те, що горить карта за 2к баксів, бо рукожопи начіпляють вентилятори як попало і які попало
Можно, как Асус в серии Феникс, выпустить видеокарту с самой дешёвой звёздочкой, чтобы не переплачивать за саму видеокарту, а покупатель сам поменяет на свой радиатор, типа Арктик Асселеро.
Я хочу щоб знімався бекплейт зі стоковими вертушками та був змінний де є місця під 120мм.
Так як те що використовують в картах не те щоб я назвав тихим рішенням
Donate: ↑
10.01.2025 16:52
Ну так то проблеми користувача. Якщо руки не з того місця то пробачте. Користуйтесь послугами майстрів які зберуть все до купи як треба.
більша частина кейсів з вигоранням 12вхпвр то криві руки користувачів, але бачите скільки шуму
oversteve: ↑
10.01.2025 16:24згадайте недавні новини, про згорівші х3д проци, де їх якось попхали під перекосом
та й на картах з самим ядром зазвичай все ок, горить обвіс
Одиничні випадки із десятків мільйонів.
Процесори дуже давно навчилися не горіти від перегріву.
як в асуса? це звичайно не "змінний бекплейт", але вертушка є. Не думаю, що це геймченджер, а от той 4х слотовий прототип 4090, дійсно щось цікаве.
Ну так у мси не четыре а пять вентилей!!! Разве этого мало? Думаю что продув будет лучше и охлаждение видеокарты в таком случае будет тоже неслабый, но я согласен на счёт четырехслотовых видеокарт, чем толще радиатор (тем более если он ещё и с испарительной камерой) тем больше площадь теплорассеивания. Сменный бэкплэйт мало что бы поменял считаю, тут главное хорошо продуманный основной радиатор который и будет отводить основное тепло от чипа, памяти и врм а не дополнительные штуки типа бэкплэйта.
так вони вже типу його туди вмонтували. Правда там ШІ і не пахне. Тупо вказуєш для яких потреб тобі кожна програма, а воно там щось міняє в залежності від того чи активна ця програма. Ну дуже інтелектуальний помічник
Супрім зазвичай топ по охолодженню
Побачимо що ще придумують. В будь-якому випадку 5070 ті виглядає балансним вибором, принаймні з того чим годує Хуанг