Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування 13,5″ ноутбука Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH на базі процесора Intel Core Ultra 9 185H та графіки Arc
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Предлагаю обсудить Огляд та тестування 13,5″ ноутбука Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH на базі процесора Intel Core Ultra 9 185H та графіки Arc
В мене на руках Lenovo ThinkBook 16 G7, процессор 155H. Тільки за ним зрозумів який Windows 11 багований аж до чортиків. Особливо коли виходиш з режиму сну.
В мене на руках Lenovo ThinkBook 16 G7, процессор 155H. Тільки за ним зрозумів який Windows 11 багований аж до чортиків. Особливо коли виходиш з режиму сну.
-
stakanctl
Member
Не нужно сваливать проблемы фирмвари на осNikolay Yeryomenko: ↑ 10.01.2025 14:24 Предлагаю обсудить Огляд та тестування 13,5″ ноутбука Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH на базі процесора Intel Core Ultra 9 185H та графіки Arc
-
mrigi
Member
Ноути на Intel не дають забути що таке BSOD. Не знаю хто винний і чому так, але є шо є.
-
Scoffer
Member
Підтримую. Це він ще мабуть не бачив брендованих драйверів на звук і мережу від хьюлета, ото де справжні збоченняstakanctl: ↑ 10.01.2025 14:38Не нужно сваливать проблемы фирмвари на ос
-
lucky146
Member
Де купити такий килимок для мишки?
-
Wahoo
Member
Сижу тут на ThinkBook 16 G6 на 13700H (на работе выдали), сам бы я такое никогда не купил.
И что я вам скажу, это абсолютно бессмысленный кусок ов...а.
Идей зачем мне тут 13700h, способный делать 5+ггц на целых 0,25 секунды, а потом самозабвенно троттлить, я не имею ни малейшего представления.
А 13,5 дюймовый микроб из теста и подавно. 6+8+2 ядер и 22 потока? ЗАЧЕМ???? КУДА???? ДЛЯ ЧЕГО????? чтобы быстрее высаживать аккум?
Моя не понимать!!!!
И что я вам скажу, это абсолютно бессмысленный кусок ов...а.
Идей зачем мне тут 13700h, способный делать 5+ггц на целых 0,25 секунды, а потом самозабвенно троттлить, я не имею ни малейшего представления.
А 13,5 дюймовый микроб из теста и подавно. 6+8+2 ядер и 22 потока? ЗАЧЕМ???? КУДА???? ДЛЯ ЧЕГО????? чтобы быстрее высаживать аккум?
Моя не понимать!!!!
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Був у мене і більш старіший HP ZBook G7 Power з 10750H - то зі звуком все було добре. Мережа рідко після старту могла не підключатись, але це дуже рідко.Scoffer: ↑ 10.01.2025 14:56Підтримую. Це він ще мабуть не бачив брендованих драйверів на звук і мережу від хьюлета, ото де справжні збочення
Основним недоліком була гучна система охолодження, а не софт від HP.
Востаннє редагувалось 10.01.2025 15:38 користувачем Nikolay Yeryomenko, всього редагувалось 1 раз.
-
Polybius
Member
та багато де є, наприкладlucky146: ↑ 10.01.2025 15:15Де купити такий килимок для мишки?
https://hard.rozetka.com.ua/ua/rztk_gmm ... 330384193/
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Тобі навели тести із температурою. Все ж нормально. Не обов"язково на всі 100% навантажувати процесор.Wahoo: ↑ 10.01.2025 15:24А 13,5 дюймовый микроб из теста и подавно. 6+8+2 ядер и 22 потока? ЗАЧЕМ???? КУДА???? ДЛЯ ЧЕГО?????
Написано: Адаптер живлення, Вт 65 Вт (Type-C), тобто цей 185H аж ніяк не зможе в 115 W, як вказано тут https://www.intel.com/content/www/us/en ... tions.html.
13700H - це ж старий модельний ряд, не варто таке купувати було навіть работодавцям, хоча хто про це їм скаже, щоб вони краще знали.
-
Scoffer
Member
ThinkBook це не зовсім корпоративна лінійка. Воно позиціонується скоріше як для ФОП. Корп знижки будуть на сінкпади, а не буки.Nikolay Yeryomenko: ↑ 10.01.2025 15:33не варто таке купувати було навіть работодавцям, хоча хто про це їм скаже, щоб вони краще знали
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
А загалом сінкбуки і по якості норм, і клавіатура без паверофа над бекспейсом, котрий зараз поголовно всі злизали з епла. Руки б відкрутив тому хто це вигадав, і запхав назад в дупу.
-
Lucik
Junior
Купил себе месяц назад Lenovo ThinkBook 14 G7 на Core Ultra 5 125U, что бы можно было работать когда свет отключают.
Решил вечерком, во время отключений, запустить себе игрушечку The Bazaar. Она простая, не графонистая, не оптимизированная(еще в стадии ЗБТ).
И проц к моему удивлению, проц в особо графонистых сценах(к примеру, когда очень много эффектов скиллов у обоих игроков юзается) - затротлил
Справедливости ради стоит отметить, что он стоял на коврике для мыши (увы на столе нету места пустого, коврик на весь стол), но это все равно было достижение 100 градусов и троттлинг.
Проблема пофиксилась подставкой для ноута Cooler Master Notepal U2 Plus V2, который я нашел на олх-е. И даже без использования куллеров, 92 градуса в пике было в этой же игре, что радует. С куллерами еще не тестил.
В общем к чему я веду, мне кажется, что процессоры с индексом U это прям тык впритык для таких малюток 13 дюймов.
Решил вечерком, во время отключений, запустить себе игрушечку The Bazaar. Она простая, не графонистая, не оптимизированная(еще в стадии ЗБТ).
И проц к моему удивлению, проц в особо графонистых сценах(к примеру, когда очень много эффектов скиллов у обоих игроков юзается) - затротлил
Справедливости ради стоит отметить, что он стоял на коврике для мыши (увы на столе нету места пустого, коврик на весь стол), но это все равно было достижение 100 градусов и троттлинг.
Проблема пофиксилась подставкой для ноута Cooler Master Notepal U2 Plus V2, который я нашел на олх-е. И даже без использования куллеров, 92 градуса в пике было в этой же игре, что радует. С куллерами еще не тестил.
В общем к чему я веду, мне кажется, что процессоры с индексом U это прям тык впритык для таких малюток 13 дюймов.
-
1234waltz
Member
Shto? Автор клавіатури сінкпадів останніх років 10 хоч бачив? В данному екземплярі буквально різновид ідєяпадової клави.Клавіатура успадкувала ергономіку ThinkPad
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Такі розміри для робочих ноутбуків (підключив до монітора і все), для ігрових роблять більшу систему охолодження і 15+".Lucik: ↑ 10.01.2025 16:5213 дюймов
-
mrigi
Member
А якщо захотів попрацювати у готелі чи кафе чи дома на терасі, до якого монітора ті його підключиш? Шо на ньому напрацювати можна? 13 дюймів це якийсь максимально безглуздий розмір.Nikolay Yeryomenko: ↑ 10.01.2025 17:10Такі розміри для робочих ноутбуків (підключив до монітора і все), для ігрових роблять більшу систему охолодження і 15+".
-
Nikolay Yeryomenko
Member
В мене був Lenovo 14" - дуже зручний формат, особливо для дівчат (легкий), щоб ходити в офіс і у офісі підключати до мониітора.mrigi: ↑ 10.01.2025 17:2913 дюймів це якийсь максимально безглуздий розмір.
А не "попрацювати у готелі чи кафе чи дома на терасі"
-
Paradox1306
Member
Зенбук виглядає якось цікавіше, чесно кажучи
-
Scoffer
Member
Якраз 13-14" це самий нормальний носимий варіант пристрою, а для сидіти вдома і переміщуватись максимум зі стола на стіл то вже краще 16-17". 15" ні риба, ні м'ясо, і носити вже незручно, і екран ще маленький.
-
mrigi
Member
Scoffer
Ну то я менше 16 ніколи і не розлядаю. Мені однаково носити 1.25кг чи 1.8кг.
А для праці на стационарному місті нуль сенсу девайсу бути мобільному. Я краще у кожній точці поставлю звичайний комп. Чи взагалі буду працювати через якийсь RDP, що я і робив багато років поспіль.
Ну то я менше 16 ніколи і не розлядаю. Мені однаково носити 1.25кг чи 1.8кг.
А для праці на стационарному місті нуль сенсу девайсу бути мобільному. Я краще у кожній точці поставлю звичайний комп. Чи взагалі буду працювати через якийсь RDP, що я і робив багато років поспіль.
-
rjavyi_pastor
Member
було дуже давно - на моєму першому ноуті. зараз теж hp - ніяких проблем, навіть сканер відбитку пальця працює під лінуксомScoffer: ↑ 10.01.2025 14:56Підтримую. Це він ще мабуть не бачив брендованих драйверів на звук і мережу від хьюлета, ото де справжні збоченняstakanctl: ↑ 10.01.2025 14:38Не нужно сваливать проблемы фирмвари на ос
-
Fulkrum
Member
а якимось Throttlestop не пробував андервольтнуть проц та залочити частоти на якихось більш адекватних? тіпу щоб більше 3Ггц не бустив проц, бо толку в іграх від цього мало. Ну і плюс v-sync ти ж полюбасу увімкнув щоб гра не генерила 500+ кадрів на секунду?Lucik: ↑ 10.01.2025 16:52И проц к моему удивлению, проц в особо графонистых сценах(к примеру, когда очень много эффектов скиллов у обоих игроков юзается) - затротлил