TSMC розпочала випуск кристалів для процесорів AMD Ryzen 9000 на фабриці в Аризоні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
doc-oc
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить TSMC розпочала випуск кристалів для процесорів AMD Ryzen 9000 на фабриці в Аризоні

Ну и отлично! Чем дальше от проклятых коммуняк, тем лучше :super:
Kashtan
Member

Повідомлення

Bioinc
Bionic
Приємно здивований. Не зупиняйтесь.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

А потім ті пластини пливуть в Тайвань-Малайзію-Китай, щоб стати процесорами?
1nsane
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 09.01.2025 14:40 А потім ті пластини пливуть в Тайвань-Малайзію-Китай, щоб стати процесорами?
Если АМД хотят отобрать милитари-контракты у помирающего Интела, то нет)
ViPo
Member

Повідомлення

1nsane: 09.01.2025 14:46Если АМД хотят отобрать милитари-контракты у помирающего Интела, то нет)
Військовим не потрібні нерозрізані пластини з кристалами, їм потрібні процесори.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

нарешті потребу в 9800х3д виконають :laugh:
XAMCTBO
Member

Повідомлення

doc-oc: 09.01.2025 14:12 Ну и отлично! Чем дальше от проклятых коммуняк, тем лучше :super:
Саме так, треба ж комусь завоювати канаду та гренландію, а то все тільки на комуняк плюються.
Scoffer
Member

Повідомлення

XAMCTBO
А я вважаю що, назвем це, американським походом на "нові території" це чудово. Нарешті вскрилась консерва. Вже відкритіше нікуди ділять сфери впливу і території. Може хоч у когось очі відкриються щодо наших любих друзів. А то обамобідончик все на крису і на крису.
SoVaR
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:08очі відкриються щодо наших любих друзів
Знов ти головний захисник камуняк на оверах прибіг розповідати байки про бідосю Сі, який типу зовсім рашку не тримає на плаву? тобі за твої пости хоча б знижку на алі потім дають? :)
Scoffer
Member

Повідомлення

SoVaR
Сі, на відміну від твоїх улюблених європів, корейців і японців, санкцій дотримується. Принаймні побільше ніж всі останні разом узяті, хоча це взагалі не його санкції і воно йому нафіг не вперлось.
І ти так і не відповів що б ми робили якби цей же самий сі вперся рогами і не продав нам фпв. І пороха. А він може. Підеш пальцем стріляти? Я думаю треба відправити, щоб бредні не розповідав.

Відправлено через 5 хвилин 30 секунд:
Китайці поки що нас просто ігнорують. І слава всім богам що є так, а не не так. Бо на відміну від всіх інших, вони можуть крутонути руля так що мало не здасться.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:39Сі, на відміну від твоїх улюблених європів, корейців і японців, санкцій дотримується.
Я б тобі розказав як він їх дотримується, але підписав дуже багато Compliance документів. Регулярно здаю екзамени по Export Control. Прям от безпосередньо дотичний до цього. Ти дуже б розчарувався в Сі.
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno
Так розкажи ж чому в ракетах регулярно фіксують західні компоненти і не фіксують китайських? Вже навіть з дронів китайські двигли кудись щезли.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer
Моя сфера - мережеве обладнання.
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno: 09.01.2025 17:44Ти дуже б розчарувався в Сі.
Я не можу в ньому розчаруватись тому що він нам не друг, і ніколи про це не заявляв. На відміну від. Того що він не підтримує орків як насправді може вже непогано.
SoVaR
Member

Повідомлення

Scoffer що ж ти всіх кудись відправляєш? Минулого разу ти камуняцкий відправлятель всіх відправляв в ЄС. Може збереш свої манатки і поїдеш до камуняк, чи краще до міньйона китаю кім чен іна?
Розповідаєш як нам китай продає дрони, але чомусь забуваш про все що китай продає рашці (підтримує її фінансово, політично, технічно і тд) і головне, камуняки дозвіляють допомагати болотам своїм посіпакам - ірану, північній кореї і тд. Не буду тут продовжувати оффтоп
Scoffer: 09.01.2025 17:39Китайці поки що нас просто ігнорують. І слава всім богам що є так, а не не так. Бо на відміну від всіх інших, вони можуть крутонути руля так що мало не здасться.
Брехня нікчемна :censoured:
Востаннє редагувалось 09.01.2025 17:48 користувачем SoVaR, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno: 09.01.2025 17:46Моя сфера - мережеве обладнання.
З якого часу мережеве китайське мережеве обладнання заборонено продавати по світу в цілому і в оркостан зокрема? Це не зброя. І навіть не подвійне призначення.
phobosse
Member

Повідомлення

SoVaR: 09.01.2025 17:47Може збереш свої манатки і поїдеш до камуняк, чи краще до міньйона китаю кім чен іна?
"Чемодан вокзал" вже три роки, як неактуально )
Scoffer
Member

Повідомлення

SoVaR: 09.01.2025 17:47забуваш про все що китай продає рашці
Я не забуваю. Я кажу що китайці до нас нейтрали. От абсолютно щирі нейтрали. Продають все всім. І в поточній ситуації коли ми самі залізли до їхнього ворожого табору це чудово. Вони можуть і по-справжньому підтримати орків, а не викачувати з них бабло. А до тебе і подібних така складна концепція не доходить. Розумію, думати складно.

Головне треба пам'ятати шо коли китай зазіхає на тайвань це погано, а коли штати на гренландію, канаду, мексику і панаму то це не це, це інше :lol:
Востаннє редагувалось 09.01.2025 17:52 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer
Я тобі відповідав в розрізі того, що ти написав, що Сі дотримується санкцій.
Scoffer: 09.01.2025 17:48З якого часу мережеве китайське мережеве обладнання заборонено
Ти навіть не уявляєш які там обмеження. І як вони обходяться тим же Китаєм.

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
Scoffer: 09.01.2025 17:50Головне треба пам'ятати шо коли китай зазіхає на тайвань це погано
Я з китайцями дуже багато працюю по багато годин в день. І обговорювали це питання за чаркою. Вони провели чітку аналогію, що Тайвань для них - як Крим для нас. Причому одностайно.
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno
Ти бредні якісь мелеш. Китайцям ніхто і ніяк не може заборонити комусь щось продати. Деякі країни можуть самі до себе заборонити ввозити китайське обладнання, якщо захочуть, і контролювати ввезення теж мають самі бо це їхня забаганка.
Відповісти