Представлено портативні ігрові системи Acer Nitro Blaze 8 та Blaze 11 на платформі AMD

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spiryt
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Представлено портативні ігрові системи Acer Nitro Blaze 8 та Blaze 11 на платформі AMD
Для обох варіантів характерна роздільна здатність 2560x1600 пікселів
Даже не знаю, как это коментировать :-/
ervin
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Представлено портативні ігрові системи Acer Nitro Blaze 8 та Blaze 11 на платформі AMD

Дороге і непотрібне. Судячи з усього вбухали купу бабла в розробку і вчасно не зупинилися...
Leeman
Member

Повідомлення

Ціна звісно :lol:
Нащо таке, якщо є Легіон який дешевше і має великий екран + контролери які можно від'єднувати
Евгений King
Member

Повідомлення

Без Oled воно тупо не потрібно, толку від консолі, котра живе 1.5-2 години без розетки
tornadox
Member

Повідомлення

8,8- і 10,95-дюймовими

Для обох варіантів характерна роздільна здатність 2560x1600 пікселів, яскравість 500 кд/м², частота оновлення 120 Гц і 97-98% охоплення палітри DCI-P3.

акумулятором на 55 Вт·год

за рекомендованою ціною від €999 і €1199 відповідно
Якесь дорого-багато, тут на ціни ПС5 ПРО всі жаліються :eek:
Вагу вказали, бо я пропустив мабуть?
Це точно ігровий хендхелд?
quppeq
Junior

Повідомлення

Spiryt: 08.01.2025 17:19 Пропоную обговорити Представлено портативні ігрові системи Acer Nitro Blaze 8 та Blaze 11 на платформі AMD
Ну загалом екран цілочисельно ділиться на 2, і можна грати 1280х800 адекватно. А старі хіти (які я переважно й граю) можна буде грати в нативі. Хоча заряд певно буде швидше йти, але все ж ніхто не заважає юзати як захочете
Demedik
Junior

Повідомлення

Ну в целом неплохо. Чем больше конкуренции - тем лучше.
Spiryt: 08.01.2025 17:19 Пропоную обговорити Представлено портативні ігрові системи Acer Nitro Blaze 8 та Blaze 11 на платформі AMD
Для Ори и других красивых индюшатин может подойти. Мощности на них много не нужно, а вот разрешение может сделать картинку очень красивой.
Deepfreezer
Member

Повідомлення

Demedik: 08.01.2025 19:26 Ну в целом неплохо. Чем больше конкуренции - тем лучше.

Для Ори и других красивых индюшатин может подойти. Мощности на них много не нужно, а вот разрешение может сделать картинку очень красивой.
Да, Ори прекрасно смотрится и играется на Legion Go
Відповісти