Activision витратила на розробку Black Ops Cold War $700 мільйонів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Activision витратила на розробку Black Ops Cold War $700 мільйонів

Сколько отмыли бабок? Делают одну и ту же игру каждый раз, о каких 700 лямов речь
D_ad
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Activision витратила на розробку Black Ops Cold War $700 мільйонів
Ніхіба собі...
PS якщо що, то 43 000 000 проданий копій при середній ціні $40 за 1 копію гри (тому що не кожен бере за фул прайс, а хтось - і по знижці на свята, тож хай вона буде не 50 баксів) це все ще $ 1 720 000 000. Що більш ніж вражає.
Victor Butko
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 07.01.2025 15:50 Пропоную обговорити Activision витратила на розробку Black Ops Cold War $700 мільйонів

Сколько отмыли бабок? Делают одну и ту же игру каждый раз, о каких 700 лямов речь
Не знаю як в нових, але в CoD MW 2020 був майже ідеальний мережевий код. Можна було з пінгом 60 цілком успішно грати проти пінга 20. Але, щоправда, в остальному гра не дуже.
Alexsandr
Member

Повідомлення

С трудом понимаю куда сумы такие уходят, половина на рекламу?
Kib
Member

Повідомлення

"треба підтримати розробника, щоб він зміг зробити наступну гру" :lol:
Beemine
Junior

Повідомлення

Понанимали свит бейби, инклюзивных, woke движения, вот и тратят 700кк на игру с одними и теми же ассетами. В то же время балдурс гейтс 3 стоила 100-120. Пугают нас большими циферками, чтобы потом оправдать повышение цен на игры
Scoffer
Member

Повідомлення

Alexsandr
Половина на рекламу була коли дерева росли вище, а трава була зеленіше. Я точно не знаю скільки зараз, але підозрюю що відсотків так 70-80.
В будь-якому випадку розробка і запуск в продаж сучасної гри це дуже дорого. Оно сталкер верхньою планкою оцінюється в сто лямів.
Diablique
Member

Повідомлення

Одно хорошо, что в геймпасе есть, иногда хочется в колду поиграть, но покупать вообще не охота, т.к. лично мне, мультиплеера хватает часов на 80 побегать и то, я ещё не скачал всё, как уже новая часть выходит, а сингл побегать норм, это всегда крутой блокбастер.
elek
Member

Повідомлення

D_ad
Я думаю кроме продажи самой игры ещё продажа всяких гейпассов, предметов и тд нормальную прибыль приносит.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.01.2025 16:11 Alexsandr
Половина на рекламу була коли дерева росли вище, а трава була зеленіше. Я точно не знаю скільки зараз, але підозрюю що відсотків так 70-80.
В будь-якому випадку розробка і запуск в продаж сучасної гри це дуже дорого. Оно сталкер верхньою планкою оцінюється в сто лямів.
Согласен, большая часть денег уходит на рекламу и процент рекламы растет постоянно ! Вы представьте сколько стоит реклама игры ( Call Of Duty ) на каком нибудь Таймс-сквер в течении недели или в Центре на Piccadilly в Лондоне
Diablique
Member

Повідомлення

elek
Прибыль приносит, потомушо пипл хавает, честно сказать не знаю за шо, но имел глупость купить мв2 22 года, т.к. с колдой завязал на мв 2009 года, но тут сыграли на ностальгии, карты, старые герои... Купил, поиграл, был анонс большого дополнения со старыми картами, этим дополнением оказалась мв3 за фулл прайс, бонусом по карте бегают не оперативники, а розовые зайцы, зомби, Санты, ведьмы и ещё много нечести... Маркетинг очень жёсткий, странно что серия из года в год даёт бабки. Люди вливают огромные бабки во внутриигровой "контент" , что бы через год покупать снова зайцев но в "новой колде".
Skiff93
Member

Повідомлення

Коридорний тир на менше ніж 10 годин за 700 лямів :facepalm: та ще й з таким собі графоном і сюжетом. 80% ctrl+c ctrl+v з попередніх частин. :lol:
Afit
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.01.2025 16:11 Alexsandr
Сталкер зроблений з нуля, а ця серія мало чім відрізняється від попередньої. Все вже накатано. Добавляють контент, скіни і підкручують характеристики. Неадекватні суми :insane:
nutman
Member

Повідомлення

Skiff93: 07.01.2025 19:36 Коридорний тир на менше ніж 10 годин за 700 лямів :facepalm: та ще й з таким собі графоном і сюжетом. 80% ctrl+c ctrl+v з попередніх частин. :lol:
А я слышал, что кампания годная, даже думал скачать трайнуть
Vlaad13
Member

Повідомлення

nutman: 07.01.2025 20:57
Skiff93: 07.01.2025 19:36 Коридорний тир на менше ніж 10 годин за 700 лямів :facepalm: та ще й з таким собі графоном і сюжетом. 80% ctrl+c ctrl+v з попередніх частин. :lol:
А я слышал, что кампания годная, даже думал скачать трайнуть
Самая последняя очень даже годная - возможно лучшая за всю серию
А люди пишущие такой бред скорее всего никогда в неё не играли
dead_rat
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 07.01.2025 15:50 Пропоную обговорити Activision витратила на розробку Black Ops Cold War $700 мільйонів

Activision Blizzard had 13,000 employees as of December 31, 2022
Не знаю що роблять усі ці люди, але це точно дуже дорого
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Як шо, слідкують за DEI. Знаєш складно не пропустити жодного місця куди можна втикнути інклюзивного?)))
Відповісти