Останні статті і огляди
Новини
Lian Li випускає блок живлення Edge Gold зі знімним концентратором USB
-
Ghody
Member
Предлагаю обсудить Lian Li випускає блок живлення Edge Gold зі знімним концентратором USB
Я бы предпочёл чтобы хаб усб был с питанием хотя бы на 90вт на каждый порт снаружи
Я бы предпочёл чтобы хаб усб был с питанием хотя бы на 90вт на каждый порт снаружи
-
white_noise
Member
а задумка не така вже й погана. єдине що реалізація як на мене достатньо дивна, але тема не погана
-
oversteve
Member
беззмістовна фігня, мало того, що БЖ став по габаритах суттєво більше на рівному місці, так ще і на ту стінку, яку вивільнили "для зручності", тепер вішають приблуду, яка буде заважати
-
NeoWar
Member
Ця приблуда з'ємна, якщо заважає можна не ставити.oversteve: ↑ 06.01.2025 10:59 беззмістовна фігня, мало того, що БЖ став по габаритах суттєво більше на рівному місці, так ще і на ту стінку, яку вивільнили "для зручності", тепер вішають приблуду, яка буде заважати
-
KimRomik
Member
Користуйся перехідником Sata-USB, раз тобі потрібне таке астрономічне живлення...Ghody: ↑ 06.01.2025 10:25 Предлагаю обсудить Lian Li випускає блок живлення Edge Gold зі знімним концентратором USB
-
Ghody
Member
Сата не держит нагрузок, там несколько pci-e потребуется, а так встроено без всяких проводовKimRomik: ↑ 06.01.2025 11:29Користуйся перехідником Sata-USB, раз тобі потрібне таке астрономічне живлення...Ghody: ↑ 06.01.2025 10:25 Предлагаю обсудить Lian Li випускає блок живлення Edge Gold зі знімним концентратором USB
-
oversteve
Member
дякую, але я краще звичайний бж і хаб куплюNeoWar: ↑ 06.01.2025 11:26 Ця приблуда з'ємна, якщо заважає можна не ставити.
рекламна суть цього бж в тому, що нібито легший доступ до конекторів, бо на тій стінці нічого немає
а тепер вони фігачать туди цей хаб, бо на тій стінці нічого немає...
-
white_noise
Member
наприклад який хаб? щоб з таким самим функціоналомoversteve: ↑ 06.01.2025 11:41 дякую, але я краще звичайний бж і хаб куплю
-
oversteve
Member
а який там особливий функціонал? 4 додаткових юсб хедера?white_noise: ↑ 06.01.2025 12:27 наприклад який хаб? щоб з таким самим функціоналом
-
AFU_power
Member
В зарядки Docomo з барахолки з'явився конкурентвикористовуються високоякісні конденсатори EPCOS і японські конденсатори
-
NVo1
Junior
Якщо воно може 10 ватт хочаб давать то не беззмістовна.oversteve: ↑ 06.01.2025 10:59 беззмістовна фігня, мало того, що БЖ став по габаритах суттєво більше на рівному місці, так ще і на ту стінку, яку вивільнили "для зручності", тепер вішають приблуду, яка буде заважати
Я люблю гамать з дуалсенс геймпаду, але йому треба 10 ватт інакше він юзає аккум і розряджається. Так, шедевр від соні. Але факт. Щоб це лайно пахало треба ставить pcie usb front panel і на передні юсби можна буде подавати до 30ватт здається.
-
oversteve
Member
типу з безпровідного геймпаду робити провідний? а до юсб с його під'єднати не можна?NVo1: ↑ 06.01.2025 13:11 Якщо воно може 10 ватт хочаб давать то не беззмістовна.
Я люблю гамать з дуалсенс геймпаду, але йому треба 10 ватт інакше він юзає аккум і розряджається. Так, шедевр від соні. Але факт. Щоб це лайно пахало треба ставить pcie usb front panel і на передні юсби можна буде подавати до 30ватт здається.
п.с. як на мене для пк простіше (і напевно дешевше) докупити пад від ящика
-
white_noise
Member
ну наскільки я бачу там окрім юсб ще 7 чотирьохпінових роз'єми для крутиляторів. мені як людині яка недолюблює воду то взагалі топкейсoversteve: ↑ 06.01.2025 12:43 а який там особливий функціонал? 4 додаткових юсб хедера?
-
Royalfree
Junior
Lian Li выпускает достойные корпуса и вертушки. Очень удобно размещать комплектующие и хорошее охлаждение. Это из того, что я эксплуатировал и продолжаю эксплуатировать. Насчет БП ничего не скажу, т.к. в эксплуатации не пробовал (предпочитаю Seasonic) и не видел вживую ни у кого из знакомых. В представленном БП мне нравится система кабель-менеджмента, кабели, исполнение. Солидный БП. И гарантия говорит сама за себя.
-
oversteve
Member
тобто це аналоговнєт?white_noise: ↑ 06.01.2025 14:08 ну наскільки я бачу там окрім юсб ще 7 чотирьохпінових роз'єми для крутиляторів. мені як людині яка недолюблює воду то взагалі топкейс
-
white_noise
Member
чому ж? наприклад я вже багато років для цього використовую Zalman ZM-MFC1 Plus. а хто не має? як приклад (!!!): от я прям зараз пишу комент відклавши в сторону ASUS PRIME B660M-K D4, воно наче і плата непогана, але для крутілок всього 2 роз'єми. і як так можна жити?oversteve: ↑ 06.01.2025 14:25тобто це аналоговнєт?white_noise: ↑ 06.01.2025 14:08 ну наскільки я бачу там окрім юсб ще 7 чотирьохпінових роз'єми для крутиляторів. мені як людині яка недолюблює воду то взагалі топкейс
-
NVo1
Junior
Так він по юсб і працює від аккума, якщо юсб не може дати 10Ватт))oversteve: ↑ 06.01.2025 13:16типу з безпровідного геймпаду робити провідний? а до юсб с його під'єднати не можна?NVo1: ↑ 06.01.2025 13:11 Якщо воно може 10 ватт хочаб давать то не беззмістовна.
п.с. як на мене для пк простіше (і напевно дешевше) докупити пад від ящика
бо 5В 0.5А йому недостатньо.
Так і граю зараз з ящікового, але дуалсенс зручніший плюс в ньому є вбудований мік - це топчік, бо коли я граю по мережі в РоЕ2 з телека - мікрофон має бути поряд зі мною на дивані шоб було мене чутно, тому дуал сенс рулить в цьому плані.
Плюс він сам по собі якось зручніший - хрестовиною соні хоч користуватись можна в іграх типу РоЕ де кожна мілісекунда може вирішити чи ти втратиш 10% експи...
UPD: подивився відос, там написано 5V/500ma per port.
гімно. Це ж тупак можна було з цього зробити нормальний хаб котрий виводив би на фронталки нормальний PD хочаб до 30 ватт, БЖ ж поряд, візьми та під"єднайся до 12V, але ж ні...
-
Звезда S0-2
Member
До последнего времени вообще не знал про эту фирму. Пока на западных сайтах не посмотрел обзоры водянок.
-
Sashkotem
Member
І часто ви туда сюда щось конектите на блоці живлення, от як тільки зранку встали то мінімум три рази поконектити треба, цей блок і без приблуди повний брєдoversteve: ↑ 06.01.2025 11:41 нібито легший доступ до конекторів, бо на тій стінці нічого немає
-
Ray2000gt
Advanced Member
AFU_power: ↑ 06.01.2025 12:56В зарядки Docomo з барахолки з'явився конкурент
В неї не може бути конкурентів. Вона найкраща за замовченням.