ASUS представила монітор ROG Swift OLED PG27UCDM на базі 4K-матриці QD-OLED із частотою 240 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
brozzy
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS представила монітор ROG Swift OLED PG27UCDM на базі 4K-матриці QD-OLED із частотою 240 Гц
Люди ще на фулл хд сидять і кажуть що їм норм, а тут 4К@240 :lol:
P.S. Про те що навіть 5090 не зможе у нейтів 4К@240 не будемо казати. :beer:
gavri
Member

Повідомлення

так то дл кс. Сучасні ігри аби 100фпс видавали у 4к на топовому залізі
SERGBILL
Member

Повідомлення

а мені цікаво спробувати олед 4к і 240гц в одному флаконі. обідка буде, якщо щось не сподобається, цінник то явно кінський буде
AFU_power
Member

Повідомлення

brozzy
Так люди беруть монітори не тільки грати же, я б такий купив для гладкості зображення та плавності, щей контрастний олед, топ.
Alligator
Member

Повідомлення

brozzy: 05.01.2025 08:53P.S. Про те що навіть 5090 не зможе у нейтів 4К@240 не будемо казати.
Усякі фар краї, асасіни, форзи й т.д. аж бігом.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

brozzy: 05.01.2025 08:53 Пропоную обговорити ASUS представила монітор ROG Swift OLED PG27UCDM на базі 4K-матриці QD-OLED із частотою 240 Гц
Люди ще на фулл хд сидять і кажуть що їм норм, а тут 4К@240 :lol:
P.S. Про те що навіть 5090 не зможе у нейтів 4К@240 не будемо казати. :beer:
Десь не зможе, десь зможе. В чому проблема? Максимальний ГЦ, це все ще мінімальний відгук монітора, навіть не при 240 фпс. Ці 240гц впершу чергу для компететів ігор. Основний смаколик - це олед, чорний колір та час відгуку монітора. Після нього я більше не візьму ips, ніколи не міг подумати наскільки у іпс сильний глоу ефект на чорному, поки не побачив у порівнянні
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Я не розумію чому не випустять 5К ОЛЕД або хоча б IPS на 120гц. DP2.1 це вже дозволяє.
Купляти ще один 4К і мучатись з 150% скейлінгом нема ніякого бажання.
Kashtan
Member

Повідомлення

І чим відрізяється від мікростар із сусідньої новини?
Nutbar
Member

Повідомлення

brozzy: 05.01.2025 08:53 P.S. Про те що навіть 5090 не зможе у нейтів 4К@240 не будемо казати. :beer:
В кіберкотлетних іграх навіть теперішні мідли можуть. А якщо не цуратись DLSS (який в поєднанні з 4к працює прекрасно), то майже всюди можна отримати дуже високий фреймрейт + ще генерація і ось вам 200+ кадрів.
brozzy: 05.01.2025 08:53 Люди ще на фулл хд сидять і кажуть що їм норм
Якби ж там. Що не гра, то всі жаліються на мило. В сучасних ААА проектах все сильно згладжується, давляться шуми і т.і., в 1080р каартинка жахлива.
Kashtan: 05.01.2025 17:14 І чим відрізяється від мікростар із сусідньої новини?
А чим раніше відрізнялись монітори різних виробників на однакових матрицях? :)
VolandInferno
Member

Повідомлення

Ну що за срака-мотика, тільки купив PG32UCDM, як, вангую, скоро вийде оновлена ​​версія з DP2.1, якщо 27-ми дюймову вже представили. Ну чому відразу не можна було випустити з DP2.1. Пічот.

Почитав що ще буде типу оновлена версія самої панелі, типу замість трьох синіх і одного зеленого шару, буде 5 синіх(блакитних). В теорії ще має подовжити термін експлуатації матриць.
Melofon
Member

Повідомлення

Всё классно, но 27" я бы уже не брал бы, тем более с 4к разрешением, лучше уже 32", но такие уже давно продаются -32" 4к 240Гц, ещё и у некоторых можно включать режим 1080р 480Гц для любителей шутанов, а 27" конечно круто в плане плотности пикселей, но размерчик диагонали таки лучше побольше.
Dima+
Member

Повідомлення

4к олед 240 герц и еще цену бы в 500-600 долларов и закрыть вопрос основного монитора надолго
VolandInferno
Member

Повідомлення

Dima+
А краще взагалі безкоштовно, да?
Відповісти