Останні статті і огляди
Новини
Ігрові підсумки: найкращі ігри 2024 року
-
Earanak
Member
Предлагаю обсудить Ігрові підсумки: найкращі ігри 2024 року
Даже как то грустно что в номинации DLC не упоминается Space Age для Factorio. Великолепное DLC, которое нехило наваливает контента
Даже как то грустно что в номинации DLC не упоминается Space Age для Factorio. Великолепное DLC, которое нехило наваливает контента
-
IronWithin
Member
Напишу просто що не згоден майже в кожному пункті, а в оцінюванні судячи з тексту про обʼєктивність забули, сумно
-
Grava
Member
IronWithin
Цікаво побачити ваші варіанти, бо я з більшістю згоден. Можливо пропустив цікаві ігри
Цікаво побачити ваші варіанти, бо я з більшістю згоден. Можливо пропустив цікаві ігри
Невже аж на dlc року тягне? Хотів придбати, але то робота, то інші ігри відволікаютьEaranak: ↑ 27.12.2024 14:30Space Age для Factorio. Великолепное DLC, которое нехило наваливает контента
-
waryag
Member
Коли МГ дають свободу творчості, завжди виходить круто.Після останніх невдалих проєктів MachineGames та Bethesda Softworks ймовірно ніхто не очікував від їхньої нової гри чогось неймовірного.
Нажаль, бетезда не вміє продавати ігри (крім скайриму), а майки ще гірше.
-
AlexFokin
Junior
Понятно, что этот год явно не блистал играми, и при всем уважении к авторам статьи и мнению редакции...
Объективно, главными играми года сложно назвать игры, которые с неимоверными потугами выдают 30-40 фпс на практическом большинстве конфигураций и где-то совсем потерялись в чартах, хотя бы того же стима (30 место Сталкер и 60 место Индиана). Сталкер2 - объективно была самой ожидаемой игрой у нашего (и не только) комьюнити, но и в то же время стала самым главным нашим разочарованием.
Dragon's Dogma 2, Helldivers 2, Frostpunk 2, Call of Duty: Black Ops 6, Homeworld 3 - тоже сложно назвать даже хорошими, с их оценками от игроков.
А вот за упоминание Banishers: Ghosts of New Eden - отдельный жирнющий плсюс, мало кто эту игру вообще в топы ставил в этом году.
Объективно, главными играми года сложно назвать игры, которые с неимоверными потугами выдают 30-40 фпс на практическом большинстве конфигураций и где-то совсем потерялись в чартах, хотя бы того же стима (30 место Сталкер и 60 место Индиана). Сталкер2 - объективно была самой ожидаемой игрой у нашего (и не только) комьюнити, но и в то же время стала самым главным нашим разочарованием.
Dragon's Dogma 2, Helldivers 2, Frostpunk 2, Call of Duty: Black Ops 6, Homeworld 3 - тоже сложно назвать даже хорошими, с их оценками от игроков.
А вот за упоминание Banishers: Ghosts of New Eden - отдельный жирнющий плсюс, мало кто эту игру вообще в топы ставил в этом году.
-
Grava
Member
Вже навіть про хейт Соні забули, останні відгуки 93% позитивні. Які претензії до оцінки?AlexFokin: ↑ 27.12.2024 15:30Helldivers 2
Найкращий кооп року точно.
-
Afit
Member
Если на твоём ведре сталкер не едет, то это не значит что игра плохая. У меня 120+ кадров на высоких в 1440р. Уже 45 часов наиграл. Отрёкся пока от сюжетки и никак не могу насладится простым исследованием интересных локаций. И просмотром просто отличной реинкарнацией старых локаций. Я бы соврал что мне понравилось абсолютно всё, но это явно НЕ разочарование. В целом это очень достойная и оправдающая ожидания играAlexFokin: ↑ 27.12.2024 15:30 Понятно, что этот год явно не блистал играми, и при всем уважении к авторам статьи и мнению редакции...
-
Hotspur
Member
Сталкер 2 і Манор лордс. Все інше проходняк
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
смішний коментарAlexFokin: ↑ 27.12.2024 15:30Объективно, главными играми года сложно назвать игры, которые с неимоверными потугами выдают 30-40 фпс на практическом большинстве конфигураций
-
Earanak
Member
Ну это как посмотреть, но вообще там ДЛЦ к Диабло 4 упоминается в этой категории, по моему Space Age на порядок масштабнее. Я вообще не припоминаю в играх ДЛЦ которые бы столько контенту наваливали бы, ну кроме тех что делают CDProject Red. Ну видимо Factorio специфическая нишевая игра и не такая популярная как Диабло 4Grava: ↑ 27.12.2024 15:22 IronWithin
Цікаво побачити ваші варіанти, бо я з більшістю згоден. Можливо пропустив цікаві ігриНевже аж на dlc року тягне? Хотів придбати, але то робота, то інші ігри відволікаютьEaranak: ↑ 27.12.2024 14:30Space Age для Factorio. Великолепное DLC, которое нехило наваливает контента
Востаннє редагувалось 27.12.2024 17:09 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
120 фпс у 1440п з фрейгменом, це не те щоб чудово і не відповідає нативним кадрам, трохи лячно як люди хавають фреймген, хуанг молодець.Afit: ↑ 27.12.2024 16:10Если на твоём ведре сталкер не едет, то это не значит что игра плохая. У меня 120+ кадров на высоких в 1440р. Уже 45 часов наиграл. Отрёкся пока от сюжетки и никак не могу насладится простым исследованием интересных локаций. И просмотром просто отличной реинкарнацией старых локаций. Я бы соврал что мне понравилось абсолютно всё, но это явно НЕ разочарование. В целом это очень достойная и оправдающая ожидания играAlexFokin: ↑ 27.12.2024 15:30 Понятно, что этот год явно не блистал играми, и при всем уважении к авторам статьи и мнению редакции...
Рік дійсно слабкий і сталкер з усіма проблемами таки одна з кращих ігор року.
Востаннє редагувалось 27.12.2024 17:28 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Devijack
Member
Окрім сталкера в інше пограти навіть бажання не виникало. Може ще Індіану Джонс спробую. Але так, 2024 це рік сталкера.
-
Барбарис
Member
Чому в найкращих горорах 2024 року немає С2? Він так лякав русню та деяких кадрів своїми "багами"
-
Kassatka
Member
Дякую за опис Age of Mythology: Retold, Frostpunk 2, Homeworld 3, Manor Lords та Diablo IV: Vessel of Hatred, за те що заслужено віднесли саме Age of Mythology: Retold до найкращої стратегії, а також за те, що істоти у ній міфічні, а не мітичні.
Серед провалів року обов'язково слід згадати за Stormgate. Хотіли зробити мегастратегію з класичних RTS по типу Warcraft/Starcraft, щоб була популярна в мультиплеєрі та кіберспорті. По факту вийшов не надто вдалий клон Starcraft+Warcraft, що часто видно неозброєним оком, сюжетна кампанія нікчемна, "ублюдський" рушій UE5 з жахливою оптимізацюєю, на якому ця гра фрізить у мене на Core i7-11700 з періодичними просадками до 2-4 FPS. Для мене особисто найгірше, що забили на однокористувацьку гру. ШІ у битвах проти ботів жахливий, так що грати по факту неможливо. Нема налаштувань рівня складності в битві проти ШІ, лише в кампанії та коопі. Дуже хочеться навіть найтупіших ігор-клонів жанру RTS, аби лише було грабельно, але на жаль для мене неграбельно, найдешевший і найгірший C&C-клон Warcraft-клон з епохи нульових забезпечить куди ліпший сінглплеєр.
Серед провалів року обов'язково слід згадати за Stormgate. Хотіли зробити мегастратегію з класичних RTS по типу Warcraft/Starcraft, щоб була популярна в мультиплеєрі та кіберспорті. По факту вийшов не надто вдалий клон Starcraft+Warcraft, що часто видно неозброєним оком, сюжетна кампанія нікчемна, "ублюдський" рушій UE5 з жахливою оптимізацюєю, на якому ця гра фрізить у мене на Core i7-11700 з періодичними просадками до 2-4 FPS. Для мене особисто найгірше, що забили на однокористувацьку гру. ШІ у битвах проти ботів жахливий, так що грати по факту неможливо. Нема налаштувань рівня складності в битві проти ШІ, лише в кампанії та коопі. Дуже хочеться навіть найтупіших ігор-клонів жанру RTS, аби лише було грабельно, але на жаль для мене неграбельно, найдешевший і найгірший C&C-клон Warcraft-клон з епохи нульових забезпечить куди ліпший сінглплеєр.
-
Afit
Member
Сталкер не первая и тем более не единственная игра с поддержкой этой чудесной технологии, которая даёт просто читерский буст, не смотря на процессор. Мне кажется не довольны этой технологие лишь те, у кого нет RTX4000. Когда смените свои видяхи на новое поколение, вы вспомните мои слова. Да, фрейм ген. не для киберспорта, но для сюжеток это одна из лучших фичь за последние годы и вряд ли кто то захочет её выключать, после того как попробуетEnjthesilence: ↑ 27.12.2024 17:00120 фпс у 1440п з фрейгменом, це не те щоб чудово і не відповідає нативним кадрам, трохи лячно як люди хавають фреймген, хуанг молодець.Afit: ↑ 27.12.2024 16:10
Если на твоём ведре сталкер не едет, то это не значит что игра плохая. У меня 120+ кадров на высоких в 1440р. Уже 45 часов наиграл. Отрёкся пока от сюжетки и никак не могу насладится простым исследованием интересных локаций. И просмотром просто отличной реинкарнацией старых локаций. Я бы соврал что мне понравилось абсолютно всё, но это явно НЕ разочарование. В целом это очень достойная и оправдающая ожидания игра
Востаннє редагувалось 27.12.2024 20:34 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
-
Phos4
Member
Kassatka
Ртс в своєму класичному вигляді не іграбельні на консолях, тому ААА ртс це не те явище яке можна чекати найближчим часом, нажаль.
Ртс в своєму класичному вигляді не іграбельні на консолях, тому ААА ртс це не те явище яке можна чекати найближчим часом, нажаль.
-
Захар Беркут
Member
Об'єктивно - не знаю як там у вашого ком'юніті з огляду з усього ваші в росії, а в світі Сталкер не став розчаруванням, тим паче головним, але так логічно - що для росіян це велике розчарування, що Українська гра, про яких вони стверджують, що їх не існує, гарна та цікава, продається мільйонами копій, та отримає гарні рецензії.AlexFokin: ↑ 27.12.2024 15:30
-
Lorichic
Member
FG благодаря амд и на rtx 3000 тема в сталкере, без него 50-60 фпс в Залесье на 3080ти в FHDAfit: ↑ 27.12.2024 20:33Мне кажется не довольны этой технологие лишь те, у кого нет RTX4000
- спойлер
-
Enjthesilence
Member
Дякую, за пораду. Нвідія з її фреймгеном, так само псує інпутлаг і додає графічні артефакти, казочки про магічні х2 фпс, залиш собі. Кожна людина, яка нетолерантна до високого інпутлагу на хайгц моніторі захоче вимкнути фг за будь яку ціну, С2 вийняток, бо настільки кривої процесорної оптимізаціїї в жанрі не існує, про графічні артефакти (двоїння деяких графічних елемнтів, голографічного прицілу і тд пережити можна, напевно) Але дивлячись наскільки багатьом "норм" хавати фреймген, таких чудових оптимізацій побільшає, як і проектів на юе5Afit: ↑ 27.12.2024 20:33Сталкер не первая и тем более не единственная игра с поддержкой этой чудесной технологии, которая даёт просто читерский буст, не смотря на процессор. Мне кажется не довольны этой технологие лишь те, у кого нет RTX4000. Когда смените свои видяхи на новое поколение, вы вспомните мои слова. Да, фрейм ген. не для киберспорта, но для сюжеток это одна из лучших фичь за последние годы и вряд ли кто то захочет её выключать, после того как попробуетEnjthesilence: ↑ 27.12.2024 17:00
120 фпс у 1440п з фрейгменом, це не те щоб чудово і не відповідає нативним кадрам, трохи лячно як люди хавають фреймген, хуанг молодець.
-
AlexFokin
Junior
Мы сейчас не про мое ведро и твои фантазии про 120+ на 1400, а про статистику Стим и рекомендованные GSC системные требования для игры, где карты уровня RTX 3070 Ti и выше лишь у 5% игроков со всего мира.Afit: ↑ 27.12.2024 16:10Если на твоём ведре сталкер не едет, то это не значит что игра плохая. У меня 120+ кадров на высоких в 1440р. Уже 45 часов наиграл. Отрёкся пока от сюжетки и никак не могу насладится простым исследованием интересных локаций. И просмотром просто отличной реинкарнацией старых локаций. Я бы соврал что мне понравилось абсолютно всё, но это явно НЕ разочарование. В целом это очень достойная и оправдающая ожидания играAlexFokin: ↑ 27.12.2024 15:30 Понятно, что этот год явно не блистал играми, и при всем уважении к авторам статьи и мнению редакции...
Причем тут росия? Я как раз таки про Северную Америку к примеру, где уже 5 лет как живу.Захар Беркут: ↑ 27.12.2024 20:43 Об'єктивно - не знаю як там у вашого ком'юніті з огляду з усього ваші в росії, а в світі Сталкер не став розчаруванням, тим паче головним, але так логічно - що для росіян це велике розчарування, що Українська гра, про яких вони стверджують, що їх не існує, гарна та цікава, продається мільйонами копій, та отримає гарні рецензії.
Востаннє редагувалось 27.12.2024 21:38 користувачем AlexFokin, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
Системні вимоги в стимі С2:AlexFokin: ↑ 27.12.2024 21:26Мы сейчас не про мое ведро и твои фантазии про 120+ на 1400, а про статистику Стим и рекомендованные GSC системные требования для игры, где карты уровня RTX 3070 Ti и выше лишь у 5% игроков со всего мира.Afit: ↑ 27.12.2024 16:10
Если на твоём ведре сталкер не едет, то это не значит что игра плохая. У меня 120+ кадров на высоких в 1440р. Уже 45 часов наиграл. Отрёкся пока от сюжетки и никак не могу насладится простым исследованием интересных локаций. И просмотром просто отличной реинкарнацией старых локаций. Я бы соврал что мне понравилось абсолютно всё, но это явно НЕ разочарование. В целом это очень достойная и оправдающая ожидания игра
Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
Ця карта не може навіть в 30 фпс з просадками до 15 з мінімальними налаштуваннями графіки у 1080р, чи це gsc вважає, що 20 фпс геймінг підходить під "мінімально" допустимий геймінг, чи то чисто брехня для більших продажів гри, не знаю що гірше, тому в наш час можна не дивитись на системні вимоги, хто їх складає та для чого, невідомо