Найкращі збірки ПК на компонентах ASUS — обираємо комп'ютер на 2025

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Найкращі збірки ПК на компонентах ASUS — обираємо комп'ютер на 2025 бюджетний з 4070 супер і водою за 7к. Ви серйозно? :laugh:
Buldozer.
Member

Повідомлення

Вот так рекламные бюджеты и разворовывают.

И за эту статью ж заплатили :gigi:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Нічого не маю проти ASUS, але якщо говорити про «бюджет» — то небагато з чого у ASUS можна реально під це підібрати. Часто конкуренти або пропонують дешевше з аналогічним функціоналом або за ту ж ціну, але цікавіше. «It is was it is»
stoned
Member

Повідомлення

Фірмові звуки дроселів в комплекті? ;)
Kashtan
Member

Повідомлення

В мене є монітор та мишка асус. Але брав на вторинному ринку - першого по ціні 12% від вартості нового в магазині по хотлайну, а мишку за 24% на олх, так то асус переоцінка якщо новий в магазині.
Hotspur
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 26.12.2024 09:49 Нічого не маю проти ASUS, але якщо говорити про «бюджет» — то небагато з чого у ASUS можна реально під це підібрати. Часто конкуренти або пропонують дешевше з аналогічним функціоналом або за ту ж ціну, але цікавіше. «It is was it is»
в них є багато чого що можна купляти але якщо все купляти саме Асус буде значне перевищення бюджету
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Хорошая фирма. Расширение ассортимента говорит об опыте и уверенности компании. Это не доморощенные перекупщики китайского ширпотреба с Али.
VolandInferno
Member

Повідомлення

За Асус і двор стрєляю в упор :super:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Тут мала буди картинка де два співробітника Асус на тележці штовхають 200кг.-мового працівника РОГ Асус. :gigi:
Skiff93
Member

Повідомлення

Кращий вибір для лоха.
Ніяких претензій до оверів, але рекламні менеджери Анус і вінду не зможуть накотити чи драйвер на принтер встановити.
Платіть оверам кеш, але ваш оверпрайс кал (ну окрім деяких МП, ну і відеокарт, що не точно) тут ніхто не купить.
Royalfree
Junior

Повідомлення

Лично я предпочитаю материнские платы ASUS. При прямых руках - работают, как швейцарские часы. Беру из сегмента выше среднего. Ранее у ASUS была линейка материнских плат "Pro" и "Work Station". Песня, а не платы.
Хотя начинал я с EPoX, которая отработала у меня 3 года и успешно сдохла :lol:
Затем была приобретена MSI, которая проработала 1 год и также успешно почила в бозе :laugh:
После этого я беру ASUS, который потом успешно продаю на вторичке, потому что не дохнет, собака, а устаревает. :weep:
____________________________________________________________________________________________________________
Дополню по поводу сегментов. Все, что ASUS выпускает в сегменте выше среднего - достойные платы. Но ASUS на них задирает цены. И безбожно. В бюджетном сегменте платы ASUS, откровенно говоря - унылое убожество. Тут MSI с Gigabyte асуса имеют по-полной.
Alligator
Member

Повідомлення

Я не у захваті від новини.
У бюджетний ПК RTX 4070 Super TUF додали, TUF GAMING B760-PLUS WIFI чи TUF Gaming B650-Plus WiFi включили, а ДЕ РОУТЕР?! Чому маркетолог не заставляє мене купити хоча б Маршрутизатор ASUS TUF-AX3000?! Я ж так можу і на конектор за 5 гривень потратитись для більш стабільного коннекта в іграх замість Wi-Fi материнки та ігрового роутера! :censoured:
Voodoo89
Member

Повідомлення

Благаю редакцію! Не опускайтесь до рівня овер.хрю
Відповісти