Новини
Останні статті і огляди
Вихідці з CD Projekt RED працюють над амбітною RPG The Blood of Dawnwalker
-
Ararat
Member
Пропоную обговорити Вихідці з CD Projekt RED працюють над амбітною RPG The Blood of Dawnwalker
Игры от уборщиков подметавших офис блек айсл больше не в моде. Получайте игру от уборщиков cdpr.
Игры от уборщиков подметавших офис блек айсл больше не в моде. Получайте игру от уборщиков cdpr.
-
Sanьka
Member
Пам'ятаємо, любимArarat: ↑ 17.12.2024 08:24блек айсл
-
stoned
Member
Ararat
О смішно буде, якщо ліпше за сою 4 вийде.
О смішно буде, якщо ліпше за сою 4 вийде.
-
waryag
Member
Статтю ти, звичайно, не читав і на посади розробників уваги не звернув?Ararat: ↑ 17.12.2024 08:24 Игры от уборщиков подметавших офис блек айсл больше не в моде. Получайте игру от уборщиков cdpr.
-
Nehrk
Member
Надо будет глянуть че каво
Но если руки прямые и не рофлить...
Ничо странного т.к. там такой колхоз уже что другое брать что-то смысла нет. Unreal можно в Unity переименовывать и наоборот т.к. unity упоролить в перформанс с burst/webgpu/etc, а эти в интеграции всего что только существует с метавизуальным "программированием"Проєкт розробляється на рушії Unreal Engine 5 для PC, PlayStation 5 і Xbox Series. Цікаво, що нова частина The Witcher теж створюється на рушії Unreal Engine 5.
-
Lekrs
Member
Чим саме вона амбітна? Інфи нуль...
-
Геральт
Active Member
Та що ж таке. Знову UE5 
-
Scoffer
Member
Очікуванням авторів щодо баблаLekrs: ↑ 17.12.2024 10:37Чим саме вона амбітна? Інфи нуль...
Альтернатив немає. Всі інші двигли погано документовані і розібратись в них можуть лише ті хто їх понаписував.Геральт: ↑ 17.12.2024 11:11Та що ж таке. Знову UE5
-
corban_jum
Member
Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
-
Hotspur
Member
думаю такого не будеcorban_jum: ↑ 17.12.2024 12:08 Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
-
dead_rat
Member
Ми вже бачили проект від творців Дед спейс.corban_jum: ↑ 17.12.2024 12:08 Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
-
corban_jum
Member
я не любитель survival-horror, але по летсплеям-Calisto не виглядає поганою гроюdead_rat: ↑ 17.12.2024 12:35Ми вже бачили проект від творців Дед спейс.corban_jum: ↑ 17.12.2024 12:08 Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
-
Alligator
Member
Це так не працює. На прикладі GTA трилогії показали, що можно кривий порт з телефонів який не працює продавати міліонними тиражами назвавши це ремастером. Тож у Селянки просто вже є величезна база поціновувачів книг, ігор та (упаси Боже) серіалу по натхненні якого і роблять нову частину гри.corban_jum: ↑ 17.12.2024 12:08Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
А, що є у RPG The Blood of Dawnwalker? Минулі розробники The Witcher 3? При всій повазі до них, замінивши лор та модель Геральда на будь кого та давши нову назву - воно вже не може злетіти, бо The Witcher 3 зайшов за лор, діалоги, всесвіт, там не було інноваційної графіки чи механіки.
-
fantomrulezz
Member
Але вона погана.corban_jum: ↑ 17.12.2024 13:09я не любитель survival-horror, але по летсплеям-Calisto не виглядає поганою грою
Хіба що графон і арт вдалі.
-
IronWithin
Member
Як не було графіки, я собі комп збирав заради відьмака одного в свій час, як і майже половина знайомих, той же хейрворкс памʼятаю в свій час тільки в ньому, механіка розслідування завдяки чуттю жалюгідний копіпаст? Ви власну думку описуєте, а не фактиAlligator: ↑ 17.12.2024 13:32Це так не працює. На прикладі GTA трилогії показали, що можно кривий порт з телефонів який не працює продавати міліонними тиражами назвавши це ремастером. Тож у Селянки просто вже є величезна база поціновувачів книг, ігор та (упаси Боже) серіалу по натхненні якого і роблять нову частину гри.corban_jum: ↑ 17.12.2024 12:08Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
А, що є у RPG The Blood of Dawnwalker? Минулі розробники The Witcher 3? При всій повазі до них, замінивши лор та модель Геральда на будь кого та давши нову назву - воно вже не може злетіти, бо The Witcher 3 зайшов за лор, діалоги, всесвіт, там не було інноваційної графіки чи механіки.
І з чого ви взяли що якщо гру не назвати відьмак то шансів у неї немає, це якась аналітика рівня «бог»?
Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Ставлю на те що ви не грали, це так?fantomrulezz: ↑ 17.12.2024 13:51Але вона погана.corban_jum: ↑ 17.12.2024 13:09я не любитель survival-horror, але по летсплеям-Calisto не виглядає поганою грою
Хіба що графон і арт вдалі.
Відправлено через 6 хвилин 38 секунд:
Так ми бачили й gord від вихідців cd project red, і як? Взагалі якщо знайдете приклади кращі виходу дебютного проєкту новоствореної студії то кидайте, і памʼятайте що критика має містити аргументи, а не оце ваше «да мені несподобалось, тому гівно»!dead_rat: ↑ 17.12.2024 12:35Ми вже бачили проект від творців Дед спейс.corban_jum: ↑ 17.12.2024 12:08 Оце буде смішно, якщо це стане хітом, а не Від Панянки до Селянки ака Witcher 4
-
fantomrulezz
Member
Програли
Повністю пройшов безкоштовно роздану в епікгеймсі.
Про витрачений час особливо не шкодую лише тому, бо гра доволі коротка та графониста, вичавлює всі соки з 4090 та в деякі моменти доволі видовищна.
Але геймплей дуже посередній та одноманітний, сюжет клішоване лайно, персонажі одноклітинні, фінал взагалі маячня графоманська.
Навіть саунддизайн просрали, а це для хорору найважливіший елемент.
Безкоштовність - єдина причина, чому в неї грав, купупати після відгуків не став би.
З негативними відгуками виявився згоден, першому Дед Спейсу вона зовсім не конкурент.
Саме тому, що грошей на неї не витрачав, то і не бачу ніякого сенсу захищати відверто погану гру.
Співчуваю тим, хто купив її по фуллпрайсу.
На безкоштовну версію можна витратити час лише фанатам жанру, якщо зовсім грати нема у що.
-
dead_rat
Member
Які ми войовничіIronWithin: ↑ 17.12.2024 15:58 Взагалі якщо знайдете приклади кращі виходу дебютного проєкту новоствореної студії то кидайте, і памʼятайте що критика має містити аргументи, а не оце ваше «да мені несподобалось, тому гівно»!
Окей. Аргументи проти Калісто - це просто копія Дед Спейс, але монстри гірші, геймплей гірше та й усе гірше за оригінал. Є в цій грі хоч щось краще за Дед Спейс?
Приклад шикарного першого проекту - Batman Arkham Asylum
-
daesz
Member
Team Cherry / Hollow KnightIronWithin: ↑ 17.12.2024 15:58 Взагалі якщо знайдете приклади кращі виходу дебютного проєкту новоствореної студії то кидайте, і памʼятайте що критика має містити аргументи, а не оце ваше «да мені несподобалось, тому гівно»!
Над ним, якщо не брати в рахунок композитора який не входить в "штат" - працювало АЖ двоє людей.
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
IronWithin
Member
І що, ці ігри рівня калісто? В них настількі різні бюджети що навіть порівнювати соромно мало б бути.daesz: ↑ 17.12.2024 18:19IronWithin: ↑ 17.12.2024 15:58 Взагалі якщо знайдете приклади кращі виходу дебютного проєкту новоствореної студії то кидайте, і памʼятайте що критика має містити аргументи, а не оце ваше «да мені несподобалось, тому гівно»!
Думаю, їх можна знайти значно більше, це перші які спали на думку.
Відправлено через 21 хвилину 27 секунд:
Rocksteady's first release was the 2006 first-person shooter Urban Chaos: Riot Response - не туди)dead_rat: ↑ 17.12.2024 18:16Які ми войовничіIronWithin: ↑ 17.12.2024 15:58 Взагалі якщо знайдете приклади кращі виходу дебютного проєкту новоствореної студії то кидайте, і памʼятайте що критика має містити аргументи, а не оце ваше «да мені несподобалось, тому гівно»!![]()
Окей. Аргументи проти Калісто - це просто копія Дед Спейс, але монстри гірші, геймплей гірше та й усе гірше за оригінал. Є в цій грі хоч щось краще за Дед Спейс?
Приклад шикарного першого проекту - Batman Arkham Asylum
Выбачте але ні, бойовка інша, в чомусь краще, а вчомусь гірше але інша, монстри ну +- я згоден але не повністю, геймплей простіше але не гірше(бо в оригіналі з цим проблеми, це просто так собі реалізація чогось новенького як на мене), графіка за виключенням волосся мені більше в калісто подобається , постановка сцен в калісто хоча б є, длц є, сюжет не боги робили але через сучасність він сприймається краще ніж ремонт корабля по черзі бігаючи взад вперед і все. Записувати творцю дс що в нього наступна гра вийша в тому ж жанрі і сеттінгу - смішно, оцінки норм, можливо ви чекали просто набагато більше від неї?
Відправлено через 9 хвилин 37 секунд:
Ну на сталкер витратили, й хорошою грою назвали… дивно, гадаю в цьому випадку це «смаки різні» )fantomrulezz: ↑ 17.12.2024 17:10
Програли![]()
Повністю пройшов безкоштовно роздану в епікгеймсі.
Про витрачений час особливо не шкодую лише тому, бо гра доволі коротка та графониста, вичавлює всі соки з 4090 та в деякі моменти доволі видовищна.
Але геймплей дуже посередній та одноманітний, сюжет клішоване лайно, персонажі одноклітинні, фінал взагалі маячня графоманська.
Навіть саунддизайн просрали, а це для хорору найважливіший елемент.
Безкоштовність - єдина причина, чому в неї грав, купупати після відгуків не став би.
З негативними відгуками виявився згоден, першому Дед Спейсу вона зовсім не конкурент.
Саме тому, що грошей на неї не витрачав, то і не бачу ніякого сенсу захищати відверто погану гру.
Співчуваю тим, хто купив її по фуллпрайсу.
На безкоштовну версію можна витратити час лише фанатам жанру, якщо зовсім грати нема у що.
-
Draqoon
Member
Краще б вони революцію в геймплеї зробили