Я от зараз думаю у
https://pmm.gg/ замовити набір для Viper V3 Pro. Може й стаття вийде по результатах пригод по полегшенню
Відправлено через 11 хвилин 10 секунд:
SoVaR: ↑
16.12.2024 14:37які перепаяти це справа хвилин 10ти. Звісно для тих, хто трохи вміє тримати паяльник в руках і не боїться розібрати свій гризун
З одного боку, саме на overclockers.ua я можу тільки вітати такі коментарі

З іншого - об'єктивно це дуже маленький (хоч й милий мені) сегмент споживачів і тому огляд треба базувати на реаліях ринку.
Я не кіберкотлета останні 22 роки, тож мені важко оцінити суб'єктивно саме 8000 Гц - більше того, навіть Prosettings кажуть, що 2000/4000 Гц є більш популярним вибором. Але от як раз перехід від 1000 Гц до 2000/4000 відчутний в реальному житті. А з технічного боку і 2000/4000, і 8000 вимагають однакових змін у конструкції пристрою. І в нано-ресівер потрібна мікросхема просто не влазить. Тому маємо адаптер.
Ну а щодо досягнення саме 8000 Гц, а не 7500 - потрібно покласти ресівер десь недалеко від миші. Ідея ASUS з кріпленням кліпсою на килимок достатньо прикольна, хоч й не універсальна.
За якими крітеріями?
beeer: ↑
16.12.2024 13:00Ясно який там був "карбон", але форма, розташування і форма кнопок, коліщатко... Та тупо усе. Все як в тій А4.
Ага, схоже еволюція дизайнів мишей давно скінчилася =) Втім, тут варто не по фотках дивитися, а в руках - тактильні відчуття (вага+матеріал) будуть геть інші.