Огляд бездротової ігрової миші ASUS ROG Harpe Ace Extreme

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Artem_M
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші ASUS ROG Harpe Ace Extreme
Позиціювання ціє миші "або як «зброю» для професійних гравців" виглядає досить неоднозначно, оскільки про-геймери обирають інші продукти.
Навіть та ж бездротова Zowie виглядає більш професіонально і коштує вдвічі менше.
Про Armoury Crate взагалі краще нічого не писати :gigi:
Продукт виключно для фанатів ROG серії.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Artem_M
Про це як раз написано, що станом на зараз професійні гравці не дуже жалують ASUS, але цікаво подивитися, чи не зміниться щось з появою цієї моделі, бо в принципі вимогам вона відповідає.
Цінник - очевидно космічний, але не всіх же це турбує.
Polybius
Member

Повідомлення

Artem_M
Це напевно ASUS й хоче збільшити свою присутність серед проф. гравців
А так то погоджуюсь, девайс для фанатів, хоча й має цікавинки у вигляді матеріалу корпуса та низької ваги
Artem_M
Member

Повідомлення

ALT-F13: 16.12.2024 11:18 Artem_M
Про це як раз написано, що станом на зараз професійні гравці не дуже жалують ASUS, але цікаво подивитися, чи не зміниться щось з появою цієї моделі, бо в принципі вимогам вона відповідає.
Polybius: 16.12.2024 11:21 Це напевно ASUS й хоче збільшити свою присутність серед проф. гравців
Про-геймери дуже стороняться всього нового до чого доводиться звикати.
Тут хіба що підростаючі мамкини геймери можуть спокуситись і спробувати преміально-інноваційний функціонал :rotate:
Lekrs
Member

Повідомлення

Миші у асус хороші. Що правда, ця не на мій гаманець
espo
Member

Повідомлення

Artem_M: 16.12.2024 11:12 Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші ASUS ROG Harpe Ace Extreme
Позиціювання ціє миші "або як «зброю» для професійних гравців" виглядає досить неоднозначно, оскільки про-геймери обирають інші продукти.
Навіть та ж бездротова Zowie виглядає більш професіонально і коштує вдвічі менше.
Про Armoury Crate взагалі краще нічого не писати :gigi:
Продукт виключно для фанатів ROG серії.
Коли вони 8к зроблять?

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
Artem_M: 16.12.2024 11:26
ALT-F13: 16.12.2024 11:18 Artem_M
Якщо уважно прочитати не тільки останній абзац, то про це як раз написано, що станом на зараз професійні гравці не дуже жалують ASUS, але цікаво подивитися, чи не зміниться щось з появою цієї моделі, бо в принципі вимогам вона відповідає.
Polybius: 16.12.2024 11:21 Це напевно ASUS й хоче збільшити свою присутність серед проф. гравців
Про-геймери дуже стороняться всього нового до чого доводиться звикати.
Тут хіба що підростаючі мамкини геймери можуть спокуситись і спробувати преміально-інноваційний функціонал :rotate:
Це тільки гравці в кс та якаїсь кваки такі консервативні
ALT-F13
Member

Повідомлення

espo: 16.12.2024 11:36Коли вони 8к зроблять?
Так от же ж зробили, буквально під оглядом такої миші це все обговорюємо.

Підозрюю, далі вийде простіша версія без карбону, яка буде сильно дешевше і не дуже сильно важче)
espo
Member

Повідомлення

ALT-F13: 16.12.2024 11:37
espo: 16.12.2024 11:36Коли вони 8к зроблять?
Так от же ж зробили, буквально під оглядом такої миші це все обговорюємо.

Підозрюю, далі вийде простіша версія без карбону, яка буде сильно дешевше і не дуже сильно важче)
Я про zowie,не туди вихоить відповів(
Nikoliasik_Zeus
Member

Повідомлення

Какой-то специфический продукт для эстетов,которым нравится наслаждаться мышью, держа в руках с минимальным практическим применением. И опять эти переходники...
:weep:
espo
Member

Повідомлення

Nikoliasik_Zeus: 16.12.2024 11:42 Какой-то специфический продукт для эстетов,которым нравится наслаждаться мышью, держа в руках с минимальным практическим применением. И опять эти переходники...
:weep:
Дефолт на 2024

Ось для естетів
https://zaunkoenig.co/
Artem_M
Member

Повідомлення

espo: 16.12.2024 11:36 Коли вони 8к зроблять?
Кому воно потрібно те 8к? 10-ти людям на планеті? :laugh:
espo
Member

Повідомлення

Artem_M: 16.12.2024 11:57
лол
Lekrs
Member

Повідомлення

Artem_M: 16.12.2024 11:57
Малолітнім кіберкотлетам.
oh_boy
Member

Повідомлення

Скільки!? :spy:
beeer
Junior

Повідомлення

Прикольна миша (як девайс, а не як продукт), але візуально я не можу позбавитись від флешбеку: років 15 тому у мене була якась А4 баксів за 15-20, яка виглядала ідентично в усьому. Ясно який там був "карбон", але форма, розташування і форма кнопок, коліщатко... Та тупо усе. Все як в тій А4. І цей нав'язливий флешбек геть не грає на користь Асус :rotate:
То зрозуміло, що серед потенційних покупців таких як я немає, в кого могла б виникнути та сама асоціація. Але сам факт трохи кумедний.
corban_jum
Member

Повідомлення

Зображення
SoVaR
Member

Повідомлення

Використання карбону явно не дешеве задоволення, може з часом зможуть спростити і здешевити до більш адекватних 100+уо. Ще трохи бісить ця мода на оптичні мікріки (найгірші у райзер :puke: , але піпл хаває), поки що жодні мені не сподобались, в тому числі оптомеханічний жах в логітеч. І це на фоні майже безмежного вибору механічних, яких купа на любий смак і які перепаяти це справа хвилин 10ти. Звісно для тих, хто трохи вміє тримати паяльник в руках і не боїться розібрати свій гризун :) Ці куці бічні кнопки, для такого розміру мишки виглядають як якийсь прикол над юзером. І ці "модні" 8000гц, з купою перехідників :lol:
На рахунок огляду, це скоріше виглядає як черговий рекламний матеріал імхо.
Kashtan
Member

Повідомлення

320 доларів.
Але чергова малолітражка. В таких габаритах неважко 47 грам зібрати.
Зробіть Спата три з вуглеволокна та скляними ніжками.
ALT-F13
Member

Повідомлення

espo: 16.12.2024 11:52Ось для естетів
https://zaunkoenig.co/
Я от зараз думаю у https://pmm.gg/ замовити набір для Viper V3 Pro. Може й стаття вийде по результатах пригод по полегшенню

Відправлено через 11 хвилин 10 секунд:
SoVaR: 16.12.2024 14:37які перепаяти це справа хвилин 10ти. Звісно для тих, хто трохи вміє тримати паяльник в руках і не боїться розібрати свій гризун
З одного боку, саме на overclockers.ua я можу тільки вітати такі коментарі :super: З іншого - об'єктивно це дуже маленький (хоч й милий мені) сегмент споживачів і тому огляд треба базувати на реаліях ринку.
SoVaR: 16.12.2024 14:37І ці "модні" 8000гц, з купою перехідників
Я не кіберкотлета останні 22 роки, тож мені важко оцінити суб'єктивно саме 8000 Гц - більше того, навіть Prosettings кажуть, що 2000/4000 Гц є більш популярним вибором. Але от як раз перехід від 1000 Гц до 2000/4000 відчутний в реальному житті. А з технічного боку і 2000/4000, і 8000 вимагають однакових змін у конструкції пристрою. І в нано-ресівер потрібна мікросхема просто не влазить. Тому маємо адаптер.
Ну а щодо досягнення саме 8000 Гц, а не 7500 - потрібно покласти ресівер десь недалеко від миші. Ідея ASUS з кріпленням кліпсою на килимок достатньо прикольна, хоч й не універсальна.
SoVaR: 16.12.2024 14:37На рахунок огляду, це скоріше виглядає як черговий рекламний матеріал імхо.
За якими крітеріями?

beeer: 16.12.2024 13:00Ясно який там був "карбон", але форма, розташування і форма кнопок, коліщатко... Та тупо усе. Все як в тій А4.
Ага, схоже еволюція дизайнів мишей давно скінчилася =) Втім, тут варто не по фотках дивитися, а в руках - тактильні відчуття (вага+матеріал) будуть геть інші.
espo
Member

Повідомлення

я би почитав,давно слідкую за ним
Відповісти