Так это же главное после скорости=\Относительно рекомендованных цен накопителей SK hynix Platinum P51 на данный момент информации не поступало.
Останні статті і огляди
Новини
На підході лінійка високошвидкісних NVMe-накопичувачів SK hynix Platinum P51
-
Yalg
Member
Предлагаю обсудить На підході лінійка високошвидкісних NVMe-накопичувачів SK hynix Platinum P51
-
Tyler
Member
Одні із кращих ссд на ринку ще з Р31 і досі без 4тб версії, та за шо
-
aaleksandrenko
Member
Ціни у всіх плюс мінус ті самі.Yalg: ↑ 14.12.2024 11:31 Предлагаю обсудить На підході лінійка високошвидкісних NVMe-накопичувачів SK hynix Platinum P51
Так это же главное после скорости=\Относительно рекомендованных цен накопителей SK hynix Platinum P51 на данный момент информации не поступало.
Десь 300 дол за 2 тб буде. А за ці гроші береться топовий pcie 4.0 ssd 4тб
-
Polaris
Member
Швидкості нових nvme вже вище чим в старої оперативки
-
aaleksandrenko
Member
а сенс Р31 якщо Р41 коштує майже так само? Зараз 1 і 2 тб на 5 баксів буквально більше чим Р31.Tyler: ↑ 14.12.2024 11:33 Одні із кращих ссд на ринку ще з Р31 і досі без 4тб версії, та за шо
коли Р51 буде в 2 рази дорожче Р41 то тут буде сенс не переплачувати за новий ссд.
-
Сidonix
Member
менше 4 ТБ брати сенсу не дуже бачу.
-
Kashtan
Member
Лінійна швидкість одного файлу то одне.Polaris: ↑ 14.12.2024 11:38 Швидкості нових nvme вже вище чим в старої оперативки
В оперативки такого режиму практично немає. А як щодо рандомноі дрібноблочки? На порядок різниця? Не на користь ссд.
-
shnok
Member
из разряда из соседней темы меньше 5090 брать смысла нетСidonix: ↑ 14.12.2024 11:58 менше 4 ТБ брати сенсу не дуже бачу.
-
Сidonix
Member
А що не так з "меньше 5090 брать смысла нет", особливо тим у кого 4к монітор? )))shnok: ↑ 14.12.2024 12:13из разряда из соседней темы меньше 5090 брать смысла нетСidonix: ↑ 14.12.2024 11:58 менше 4 ТБ брати сенсу не дуже бачу.
-
mrigi
Member
Колись швидкість дисків була самим слабким місцем. А зараз вже якось пофіг шо 3ГБ/с шо 14ГБ/с.
Окремий системний диск на терабайт. Більше і не треба. Ось тобі і сенс.Сidonix: ↑ 14.12.2024 11:58менше 4 ТБ брати сенсу не дуже бачу.
-
Piter Cantrope
Member
Купив P41 у вигляді Solidigm P44 PRO з dram, і чесно не бачу різниці порівняно з solidigm P41 PLUS звичайним dramless qlc. Не знаю як помітити різницю, комп вмикається за однаковий час, ігри і проги запускаються однаково швидко, всякі екселі і аутлуки працюють однаково на обох системах.
Наступного разу буду брати просто щоб найбільший об'єм на гривню. Найпростіший qlc, можна і pcie 3.0, але 4тб + щоб був якнайбільший об'єм.
Наступного разу буду брати просто щоб найбільший об'єм на гривню. Найпростіший qlc, можна і pcie 3.0, але 4тб + щоб був якнайбільший об'єм.
-
Melki
Member
так это и работает, еще при переходе с сата ссд на нвме - обычное пользование не имеет никакой разницы между нимиPiter Cantrope: ↑ 14.12.2024 13:06не бачу різниці
-
Cirax
Member
У меня 5ТБ в общем.shnok: ↑ 14.12.2024 12:13из разряда из соседней темы меньше 5090 брать смысла нетСidonix: ↑ 14.12.2024 11:58 менше 4 ТБ брати сенсу не дуже бачу.
-
ADv
Member
Опять лишь меркетинговое развитие. Толку с той линейной скорости, в неё уже давным давно ничего не упирается. Ещё и нагрев такой, что вентиляторы надо ставить. А вот мелкоблок как был на уровне первых толковых моделей, так и с тех пор не меняется. Прорывной оптан благополучно похоронили задранными ценами, чтоб не конкурировал с обычными ссд. А ведь там реально заметна разница в скорости при обычной работе.
-
Volodya811
Member
Не все так однозначно. Я собі купив на 4 ТБ ССД під файлопомийку на котролері від Ріалтек. Наче і з ДРАМ буфером, наче "на пепері" нормальний контролер, але цей ССД диск тупить. Наприклад, якщо відкрити папку де багато файлів. Я помічаю різницію з нормальними ССД на швидких контролерах. Той же КС3000 помітно кращий (і дорожчий, звісно).Piter Cantrope: ↑ 14.12.2024 13:06 Купив P41 у вигляді Solidigm P44 PRO з dram, і чесно не бачу різниці порівняно з solidigm P41 PLUS звичайним dramless qlc. Не знаю як помітити різницю, комп вмикається за однаковий час, ігри і проги запускаються однаково швидко, всякі екселі і аутлуки працюють однаково на обох системах.
-
Megaclite
Member
Толк є - цінник в $300ADv: ↑ 14.12.2024 13:36 Опять лишь меркетинговое развитие. Толку с той линейной скорости, в неё уже давным давно ничего не упирается. Ещё и нагрев такой, что вентиляторы надо ставить. А вот мелкоблок как был на уровне первых толковых моделей, так и с тех пор не меняется. Прорывной оптан благополучно похоронили задранными ценами, чтоб не конкурировал с обычными ссд. А ведь там реально заметна разница в скорости при обычной работе.
-
unique-neon
Member
Для системного диску нема сенсу і в pcie 4.0 швидкостяхmrigi: ↑ 14.12.2024 13:05Окремий системний диск на терабайт. Більше і не треба. Ось тобі і сенс.
-
General Failure
Member
Живіть тепер з цим!
Пам'ять DDR3-1600 має класифікацію модулів PC3-12800, що практично означає пікову швидкість передачі даних модуля 12,8ГБ/с (див. таблицю). Це на 17% вище за швидкість роботи пам'яті DDR3-1333.
Джерело - https://ua-wave.com/didzhytal/u-chomu-p ... 0mgts.html
Пам'ять DDR3-1600 має класифікацію модулів PC3-12800, що практично означає пікову швидкість передачі даних модуля 12,8ГБ/с (див. таблицю). Це на 17% вище за швидкість роботи пам'яті DDR3-1333.
-
daesz
Member
Я на момент завагався чи правильну тему відкрив, і чи це не тема з якогось 2010General Failure: ↑ 14.12.2024 18:53 Живіть тепер з цим!
-
Igoretc
Member
Чудова новина!
Всяке новітнє пАкращення означає, що актуальні комплектуючі вже скоро отримають шанс впасти в ціні
Всяке новітнє пАкращення означає, що актуальні комплектуючі вже скоро отримають шанс впасти в ціні